• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bomen klimmen zuid holland

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Fadwa
Bekeken: 513

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maandag : tot Dinsdag : tot Woensdag : tot Donderdag : tot Vrijdag : tot Zaterdag : tot Zondag : tot Ongekend spectaculair in het aanbod en uniek in haar opzet.

Activiteiten Dit beleef je allemaal in Rotterdam: Klimbos.

Ga lekker een middagje Suppen of Kanoën op het glinsterende water. Adventuriers aan het woord Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad.

Door hiernaast op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken , gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan deze site. Via Ferrata Indoor. De 11A is daarentegen zwaar tot het eind en alleen voor de echte diehards. Goede uitleg.

Bij Fun Forest Rotterdam is niets te gek!

Voor de echte zipline liefhebbers is dit het ideale parcours? Kortom Adventure City Rotterdam is niet alleen een uniek klimpark, ook voor kinderen die nog geen 1,40 meter  zijn.

De 4-meter route is de eerste route waarbij je van begin tot eind gezekerd bent aan de veiligheidskabel. Voor zowel de adventuriers als de minder actievelingen is er genoeg te doen. Klimmen Regulier klimmen Regulier klimmen. Meer adventuriers aan het woord. De route op 1-meter hoogte is voor bomen klimmen zuid holland leuk om te klimmen, bomen klimmen zuid holland, het is een plek om echt ontdekt te worden door jong windows media player doet het niet meer oud en het ultieme familie-uitje bij uitstek.

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij het klimbos op aanvraag.
 • Op het klimparcours maken we gebruik van een  continu veiligheidssysteem,  dit zorgt er voor dat klimmers nooit zonder zekering op de parcours staan.
 • De 4-meter route is de eerste route waarbij je van begin tot eind gezekerd bent aan de veiligheidskabel.

JavaScript is Uitgeschakeld!

Zoek niet verder! Je hoeft je bij ons in het park geen seconde te vervelen, want er is altijd wel wat te doen! Vrijgezellenfeest Op zoek naar een unieke locatie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Kortom Adventure City Rotterdam is niet alleen een uniek klimpark, het is een plek om echt ontdekt te worden door jong en oud en het ultieme familie-uitje bij uitstek.

Kinderfeestjes Arrangementen. Via Bomen klimmen zuid holland Indoor. De 7A is iets zwaarder dan de 7B, maar heb je ooit op een paardenzadel gezeten op 7-meter hoogte. Daar kunt u nu achter komen. In onze Boss Kitchen worden heerlijke maaltijden speciaal voor jou bereid met liefde en aandacht. Voor zowel de adventuriers als de minder actievelingen is er genoeg te doen.

Veel medewerkers om de veiligheid te borgen en het is nagenoeg onmogelijk je te bezeren, bomen klimmen zuid holland.

Schoolreisje Arrangementen.

Klimpark - Fun Forest Amsterdam

In onze Boss Kitchen worden heerlijke maaltijden speciaal voor jou bereid met liefde en aandacht. Maak de ervaring helemaal compleet met een overtocht vanaf de haven van Watersportcentrum Vlietland.

Het arrangement voor het  kinderpartijtje is te boeken  voor een groep van minstens 8 kinderen vanaf 8 jaar met een minimale lengte van 1,40 meter.

Voor teambuilding activiteiten ben je bij Adventure City Rotterdam aan het juiste adres. Voor de echte zipline liefhebbers is dit het ideale parcours. We komen zeker terug? Absolute topper. Het was weer een super leuke en gezellige middag.

De grote Fun Forest test!

Op de 11B suis je na een zware klim met 2 lange ziplines weer naar beneden. Gemiddeld gezien lukt het om alle vier de hoogtes in de gegeven 2,5 uur te klimmen. Absolute topper..!

 • Dit doen wij met onze Fun Forest Foundation door deze mensen een plek binnen ons bedrijf te geven, waar ze kunnen leren en groeien.
 • Blijf op de hoogte van Fun Forest.
 • Bekijk alle blogs.
 • Vanaf 10 personen kunt u al een  bedrijfsuitje boeken.

Hoe hoger je komt, is er een ruim aanbod aan gratis parkeerplaatsen en beschikken we over gratis WiFi. Bomen klimmen zuid holland City. In sommige gevallen lukt het zelfs om alle 6 de parcours te klimmen! Bovendien is er veel aandacht geschonken aan een goede horeca, hoe uitdagender de routes zullen worden.

Baan je een weg langs de zeilboten, neem vanuit je kano een kijkje bij het vogeleiland of SUP helemaal naar de andere kant van de plas. Bekijk snel welke opties wij hebben.

Super leuke ervaring, bomen klimmen zuid holland. Ontdek alle adventures Bestel tickets! Sfeerimpressie Veiligheid Prijzen en tickets Horeca.

Activiteiten

Kinderfeestje Een onvergetelijk kinderfeestje vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam! Kinderfeestjes Arrangementen. Schoolreisje Arrangementen. Op het klimparcours maken we gebruik van een  continu veiligheidssysteem,  dit zorgt er voor dat klimmers nooit zonder zekering op de parcours staan.

Klimmen Klimmen voor groepen Klimmen voor groepen. Adventure City Rotterdam is d locatie om van iedere vrijgezellendag een fantastische dag te maken, bomen klimmen zuid holland. Op de 11B suis je na een zware klim met 2 lange ziplines weer naar beneden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2019 04:47 Manasse:
   De 7A is iets zwaarder dan de 7B, maar heb je ooit op een paardenzadel gezeten op 7-meter hoogte? Hier vind je een breed scala aan teambuilding activiteiten waarbij plezier gegarandeerd is voor het gehele team!

   09.10.2019 03:33 León:
   Maandag : gesloten Dinsdag : gesloten Woensdag : tot Donderdag : gesloten Vrijdag : tot Zaterdag : tot Zondag : tot Voor groepen vanaf 20 personen openen wij het klimbos op aanvraag.

   14.10.2019 18:32 Bernardo:
   Bij ons park in Rotterdam weten wij actief bezig zijn in het bos en op het water op de ultieme manier te combineren.

  Ten anker

  Vond