• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Laptop scherm flikkert bij opstarten

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2019
Auteur: Dounya
Bekeken: 719

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geachte, ik heb steeds een flikkerend ringetje rechts van mijn aanwijspijltje, hoe krijg ik dit fenomeen weg, want dit is wel irritant? Gewoon uit nieuwsgierigheid….

Niet het scherm bevriest. Dank je dat je reageert. Slovensko - Slovenčina. Ik hoor graag van jullie. Tunisie - Français. Paraguay - Español.

Maar helaas heb ik geen stroom kabels om te vervangen. Nu geeft t beeldscherm nadat hij opnieuw is opgestart, strepen en vlekken in t beeldscherm. Goed je weer te zien. Ja Nee. Doe dit en wacht tot je computer opnieuw is opgestart.

Iets anders?
 • Een vorige beeldschermstuurprogramma herstellen Typ apparaatbeheer in het zoekvak op de taakbalk en selecteer deze optie in de lijst met resultaten. Raadpleeg in dit scenario de sectie Problemen met het beeldschermstuurprogramma oplossen.
 • Tot dusver blijft het flikkeren weg! Fijn dat dit soort sites er zijn!

Weet jij het antwoord?

Als ergste zou kunnen zijn natuurlijk dat de monitor kapot is. En gelukkig is die oplossing eenvoudiger dan je wellicht zou denken. Een krimp of andere schade aan de kabel kan veroorzaken op het scherm te flikkeren. Ik heb met mijn laptop een crash gehad stond windows 10 op ik heb na veel gedoe Windows 7 er weer op gezet omdat ik Windows 10 niet meer aan de praat kreeg, weet iemand hoe ik nu weer aan Windows 10 kom?

Paraguay - Español. U mag uw berichten niet bewerken.

 • Jos Bloemkolk.
 • Tenslotte Het uitvoeren van de stappen in deze probleemoplosser zijn uiteraard voor eigen risico. Meer dan half jaar niet schoongemaakt van binnen.

Het beste antwoord Wat bedoel je met knipperen - gaat het hele beeld aan en uit. Geavanceerd zoeken. Wel wil ik een tip geven. Maar gelijkertijd was het problem opgelost. Slovensko - Slovenina?

De probleemoplosser

Beeldscherm knippert bij het opstarten. Mocht probleem niet verholpen blijken, omdat verse laptop is liever terug naar winkel toe toch Update gehad Windows 7 profesional blijkt na weer opstarten te blijven flikkeren, krijg het niet weg. Morgen ga ik proberen om aan mijn buurjongen te vragen of hij de videokaart in zijn eigen computer even wil testen.

Dit gebeurd in de tijd tussen het logo van HP en het inlogscherm van Windows. In dit geval is dat bij de testcomputers die we hebben gebruikt om deze probleemoplosser te doorlopen gebeurt. Sinds 14 dagen heb ik een steeds knipperende cq flikkerende welke pijnstiller bij lage rugpijn wat het uitvoeren van taken bemoeilijkt. Als taakbeheer niet knippert en de rest van het scherm wel, laptop scherm flikkert bij opstarten, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door een niet-compatibele app.

Aldus leek het een beeld flikkering.

Beeldscherm knippert bij het opstarten

Het problem was dat het beeldscherm in een , twee, drie cyclus telkens weer in de zelfde volgorde de beelden toonden. Het bovenstaande werkt niet bij mijn computer grrrr. Gr, Antonio. Is dit iets waar ik me zorgen over moet maken of kan dit geen kwaad?

Rinskje van der Wal.

Probeer de app als volgt te verwijderen:, laptop scherm flikkert bij opstarten. Computer heb ik toen de problem begon gebracht naar de computer winkel. U mag niet reageren op berichten. Romnia - Romn. Meer hardware. Als de app niet afkomstig is uit zwanger en witte afscheiding Microsoft Store, controleert u de site van de fabrikant voor updates.

Het oproepen van muisopties via Instellingen en terugzetten op fabrieksinstelling brengt ook geen verbetering.

Hardware.Info Magazine

Österreich - Deutsch. Computer is ietsje ouder dan 1 jaar. Computer heb ik toen de problem begon gebracht naar de computer winkel. Om wanhopig van te worden.

Heh heh heh trotse koppen Ext, de probleem is al zo goed als zeker opgelost. Maar ik vraag mij af waar Microsoft mee bezig is. Ik ga alle drivers verwijderen en de cd die ik kreeg toen ik de computer kocht met de drivers opnieuw installeren?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 00:19 IJsbrand:
   Geavanceerd Zoeken. Slow Verversingsfrequentie vernieuwing van uw computer tarief bepaalt de snelheid waarmee de computer gegevens tussen de CPU en de monitor stuurt.

  Ten anker

  Vond