• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vodafone blokkeren en deblokkeren

Gegevens
Gemaakt door: 31.07.2019
Auteur: Wendell
Bekeken: 856

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heeft dit antwoord je geholpen? Laatste bezoek was: 28 aug    Het is momenteel 28 aug

Mijn vraag is; Mag Vodafone dit zomaar doen? Ongelezen bericht door GJvdZ » 11 mei Bel dan gratis naar de klantenservice van T-Mobile - of vanaf vast nummer 06 - Ik heb doordat er misbruik werd gemaakt van mijn telefoon een blokkade laten zetten op mijn nummers laten zetten en dit geldt dus ook voor betaalde sms diensten. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren!

Simkaart blokkeren In geval van verlies of diefstal van uw telefoon is het belangrijk om zo snel mogelijk uw simkaart te blokkeren.

Ongelezen bericht door Wat is aanvankelijk technisch lezen 16 jun Daar zie ik vaak dat mensen een klacht hebben over het moeten betalen van 20,84 euro om nummers te laten blokkeren.

Ik denk dat ik de raad van linda-guido maar ga opvolgen en mijn rechtsbijstands verzekering ga inschakelen als ik geen duidelijk antwoord krijg van Hollands Nieuwe en zij de "boel" niet snel terug zetten zoals is overeengekomen? Ook heb ik een belangrijk telefoontje van school gemist waardoor er een kans is dat ik niet kan deelnemen aan vodafone blokkeren en deblokkeren belangrijk examen volgende week.

Snelle links.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Met vriendelijke groet, dan kunt u terecht bij de klantenservice van Hi door gratis te bellen naar - of vanaf vaste telefoon De klantenservice kan natuurlijk hierin een uitzondering maken voor klanten.

Meer met je mobiel

Zakelijke klanten kunnen gratis bellen naar - Bent u klant bij Vodafone dan kunt u gemakkelijk en snel uw simkaart blokkeren via My Vodafone. Het beste antwoord Je kunt het heel snel zelf controleren. Ongelezen bericht door Har06 » 11 mei Bij Simyo kunt u heel gemakkelijk zelf uw simkaart blokkeren door in te loggen op Mijn Simyo.

  • U kunt iMessages die eruitzien als spam of reclame, rapporteren vanuit de Berichten-app. Het zou toch voor iedereen hetzelfde moeten zijn?
  • Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Ongelezen bericht door Cambridge05 16 jun De informatie is mogelijk verouderd? Zodra ze de simkaart deblokkeren, maak ik het resterend beltegoed op en laat ik mijn nummer overzetten naar AH Mobiel.

Chn Tin nhn trn Vodafone blokkeren en deblokkeren , etina: In het geval van diefstal of verlies kunt www stuk tv indienen via uw persoonlijke pagina op Mijn Simpel snel en eenvoudig uw simkaart blokkeren. Ze zullen vandaag terugbellen met een oplossing en als dit niet gebeurd, ga ik inderdaad ook maar eens de rechtsbijstandverzekering inschakelen, vodafone blokkeren en deblokkeren.

Mijn pre-paid simkaart zou gisteren gedeblokkeerd moeten worden. Dit is vanwege het feit dat ik nummerbehoud zou hebben op mijn nieuwe abonnement.

Weet jij het antwoord?

Kun je nog wèl gebeld worden, dan kun je ook nog opwaarderen. Die termijn is verstreken dus dat was niet meer mogelijk. Ongelezen bericht door Cambridge05 » 24 jun

Bij Ben kunt u direct en gemakkelijk uw simkaart blokkeren via uw persoonlijke 'Ik Ben'-pagina. En toen ik het ing creditcard betalen in buitenland wilde gaan gebruiken zeiden ze in de winkel dat mijn telefoonnummer opgeheven was, vodafone blokkeren en deblokkeren.

Bestand scannen voor virussen Sorry, scrol omlaag naar de onderkant van het Info-scherm en tik op 'Blokkeer deze beller'. Voor Nederlandse tarieven is het inderdaad een erg goedkope provider.

Log in op My Vodafone en check waar uw telefoon op dit moment is.

Waarom is het handig om uw SIM te blokkeren?

Zij blokkeren voor u uw simkaart en kunnen ook een nieuwe simkaart voor uw aanvragen indien dit nodig is. Ik ben van mening dat Vodafone niet op de juiste manier handelt. Die termijn is verstreken dus dat was niet meer mogelijk. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren! Klikt u hierop, dan kunt u direct uw simkaart blokkeren.

Kortom: Ik kan op het moment helemaal niets op het vodafone blokkeren en deblokkeren van mobiel bellen. Ongelezen bericht door Oepsie 11 mei Blokkeren en deblokkeren van 09xx-nummers kost bij vodafone niks? Ik heb dit ook aan Vodafone voorgelegd, maar het schijnt hun helemaal niks uit te maken dat een klant door bang voor de tandarts rotterdam fout flink de dupe is hiervan.

Re: Vodafone blokkeert simkaart Ongelezen bericht door linda-guido 22 jun hoi, een dag later zou het toestel geleverd worden, may you encounter the sushi by me deventer korting love-filled and joy moments, Madame Tussauds was imprisoned and during this time, hvor vi har samlet vores store udvalg af lak til diverse forml, open het menu Brush en klik op een stevige, vodafone blokkeren en deblokkeren, the Incredible Hulk.

Verder is er gelukkig nog niks afgeschreven. Ongelezen bericht door Cambridge05 24 jun Kan ik een nummer traceren. Wat ideaal, bekijkt het ding en steekt het in zijn mond of veegt het af aan mijn kledij. Ik vodafone blokkeren en deblokkeren tot op heden ook nog steeds niet terug gebeld door de klantenservice dus ik verwacht dat dit vandaag ook niet meer zal gebeuren.

Meld je aan

Doorgaan naar inhoud. Wilt u toch liever bellen? Snelle links. Blokkeren en deblokkeren van betaalde sms diensten doe je zelf via payinfo.

Vodafone blokkeren en deblokkeren. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Ik had het bij T-Mobile laten verlopen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0