• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dag van de doden tattoo

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Ayden
Bekeken: 193

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Schedel Schedel is het meest populaire ontwerp. Er zijn speciale uitvoeringen voor meisjes waarbij de schedel wordt gegeven een vrouwelijke look door decoreren met roze strikken en linten.

Dutch Ink. Het vlezige deel van het gezicht symboliseert de aanwezigheid van de dode mensen, in geest en de schedel face herinnert dat de persoon niet meer is. No comments:. De sugar skull kom je regelmatig op posters en dergelijke tegen, en is uiteraard ook een populair tattoo voorbeeld. Wat betekenen al deze symbolen van schoonheid en de dood?

Voor de Spaanse veroveraars dag van de doden tattoo het alsof ze met de dood spotten. Newer Post Older Post Home. De sugar skull wordt soms ook gecombineerd met een uil.

Er zijn tattoo ontwerpen dat past bij bijna alle persoonlijkheden? Tatoeages er stijlvol, hoewel Dia de los Muertos het sterkst geassocieerd word met Mexico. Een traditionele skull en een cartooneske Hello Kitty skull.

Er worden ook schedels van suiker gemaakt. Er zijn vele manieren om overleden dierbaren te herinneren.
  • In principe kan dit elke bloem zijn die je wilt hebben, bijvoorbeeld een roos, lotus of kersenbloesem.
  • Waar komen zij vandaan? Het meest herkenbaar voor Dia de los Muertos is de skeletten en schedels calacas en calaveras Die verschijnen tijdens de viering als suikergoed snoepjes, als parade maskers, als poppen.

De traditionele skull

De sugar skull vind zijn oorsprong in Mexico. Skull, is de belangrijkste ontwerpen van een dag van de tatoeage. Laten we eens een kijkje op een relatief nieuwe ontwerp van de dag van de doden tatoeages, die in feite heeft een lange geschiedenis. In principe kan dit elke bloem zijn die je wilt hebben, bijvoorbeeld een roos, lotus of kersenbloesem.

Bij hen was de bloem heilig voor Mictlantecuhtli , de god van de dood. De naam "sugars kull" geeft eigenlijk al aan dat deze traditioneel van suiker worden gemaakt, waarna deze van versieringen worden voorzien.

Skull, vaak in fancy kleding en vermakelijke  situaties. Calacas en calaveras worden bijna altijd uitgebeeld als genietend  van het leven, is de belangrijkste ontwerpen van een dag van de tatoeage. Deze tatoeages zijn ook wel bekend als 'El Dia de los Muertos'. Tijdens het feest worden zowel de doden geerd als het leven gevierd. De schedels zie je overal. E-mailadres Wachtwoord Wachtwoord vergeten.

Dit stamt uit de tijd van de Azteken, dag van de doden tattoo. Dia de los Muertos Al duizenden jaren geleden hadden de Aztekeneen van de oorspronkelijke bewoners magister inloggen rsg ter apel Mexico, rollers en kwastenreinigers.

Dia de los Muertos

Er zijn tattoo ontwerpen dat past bij bijna alle persoonlijkheden. De sugar skull vind namelijk zijn oorspronkelijke betekenis in het herdenken van een overleden persoon. In de hedendaagse tatoeages zijn er zelfs dusdanig veel verschillende varianten, dat er zelfs grappige skulls zijn ontstaan.

Vooral vrouwen kiezen voor een sugar skull, maar er zijn ook mannen die kiezen voor dit ontwerp.

Tatoeages die de hele boven- of onderarm bedekken komen vaak voor. Dag van de doden tattoo a Comment. Dit zijn versierde doodshoofden die gemaakt worden voor de dag van de doden Dia de Los Muertos. De oorsprong van de moderne Mexicaanse viering traceert terug naar inheemse tradities die honderden jaren terug dateren naar een Aztec festival gewijd aan de godin Mictecacihuatl. Je kunt de tattoo natuurlijk ook laten zetten als het ontwerp leuke camping in ootmarsum aanspreekt.

De sugar skull

Newer Post Older Post Home. De schedel moet immers goed bij jou en eventueel overleden persoon passen. Skull tattoo Gepubliceerd op 23 april · Deze tatoeages zijn ook wel bekend als 'El Dia de los Muertos'.

Posted by gorav at Email This BlogThis. Ook kan een schedel staan voor triomf. Deze wordt opgegeten door een familielid of vriend. Een verscheidenheid van de schedel ontwerpen zijn ook beschikbaar als kleurrijke schedels of een groep dansende skeletten. Vrouwelijke Dag van de Doden Tattoos; Zelfs meisjes kunnen krijgen schedel tatoeages gedaan. De vrolijke uitstraling van de tatoeage kan je daarbij helpen, dag van de doden tattoo.

Er is in ieder geval zeer veel mogelijk tijdens het tatoeren van een skull tattoo. De sugar skull vind zijn oorsprong in Mexico.

Berichtnavigatie

Deze gezichten zijn afgebeeld in de helft van het vlees en de helft van de schedel. Onze tatoeëerders staan voor je klaar om een uniek ontwerp voor jou te maken.

Dag van de doden is een ceremonie gevierd in Mexico in het geheugen van de dode mensen. Volgende bericht Irezumi door Horisen deel 1.

Een satirisch portret. Je kunt de tattoo natuurlijk ook laten zetten als het ontwerp je aanspreekt. Na het zetten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0