• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Youtube kijken op sony tv

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Demy
Bekeken: 749

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Al met al een schandalige ontwikkeling op het niveau van oplichting. YouTube staat er ook op.

Vriijdag 11 dec j. Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube. YouTube doet het weer, met dank aan de heren Witte-Joshua door oplettendheid van hen en Kundige uitleg is het gelukt. Koop je speciaal een smart tv puur voor youtube gooien ze het er af,nu kan ik het maar met de pc doen, heb nu al spijt dat ik een samsung smart tv een een blueray speler met 2.

YouTube staat er ook op. Welkom op de community, R.

Wij bezitten een smart TV van Philips van maar liefst Euro? Forum Webwinkel Klantenservice. Ik ben verdrietig hierdoor:- Reageer. Ook moet de youtube app geupdate worden op de tv. Powered by inSided.

Normaal was alles ok tot nu toe.

Video's bekijken op verschillende apparaten YouTube op tv bekijken met een tv-code Verschillende versies van de YouTube-app op tv Video's automatisch afspelen Aanbevelingen voor YouTube op tv verbeteren YouTube Flash-app voor tv's niet meer beschikbaar Gehuurde en gekochte content op Roku Op je tv of gameconsole navigeren op YouTube YouTube op tv: uitloggen of een account verwijderen Amazon Fire TV.

Hoe kan dit worden rechtgezet, want ook 4K Reportages trekken op helemaal niks inzake beeldkwaliteit. Graag reactie , en met spoed!!!! Ik wil met mijn a5o telefoon verbinding maken met tv. Reageer op Dirk.

Te gek voor woorden dit, ook ik kan geen joutube meer kijken Reageer. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Je zou eventueel je telefoon eens helemaal uit kunnen zetten dus echt helemaal reset geven. Naast Youtube wordt de Chromecast ook vaak gebruikt om Netflix op je normale tv te kijken. Wil ook nog wel eens kunnen verschillen.

Inloggen met je mobiele apparaat

Controleer de verbinding van deze apparaten en zorg dat ze verbonden zijn. Heb mijn TV gekocht eind december Heeft youtube een upgrade gedaan, waardoor ik dan weer eens een nieuw toestel moet kopen?

Lees dit artikel eens goed door.

Reageer op Theo. ForumEmperor - 26 nov. Welke consumenten onderwerpen spreken jou aan. Reageer op Gordt. Reageer op B.

Hoofdnavigatie

Log in als dit wordt gevraagd. YouTube doet het weer, met dank aan de heren Witte-Joshua door oplettendheid van hen en Kundige uitleg is het gelukt. De Apple TV is functioneel gezien gelijkwaardig aan de Google Chromecast maar is vooral een aanrader in combinatie met een iPhone of Macbook.

Installeer de nieuwe updates van de smart tv software als die er zijn. Vandaag nog naar de winkel geweest hoe dit op te lossen,er waren inruilprijzen voor je oude TV en dan kon je een nieuwe kopen van 40 inch of groter.

Alleen dan youtube kijken op sony tv ik alles intypen. Valse ing mail. Stap 3: Voltooi het activatieproces Nadat je een account hebt geselecteerd, voer je de activeringscode in die wordt weergegeven in de YouTube-app op je tv. De YouTube-app op je tv zoekt automatisch naar je mobiele apparaat.

Maar nu heb ik een probleem ontdekt. Deze firmware is film idris elba chris brown op de philips site te krijgen want via automatisch updaten via je tv krijg je vreemd genoeg geen update.

Verstuur Terug naar overzicht? Schandalig ….

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Heb je een smart tv in huis? Nou geweldig! Als je al bent ingelogd, kun je de verdergaan met de volgende stappen.

Ook heb ik nu ineens problemen met het kanaal NPO humor. Erger Erger? Meer informatie over koppelen en Naar tv verzenden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 21:06 Giny:
   En helaas nemen de tv-fabrikanten hier helemaal geen verantwoordelijkheid en verwijzen ze allemaal naar de appmakers als de verantwoordelijke partij. Reageer op Dirk.

  Ten anker

  Vond