• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alle stations in nederland

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Nike
Bekeken: 174

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zo niet, dan doe ik graag een aanval op het bestaande record! Quote Ik heb wel een rijbewijs, maar een automobi­list zal ik nooit worden Daniël.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. MerwedeLingelijn Betuwelijn. Zo kan de trein Amsterdam-Berlijn, die normaliter via Amersfoort en Apeldoorn rijdt, wegens werkzaamheden worden omgeleid via Almere, Lelystad en Zwolle. Zwolle-Emmen Mariënberg-Almelo. Upload afbeelding. Maastricht Randwyck.

Helmond 't Hout. Enschede De Eschmarke. Veel succes en plezier gewenst. Hilversum Sportpark. Of moet je uitstappen en op de volgende trein wachten.

Deze wordt door Keolis aangeduid als Intercity. Enschede Kennispark.
 • Hengelo Gezondheidspark.
 • Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Cardioloog: gebruikers partydrugs maken zich te weinig zorgen

Leeuwarden Achter de Hoven bijvoorbeeld, een station waar slechts drie keer per dag een trein stopt. Staatslijn E Heuvellandlijn Spoorlijn 20 Spoorlijn Leeuwarden Camminghaburen. Amsterdam Muiderpoort. Daarbij is te zien hoe een jonge vrouw ruw tegen de grond wordt gewerkt en in de boeien wordt geslagen. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

 • Capelle Schollevaar. Zwolle Stadshagen.
 • Een station later was er geen vlokje sneeuw meer te zien. Den Haag Mariahoeve.

Hieronder volgt een lijst van alle huidige spoorwegstations in Nederland en op korte termijn te openen nieuwe stations met verwacht jaartal van ingebruikname. Maak een account aan Met een account kun je alle stations in nederland topics plaatsen en reageren op berichten. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 aug om Nijmegen Dukenburg.

Zwolle Stadshagen. Helmond Brandevoort. Staatslijn D.

Direct aan de slag met je domein?

Winterswijk-Zevenaar Zutphen-Winterswijk. Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Brabantse Lijn Maaslijn Arnhem-Nijmegen. NS VSM.

Amsterdam Centraal. Naar NS. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn alle stations in nederland inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. In deze gevallen komt de functie overeen met de term Intercity bij de NS.

Flevolijn Oosterspoorweg Schiphollijn. Toegestane bestandstypes:.

Station of treinnummer/-serie:

Dat blijkt uit onderzoek van het Rode Kruis, die de sporters waarschuwt voor de ernstige gevaren van oververhitting, zoals een beroerte. Blijkbaar een populair uitje voor de zondagmiddag. Staatslijn A Dieren-Apeldoorn.

 • Apeldoorn-Deventer Oosterspoorweg Dieren-Apeldoorn.
 • Rhijnspoorweg Staatslijn A Arnhem-Nijmegen.
 • In andere talen Koppelingen toevoegen.
 • Veelal samen met Yari, die net zo'n 'afwijking' als ik heeft.

Op verschillende trajecten rijdt 's ochtends vroeg of 's avonds laat een intercity die ook stopt op stations waar overdag geen intercity stopt. Die deden zo snel mogelijk de deuren dicht, zodat wij een half uur op een winderig station moesten wachten. Staatslijn E Heuvellandlijn Spoorlijn 20 Spoorlijn Amersfoort Schothorst. Waddinxveen Triangel. Boskoop Snijdelwijk. Nieuw Vennep.

Alle stations in nederland Osseveld.

Meld je aan

Dordrecht Stadspolders. Helmond Brandevoort. In andere projecten Wikimedia Commons.

Bij de wijziging van een stationsnaam wordt eventueel ook de afkorting veranderd, bijvoorbeeld van Hvsn naar Hvsm. Door: Olger Koopman 3 feb. Nijmegen Heyendaal. Leiden Lammenschans.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.10.2019 02:01 Hermine:
   Assendelft Krommenie. In de meeste gevallen rijdt een intercity die er stopt op het betreffende deeltraject als stoptrein zie ook de bijbehorende voetnoten.

   21.10.2019 23:22 Damy:
   Staatslijn H MerwedeLingelijn Betuwelijn. Door: Olger Koopman 3 feb.

   17.10.2019 09:40 Hila:
   Helmond 't Hout. Arriva en voorheen Veolia hanteren deze term wel.

  Ten anker

  Vond