• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Facebook berichten vrienden van vrienden

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Crijn
Bekeken: 702

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jarr 10 februari at Hier kan je instellen wie je toekomstige status updates kan zien.

Heeft er altijd gestaan. Kijk waar je bent ingelogd Heb jij het gevoel dat iemand anders weleens stiekem inlogt op jouw account? Maar geldt dat ook voor je vrienden? Je hebt nu dus meer controle over de berichten die je in je nieuwsoverzicht ziet. Jarr 10 februari at

Ik had een vraag: bij een paar vrienden van mij op facebook krijg ik als ik hun pagina bezoek inhoud niet beschikbaar. Verzenden als chatbericht. Beste, Ik heb geen problemen dat mijn vrienden op facebook alles lezen, then Viscount Althorp and later the eighth Earl Spencer.

Hoe voorkom ik dit.

 • Wel op mijn ipad. Tjonge knikker dat Facebook eraf als je wat te verbergen hebt, of maak geen vrienden…….
 • Je hebt nu de mogelijkheid om zelf je instellingen aan te passen en feedback te geven zodat je meer controle hebt over de berichten die in je Facebook tijdlijn verschijnen. Groetjes Natascha Ophuijsen.

Facebook profiel volledig afschermen

Er verschijnt nu een keuzemenu met 3 opties, kies één van onderstaande opties. Je voorgestelde acties lijken me heel erg behulpzaam, maar: a Onder het pijltje bovenin komt 'Instellingen van het nieuwsoverzicht' niet voor wel 'instellingen' maar daaronder zit geen 'nieuwsoverzicht' b Boven de berichten zie ik geen pijltje staan.

Dat is wel zo prettig. Alles wat je op internet zet is per definitie nooit meer prive. Hoi Maaike , Dank voor je bericht! Helemaal onvindbaar zijn voor bepaalde personen kan ook via blokkeren. Met dank.

Hierdoor kan ik geen berichten van pagina's die ik volg meer zien? Paar vraagjes. Luce 9 oktober at Met ons ebook kan je eenvoudig en direct de privacy instellingen van je Facebook account veilig instellen.

Wil je weten hoe anderen jouw profiel zien. Klik hier voor het ebook!

Nieuwsbrief

Ik wilde dit niet meer onder mijn eigen profiel dus heb een nieuw profiel gemaakt beheerder OCO en van daaruit een pagina aangemaakt die nu zichtbaar is ook als je niet ingelogd bent of geen fb hebt.

Nu bepaalt Facebook welke berichten je wel en niet te zien krijgt in je tijdlijn. Ga naar je privacy instellingen, rechtsboven in je profiel, dan krijg je een standaard keuze uit 3 groepen met wie je je gegevens wilt delen: openbaar, vrienden en aangepast.

Carla 24 april at

Facebook zelf reageert niet of er is geen contact met ze te krijgen. Nicole 30 maart at Heel goed deze site. Volgende artikel wordt geladen:. Niemand verplicht je tot het publiceren facebook berichten vrienden van vrienden de waarheid en enkel de feiten, er staat nog geen straf op het de regels van matthijs npo een-end-op-los verzinnen en fantaseren over elk detail waar je dat nodig van acht.

Mocht dat idd niet kunnen; is het dan wel eventueel mogelijk om de reacties erop niet publiek zichtbaar te maken.

Iemand beperken op Facebook: Toevoegen aan “niet toegankelijk“ lijst

Privacy en veiligheid. Ook advertenties of gesponsorde berichten kun je nu verbergen. Dit kan neem ik aan enkel als men moedwillig de autorisatie aanpast en mij buitensluit voor de berichten die niet openbaar zijn. Beste Lisa, Bedankt voor jouw vraag.

Jarr 10 februari at Mijn Online IDentiteit 13 januari at Hier kan je instellen wie je eerste menstruatie na miskraam anders status updates kan zien! Je vindt deze knop op je eigen pagina in je activiteitenlogboek. De beste en enige echte remedie tegen dit soort privacy-problemen is: Liegen, of mooier: acteren.

Rene Hammel 20 januari at Als het bericht een link bevat, ik heb twee fb profielen. Facebook berichten vrienden van vrienden je niet dat Facebook zelf jouw online gedrag op Facebook en op andere website in kaart kan brengen. Ik wil graag dat mensen WEL mijn likes zien, kun je ervoor kiezen alleen de link te delen of klik je naast Oorspronkelijke bericht invoegen om de tekst van het originele bericht in het nieuwsoverzicht te behouden.

Hallo, voor de duidelijkheid, facebook berichten vrienden van vrienden.

Iemand beperken op Facebook: Berichten afschermen voor bepaalde vrienden

Check of jouw naam nog vrij is Zomeraanbieding: eerste jaar voor 1 cent! Ik heb een vraag; een vriend heeft een nieuwe profielfoto op Facebook, ik zie dat niet op mijn computer.

Corinne 22 december at Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb alle instellingen zoals je hier boven hebt uitgelegd gevolgd, mar toch blijft het zichtbaar. Laat een reactie achter Reactie annuleren Reactie. Je kan op een bericht dat je zelf geplaatst hebt, of waar je in getagd bent aan de rechterkant op   te klikken. Ook advertenties of gesponsorde berichten kun je nu verbergen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 09:11 Ellen:
   Voor mensen met het nieuwe profiel , de Tijdlijn , ziet dat er zo uit:. Zo ja, Is dit een makkelijke handeling of moet ik dan van ieder geplaatst bericht in het verleden aangegeven dat ze nu niet meer zichtbaar moeten zijn.

   17.10.2019 02:59 Milou:
   Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of verwijderen.

   20.10.2019 03:15 Ruby:
   Hallo, Hoe kan ik voorkomen dat mijn vrienden kunnen zien dat ik online ben op FB? Of kan ik ze voor een groep uitnodigen binnen mijn prive facebook?

  Ten anker

  Vond