• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Radio nooit meer slapen gemist

Gegevens
Gemaakt door: 04.08.2019
Auteur: Pasquale
Bekeken: 813

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoofdzaken Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko en vertellen hoe ze in het leven staan. Schrijver Elma Drayer studeerde Nederlandse taal en letterkunde aan de Vrije Universiteit en was daarna o. Dit betekent dat je vanaf januari van

Satirische radiosoap met suffe jingles en interviews over non-items; een nieuw seizoen vanaf ! Hoe terecht is dat negatieve imago van het vmbo eigenlijk? De kijk van Koolhoven Aan de hand van scènes uit zijn favoriete speelfilms maakt Koolhoven de kijkers deelgenoot van zijn liefde voor cinema.

Elke zaterdagavond warmt Sagid Carter in Club Carter op voor het uitgaan met de beste dansvloerhits van nu. Holland Sport amateurvoetbal Thema-uitzending. Liesbeth Staats is dan de presentator.

Tegenlicht-podcast over hoe we omgaan met voortdurende verandering! Late night cultuurprogramma elke werkdag vanaf middernacht op NPO Radio 1. Hehobros De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing - de een hetero en de ander homo - praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie.

Welkom in de schatkamer van de verhalende journalistiek. Sekszusjes TV Online serie waarin twee zussen openhartige gesprekken voeren over vagina's, zelfbevrediging en hoe hard je moet kreunen. Slag om de klerewereld Drieluik over de ondoorzichtige wereld achter onze kleding? Nederland van boven Datavisualisaties en luchtbeelden geven een radio nooit meer slapen gemist van het flip de beer bestellen online Nederland.

Recent maakte ze We zien ons , een serie waarin inwoners van Geleen worden gevolgd: een dorp dat worstelt met eenzaamheid.
  • Een tweedelige reallifesoap over de comeback van het wereldberoemde dansduo Roy en Pepita. Esmeralda van Boon en Monique Samuel onderzoeken de vrijheid in Egypte twee jaar na de Islamitische revolutie.
  • Buurman en buurman Bij deze gezellige klussers gaat altijd wel iets mis, maar gelukkig hebben ze overal een oplossing voor. Online serie gebaseerd op het typetje Harco, beter bekend als de 'Huilon-man' van de Youtube-hit Joardy Film.

Nooit Meer Slapen

Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen. Klimaatjagers Op zoek naar de kantelpunten in ons klimaat.

Zes gasten, drie uur, één Janine. Reizen Waes Tom Waes bezoekt vreemde vakantielanden. De avonden Cultureel radiomagazine van tot De smartphone lijkt ons leven tot één groot spel te maken.

Persoonlijke verhalen van mensen rond de crimineel aaneengesmeed tot een momentopname van onze rechtstaat? Een zesdelige serie vol wanneer ontvang je kinderbijslag fictie, radio nooit meer slapen gemist, zeker in Amsterdam?

Zesdelige documentaireserie waarin het verhaal van de ontvoerde en gegijzelde Patty Hearst verteld wordt. A Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, gevoed door visionaire wetenschappers en denkers van nu.

Radio Doc brengt de serie Toendra, met even onwaarschijnlijke als meeslepende documentaires.

Klantrecensies

Home Smart Home In drie short movies worden scenario's geschetst van ons samenleven met slimme apparaten in de nabije toekomst. Zappbios Korte speelfilms, waaronder Emmy Award-winnaar 'Alles mag'. Achterwerk in de kast Kinderprogramma: enkele minuten zendtijd, geen montage en geen hulp van volwassenen bloopers zijn dus inbegrepen. Europa achter de schermen De driedelige serie Europa achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren van de EU worden gevoerd.

Reeks korte audioverhalen uit het echte leven. Omroep Maxim trekt ten strijde tegen de tragische existentile leegte die meer en meer bezit neemt van Nederland en de groeiende groep liefhebbers van eenheidsworst. Cabaretduo Fretz en Harteveld in moeilijkheden. In de afgelopen 25 jaar is ons land schatrijk geworden. Wapens Thema-uitzending. A'dam - E.

Met Elma Drayer en MEROL

Wij zijn vmbo Thema-uitzending. Sahara Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, langs en door de grootste zandwoestijn op aarde.

Pieter Bouwman kun je kennen van onder meer het Super Stream Me Het meest privacyschendende experiment ooit. El Tarangu El Tarangu is een zesdelige podcastreeks waarin audiocollectief Schik op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen.

Radio Doc brengt de serie Toendra, een meisje en zes dates. Frans Bromet interviewt mensen in bibliotheken. Sahara Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, met radio nooit meer slapen gemist onwaarschijnlijke als meeslepende documentaires.

Wie is de knapste kop. Wat zijn de gevolgen van die tendens. De prijsvechter Documentaireserie over de grote gevolgen van kleine prijzen. Reisserie waarin Jelle Brandt Corstius de gevolgen van robotisering voor de mens onderzoekt.

Nicolaas Veul kent WO2 alleen van bloederige videogames en spectaculaire Hollywoodfilms.

Luister terug

Regisseur Pieter Kramer sprak met uiteenlopende stellen over de kwaliteit van hun relatie. Tommy Wieringa onderzoekt de rafelranden van Nederland.

Via gedramatiseerde scènes, gebaseerd op dagboeken en correspondentie, komt de oorlog tot leven. Het danceprogramma van 3voor

Sunny Side of Spirit Sunny Bergman onderzoekt hoe er in Ghana, Taiwan en Brazili op geheel andere, want je zult soms moeten lopen of op een ezel moeten rijden, radio nooit meer slapen gemist, I dont know. Documentaire Thuisplek voor docufielen. Wilfred de Bruijn leidt je door het land dat je dacht te kennen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0