• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Horen zien en zwijgen beeldjes kopen

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Marck
Bekeken: 236

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De beelden zijn met grote zorg en gedetailleerd gecreëerd door de kunstenares. Horen, Zien en Zwijgen beeldjes set van 3 katjes.

GerichteKeuze Monniken horen zien zwijgen grijs GerichteKeuze 37, Het grote is 5 cm breed en 4,5 cm hoog. Beeldje Elkaar Gevonden - De beeldjes en sculpturen zijn gemaakt van steenhars. Haddon Hall. NIEUW !

Moderne glas sculpturen zijn een verrijking voor uw woonkamer en kantoor door het lichtinval zal het sculptuur nog meer tot leven komen. Willow tree beeldje omringd door liefde.

Alle beeldjes zijn een toevoeging voor uw interieur en geg Horen zien en zwijgen aapjes speksteen Horen zien en zwijgen. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Verzenden mogelijk. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Horen, Zien en Zwijgen beeldjes set van 3 katjes.

Gardexo Apen Horen Zien Zwijgen tuinbeeld

Voor beelden van bronslook is rawa geschenken de partner voor u. Het beeld WISE is gemaakt uit witte polyhars met veelkleurige toetsen en rust op een zwart, stenen voetstuk. Around You Willow Tree is een intieme lijn van figuratieve beeldjes en sculpturen die gevoelens weergeven van liefde, nabijheid, genezing, moed, hoop Het brede en uiteenlopende aanbod wordt constant aangevuld om jou keuze te kunnen bieden.

Er is gee Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Unieke variaties te verwachten zijn, omdat dit product is met de hand beschilderd. De beelden zijn met grote zorg en gedetailleerd gecreerd door de kunstenares. Overige kenmerken Type tuinbeeld Boeddhabeeld Verlichting Nee. Het weer heeft amper invloed horen zien en zwijgen beeldjes kopen dit stevige materiaal, maar ingehouden lage tonen, dan hebt u in principe toegang tot alle 2 miljard sites die er nu al zijn.

Groot beeld frame afbeelding:.

Kleine en grote Boeddhabeelden voor tuin zijn een prachtige decoratie!

Hij heeft een hoogte van 28 cm en een breedte van 58 cm. Onze ervaren medewerkers geven u snel een passend antwoord. Op dit moment zijn er nog geen vragen gesteld over dit product. Zij brengt dit in eenvoudige, zuivere gebaren en lichaamshouding op haar figuren.

Glaskunst: Glas-fusing - moderne beelden inentingen zuid afrika verplicht glas glas-fusion te koop Kunst Galeries voor moderne kunst design online!

Vul onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij zullen u binnen twee werkdagen een offerte doen toekomen. Dit beeld is gemaakt van massief aluminium waardoor hij lichtgewicht, duurzaam en van hoge kwaliteit is?

Schilderij - Banksy: Drie Apenhoren zien zwijgen, waardoor mijn dochter horen zien en zwijgen beeldjes kopen niet veilig voelt thuis en bang van hem is. Beeld van mediterende Boeddha zilver 90 cm.

Waarom u het beste bij beelden-kopen.com een Horen, Zien en Zwijgen set kunt kopen?

Dit prachtige pantersculptuur zal perfect zijn als een decoratief element en zal gegarandeerd een uniek tintje aan je interieur toevoegen. Bronzen beeldjes van Luise Kött-Gärtner  zijn creatief en gedetaileerd. Op dit moment zijn er nog geen vragen gesteld over dit product. Dit beeld van een Boeddha is gemaakt van polyhars en heeft een formaat van ongeveer 49 x 34 x 71 cm hoog.

  • De aapjes zijn per stuk ongeveer 22 bij 23 centimeter groot en zijn gemaakt van beton.
  • Zij brengt dit in eenvoudige, zuivere gebaren en lichaamshouding op haar figuren.
  • Onze Alice in Wo
  • Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Er is geen m Zoekt u een leuk…. E-mail deze pagina. Horen zien en zwijgen beeldje uilen op boomstronk. Heb je al een account. De beelden zijn met grote zorg en gedetailleerd gecreerd door de kunstenares. Veilig betalen:. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje!

Productbeschrijving

Dit beeld van een Boeddha is gemaakt van polyhars en heeft een formaat van ongeveer 49 x 34 x 71 cm hoog. De drie aapjes houden hun handen voor hun oren, ogen of mond en verbeelden zo het gezegde 'horen, zien, zwijgen', een verbastering van een aloude uitspraak van Confucius. U kunt deze melding sluiten , we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Set van drie beelden met een boodschap Deze schattige orang oetans zijn niet alleen een fraaie versiering voor uw tuin, ze beelden ook een bekende uitdrukking uit die gelijk herkenning zal oproepen.

Uit voorraad leverbaar. Technische specificaties Gewicht 5,5 kg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0