• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fantastic beasts and where to find them beasts names

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Betul
Bekeken: 260

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jesvin Arnhem 2 april Ik raad dit product aan. Wij vinden Harry Potter erg leuk en deze film in diezelfde wereld is maakt dat erg leuk.

Leuk verhaal,in de lijn van Harry Potter maar iets volwassener, en mooie effecten. KiDo1 3 april Ik raad dit product aan. Wat ik vooral goed vind: goede kwaliteit, duurzaam. Ook Jacob moet ondanks zijn hulp alles vergeten: regels zijn regels.

Filmpiekijker 24 december Ik raad dit product aan. FemW 22 augustus Ik raad dit product aan. Rowling universum en een mooie ook.

Games Films TV Wiki's. Voor iedereen die van fantasie houdt zeker de moeite van het aanschaffen waard. Kobuswieleman Dordrecht 29 januari Ik raad dit product aan. Keesje29 Veldhoven 12 november Ik raad dit product aan! Echt een aanrader!.

 • Introverten zullen deze film s misschien beter begrijpen, omdat Newt gelijkaardige eigenschappen heeft.
 • Goede kwaliteit.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Queenie Goldstein. Even het Harry Potter beeld loslaten maar het gevoel in de film is vrijwel gelijk. Michelleke Neeroeteren 10 mei Ik raad dit product aan. Shyja 1 augustus Ik raad dit product aan. Aernoud Amsterdam 5 november Ik raad dit product aan. Deze film is een aanrader om gezellig een avond ontspannen film te kijken.

Newt overtuigt Jacob hem te helpen de ontsnapte dieren terug te vinden.

 • Een waardige opvolger in de Harry Potter reeks. In andere projecten Wikimedia Commons.
 • CathyvanTienen Vlaardingen 18 juli Ik raad dit product aan.

James Newton Howard. EricAstrid 15 augustus Ik raad dit product aan. Jodylaika maastricht 6 februari Ik raad dit product aan. Als de wezens echter bij een botsing met de 'no-maj' het Amerikaanse woord voor dreuzel Jacob Sjakie en de chocoladefabriek film nederlands uit de koffer ontsnappen zorgt dat ervoor dat de Amerikaanse magische autoriteiten achter Newt aan gaan!

Dan Fogler. Het gaat niet om harry potter maar je zit wel een beetje in dezelfde sfeer.

Navigatiemenu

Geweldige opvolging van Harry potter! En hij geeft een inkijkje in de geschiedenis van de Harry Potter-verhalen. Tirxus 24 september Ik raad dit product aan.

Wij wachten al op deel 2 en 3!. MyraEeken Grootegast 15 januari Ik raad dit product aan. Gewoon een geweldige film, veel homor! LucDiana Nijmegen 25 april Ik raad dit product aan. HansvP Hengelo Gld 10 december Ik raad dit product aan.

De ene moment is het heel serieus en wat donkerder en de andere moment heel blij over de dieren.

Meer weten over?

Geweldige opvolging van Harry potter! Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 dec om Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. De magische dieren zijn echt super mooi gemaakt je ziet echt dat er veel tijd in is gestopt.

Past in de HP mythologie en goed opzet naar vervolg. Denise 29 oktober Ik raad dit product aan. Geweldige opvolging van Harry potter. Heerlijk, en mooie effecten. Michelleke Neeroeteren 10 mei Ik raad dit product aan. Deel twee komt in eraan. Super leuke en spannende film van de maker van Harry Potter, je fantasie kan lekker op hol slaan met het kijken naar deze film.

Productbeschrijving

Een geweldige film in de sfeer van de Harry Potter films maar dan veel volwassener zonder het magische te verliezen. In het begin was ik erg kritisch op het nieuwsbericht dat er vijf films zouden komen in functie van mogelijk geldgewin , maar keek ik tegelijkertijd erg uit naar de nieuwe avonturen in een wereld waarvan we allemaal deel willen uitmaken.

Mooi gefilmd.

Alexander67 Buitenland 2 mei Ik raad dit product aan? Goede acteurs en goede special effects. Geweldige film met veel verwijzingen naar Harry Potter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.10.2019 16:24 Christoffer:
   En mij viel de 2de keer kijken zelfs nog meer detail op.

   13.10.2019 08:22 Sanaa:
   Rienemans Provincie Utrecht 15 februari Ik raad dit product aan.

  Ten anker

  Vond