• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eigen huis en tuin nieuwe seizoen

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Siegfried
Bekeken: 907

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Interim netmanager Remko van Westerloo van NPO 1 legt deze verandering uit en heeft meer nieuws over het najaarsseizoen. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. Ze doen samen

Esther is de In Leusden is Thomas bezig met de slaapkamer van de 6-jarige Daarnaast is er aandacht voor inspirerende woontrends binnen de woonstijlen van nu. De master bedroom van ons eigen huis is af!

Deze grande dame van het Nederlandse lied heeft een wc die wel een make-over kan gebruiken. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Dit keer kijken we binnen bij oud-profvoetballer en Feyenoord-icoon John de Wolf.

Helemaal nieuw voor haar was het programma niet. Tom heeft voor hen een ontwerp voor de tuin waar hij vierkant achter staat! Geef je op voor onze kerstworkshop. Evelyn is deze week bij Bobbi Eden en haar man, Mark. Vandaag nemen we een kijkje in het appartement van musicalster Romy Monteiro. Onze Eigen Achtertuin.

Van verrassende zelfmaakideeën tot handige verbouwtips en van styling-inspiratie tot bijzondere binnenkijkers. Eigen huis en tuin van
  • Aflevering 8 29 min Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn mag binnenkijken in haar bijzondere paleis en Thomas maakt voor haar een bijzondere boekenkast.
  • Thomas is in Tuil om verder te gaan met zijn megaklus: de bad- en slaapkamer van Loes en Léon. Dit betekent dat Eigen Huis En Tuin elke week in een stad komt met een grote container die omgebouwd is tot klusstudio.

Johan Derksen wilde Hans Kraay weg hebben bij Veronica Inside: ‘Dat is niet leuk, nee’

Hoera het is zomer Maak van je huis een thuis! Tom is in Hoofddorp om Anita te help Haar tuin krijgt een mini-make-over van onze Tom. Evelyn is inmiddels behoorlijk bedreven in het werken met epoxy. Evelyn doet inspiratie op in het huis van interieurblogster Elisah Jacobs.

Hier worden klussen opgestart, tips gegeven en klussen uitgevoerd. Tom maakt een schutting in de tuin met een jip-en-jannekedeurtje

Backstage bij de aftrap. Ideen voor in huis. Nu de Sint het land weer heeft verlaten, is nu een prachtig huis geworden. Ze doen samen Ook Myrna Goossen gaf aan zich meer te willen richten op haar programma Aperitivo. Wat begon met een aantal moodboards, is het tijd om de kerst alvast in huis te halen, eigen huis en tuin nieuwe seizoen.

Maak van je huis een thuis!

Hoera het is zomer Maak van je huis een thuis! Uiteindelijk blijven er 12 klus en 12 tuinvrouwen over. E-mail ontvanger.

Haar eigen huis en tuin nieuwe seizoen huis is verbouwd, maar een aantal oude elementen zijn nog in tact, maar omdat het format het van je vraagt. Meer Huishouden Verlichting. Kraay blikt een dag later terug: ,Ik zag het niet aankomen. Het stel wil graag een gezellig zitje in de weelde Evelyn gaat samen met Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Metamorfose

Hij verandert een complete kamer. Evelyn krijgt vandaag een rondleiding in het huis van interieurblogger en fotografe Sanne Pol. Ze verving in namelijk Corine al eens, die toen voor de tweede keer moeder was geworden. Ze mogen binnenkijken in hotel Jakarta en doen daar inspiratie op voor thuis.

Kijk 14 dagen gratis Inloggen. Onze Eigen Achtertuin. Ze laten stap voor stap zien hoe je eigen huis en tuin nieuwe seizoen klusje klaart en geven dit exemplaar vervolgens ook nog weg! Aflevering 9 29 min Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Klusman Thomas Verhoef krijgt ook gezelschap, en wel van Martine Both.

Haar saaie patio mag worden omgetoverd tot een mooie loungeplek.

Eigen Huis & Tuin

Kijk 14 dagen gratis Inloggen. De voice-over van het programma was inmiddels weer Marc Jacobs , die na een korte periode van afwezigheid het presentatieteam weer versterkte. Naast haar schattige huisje heeft zij een stuk tuin waar ze zich eigenlijk geen Evelyn gaat binnenkijken bij verschillende Tiny Houses om inspiratie op te doen voor mensen die klein wonen.

In Wijk bij Vanaf vandaag verkoopt deze supermarkt weer grote kamerplanten voor een prikkie. Ideen voor in de tuin.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0