• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ov kaart studenten geldig in vakantie

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Houssain
Bekeken: 45

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Gebruikersnaam of e-mail.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. De volgende dagen zijn feestdagen: Nieuwjaardag, 1 e paasdag, 2 e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1 e pinksterdag, 2 e pinksterdag, 1 e kerstdag en 2 e kerstdag Meer weten over de geldigheid van je studentenreisproduct in standaard situaties?

Zo ja, hoe werkt dat dan voor zowel hem als voor mij, want kennelijk moet ik ook een aparte chipkaart aanschaffen, maar dan met korting? Afbeelding uploaden. NS 31 juli ,

Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen! Studenten week OV-chipkaart vakantie Heb je een weekabonnementwaardoor je doordeweeks geen gratis OV nodig hebt. In dat geval is het erg grote bestanden uploaden dropbox als je gratis kunt reizen met het OV. Doordeweeks maak je nagenoeg geen gebruik van het openbaar vervoer, dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart.

Is mijn weekend studenten Ov kaart studenten geldig in vakantie geldig. Afbeelding uploaden.

Tussen maandag en zaterdag reis je gratis met het studentenweekabonnement.
  • Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie?
  • Tijdens de kerstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

Dan reis je zoals je normaal met je SOV reist. Okee heel erg bedankt. Moet ik mijn ov student in de herfstvakantie op week of weekend hebben staan want ga op vakantie en wil dan met de trein gewoon in Nederland icon Beste antwoord door Chiel NS 16 oktober , Om verwarring te voorkomen even een recap: De geldigheid van een Studentenabonnement verandert niet in de herfstvakantie. Klaar voor de feestdagen?

Hoe kan ik wisselen van soort abonnement? Is mijn week studenten OV geldig? Is mijn weekend studenten OV geldig?

  • Lub38 Het is ook heel onduidelijk wat je nu precies wil. In de zomervakantie is je weekend OV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval is.
  • Wie weet wil je wel met de trein  of met ander openbaar vervoer  op vakantie. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de herfstvakantie Tijdens de herfstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

Naar NS. Dit klopt. Zie deze pagina met uitgebreide uitleg over Samenreiskorting. Nee, de eenmalige kaart is alleen verkrijgbaar zonder korting maar met een toeslag van 1 euro. Doordeweeks maak je nagenoeg geen gebruik van het openbaar vervoer, waardoor je doordeweeks geen gratis OV ov kaart studenten geldig in vakantie hebt! Okee eindelijk snap ik het dankuwel. Wachtwoord vergeten.

Meld je aan

Op de OV-chipkaart kalender vind je het antwoord! Hoe kan ik mijn reisproduct ophalen? Als je een weekend OV hebt dan kan je gratis reizen met het openbaar vervoer. Beste antwoord door Laura B.

Doordeweeks reis je met korting met een weekend OV studentenkaart. Het kan namelijk zijn dat je studie tot eind juli loopt. Afbeelding uploaden. Kan je in de vakantie gratis reizen met je studenten OV-chipkaart.

Heb je gekozen voor een weekendabonnement, dan reis je gratis in vakanties. Met een weekendabonnement krijgt hij alleen op maandag korting voor 9 uur 's ochtends ov kaart studenten geldig in vakantie moet hij dinsdag tot en met vrijdag de volle mep betalen wanneer hij voor 9 uur incheckt.

Laatste nieuws

Aan de rechterkant van deze website zie je wanneer de feestdagen en de vakanties plaatsvinden. Is mijn week studenten OV geldig? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik wil in de herfstvakantie weg met de trein moet ik dan week of weekend abonnement.

  • Voor beide abonnementen gelden namelijk andere regels.
  • Moet ik mijn ov student in de herfstvakantie op week of weekend hebben staan want ga op vakantie en wil dan met de trein gewoon in Nederland icon Beste antwoord door Chiel NS 16 oktober , Om verwarring te voorkomen even een recap: De geldigheid van een Studentenabonnement verandert niet in de herfstvakantie.
  • Er zijn tijdens de voorjaarsvakantie geen feestdagen en dus geen uitzonderingen op de geldigheid van je studentenreisproduct.
  • Als je normaal doordeweeks vrij reist is dat ook in de herfstvakantie zo.

Ik zal het even voor je samenvoegen. U kunt beide de hele dag met korting reizen als deze rit plaatsvindt in juli of augustus; in die maanden is Samenreiskorting ook voor geldig. Wachtwoord vergeten.

Want er zit ook tijdens vakanties verschil in de geldigheid van een week- en weekendabonnement. Deze feestdagen vind je aan de rechterkant van de website, ov kaart studenten geldig in vakantie. Houd hier rekening mee voordat je op reis gaat, zodat je niet op het allerlaatste moment nog je OV-chipkaart moet opladen en de trein mist. U moet een eigen anonieme of persoonlijke OV-chipkaart hebben en daarop het product Samenreiskorting laden, namelijk de advertentiesociale medianetwerken waar wij mee samenwerken.

Wijzigingen

Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproduct , is afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de feestdagen Tijdens de feestdagen reizen studenten met een weekabonnement met korting, dus niet gratis.

Heb je gekozen voor een weekendabonnement, dan reis je gratis in vakanties. NS 31 juli ,

Verstuur Terug naar overzicht. Dit klopt. Media toevoegen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0