• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung tablet laad niet op rood kruis

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Seán
Bekeken: 715

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit kan te maken hebben met het aantal ampère wat de oplader levert. Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van GSMpunt of een reactie plaatsen onder dit bericht.

Als het goed is start de tablet opnieuw op. Ik had precies hetzelfde probleem met het rode kruisje. Android 8. Een eventuele andere oplossing kan zijn door de software van de tablet een update te geven naar de nieuwste versie. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Ik had net hetzelfde probleem met mijn tablet. Gebruik ik hetzelfde kabeltje maar dan voor in het stopcontact, is er niks aan de hand.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Android Q wordt officieel Android 10 genoemd. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 9 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet.

Jasper op 22 december

[Podcast] Smartphone-fotografie: de evolutie van VGA tot 108 megapixel

Tablet of smartphone kopen tijdens de feestdagen? Contacten schoongeblazen en hij laadt weer goed op! Het lijkt erop dat het daarmee te maken heeft. Ik heb dezelfde problemen en heb de tablet 4 maanden! Het voordeel van een privacy tempered glass Reis je ook veel met het openbaar vervoer, en vind je het vervelend als de passagier naast je ongevraagd meekijkt op je smartphone?

Dossier: de beste budgetsmartphones tot euro.

  • Als dit ook niet werkt, kun je de Samsung tablet een soft reset geven.
  • Daarom is de winkel verplicht om dit probleem op te lossen.

Bart op 8 september Via verkooppunt is ie teruggestuurd naar de fabriek. Omdat je telefoon eigenlijk altijd wordt meegenomen naar school, zijn er genoeg accessoires die nuttig kunnen zijn op school of onderweg naar school.

Dit is waarom dat soms zo is. Buck-Danny op 3 december Daarnaast kan je proberen om de tablet een soft reset te geven.

Ik heb een orginele

E-mail: Beoordelingen van GSMpunt. Deel een link naar deze vraag via email , Twitter of Facebook. Dit is waarom dat soms zo is. Dit verhelpt regelmatig het probleem.

Nu net de oude lader en tab ingang en kabeltje volledig schoongeblazen en tablet laadt opeens wel weer op. Eerder werkte het bij mij ook om de tablet een nacht in de vriezer te leggen, werkte prima, kerken en maatschappelijke instellingen.

Alles over die kabels en laders is een beetje onzin. Review: Sony Xperia 10 - alleen voor de filmliefhebbers. Dank je voor de melding.

Antwoorden

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Bij ons waren er 2 draadjes in de connector aan de tabletzijde los. Je favoriete koekje zit straks op je smartphone.

Kreeg m terug met mededeling dat probleem verholpen was. Toggle navigation.

  • Onwijs bedankt allemaal!!!
  • Originele opladers kunnen beschadigd worden door bijvoorbeeld een kabelbreuk, waardoor de Samsung tablet minder snel wordt opgeladen.
  • Ben je benieuwd hoe de camera en de telefoon eruit komt te zien?
  • Jan op 1 juni

Esther Mortal kombat x characters op 2 september Stefan op 18 mei Leon Veraa op 10 oktober. Dus geen usb van 20 euro. Ook bij mij een rood kruis met originele lader naar de winkel ook een software update. Janneke Pet op 20 december Totdat deze helemaal niet meer laadde. Nou een jaar lang werkte mijn tablet fantastisch en een paar maanden lang doet hij het gewoon echt niet goed.

Dossier: de beste budgetsmartphones tot euro. Het verstandigst is om de originele lader te gebruiken die meegeleverd wordt in de doos van de Samsung tablet. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht.

Hij laad in ieder geval weer op en daar gaat het om. Dit kan te maken hebben met het aantal ampre wat de oplader levert. De eerste toestellen krijgen de update al snel, terwijl eigenaren van andere toestellen nog even moeten wachten.

Rens Antwoorden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0