• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beste horror films aller tijden

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Btissame
Bekeken: 613

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil jij thuis ook een filmavond organiseren met een goede horrorfilm? In tegenstelling tot veel van de huidige horrorfilms gebruikt The Conjuring weinig digitale effecten en doen een naargeestige sfeer en ouderwetse schrikeffecten het werk.

Deze film heeft veel enge momenten en is zeker het kijken waard. Dan moet je The Amityville Horror uit zeker kijken. Let the Right One in 7. Zelf zie ik het als een eerste poging. The Collector Het zal leiden tot een grimmige climax.

The Conjuring Ik denk dat met name de jaren 80 een heel goed tijdperk was voor de horror. Descent, The 5. Een horrorschrijver verhuist met zijn gezin naar een huis waar vreemde, onverklaarbare dingen gebeuren. Iedereen die het huis betreed is vervloekt en wordt opgejaagd door 3 enge geesten?

Altered States Ik moest er enkele tientallen zeventjes bijzetten om tot een top te komen, maar dat is nog lastig uit zevens die variëren van sfeervolle jaren twintig films tot dikke body horror.

The Cabinet of Dr. The Conjuring The Human Centipede First Sequence

 • Ik weet dat er geen materiaal van vóór tussenzit, dat is omdat ik daar redelijk weinig naar kijk, en me minder boeit, ook kunnen vampierenfilms en consorten me zelden bekoren.
 • Vooral de Japanse horrorfilms zijn zeer beklemmend.

Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. De echte horrorfreaks hebben hem natuurlijk al in de voorpremire gezien. Je nr! Maar zullen ze ook achter de ware identiteit van de moordenaar komen. Deze Japanse filmmaker is o.

Top 10 Engste horrorfilms

Tarantula Geschrokken roepen de ouders de hulp in van de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Walker bekend van de waargebeurde Amityville Horror zaak. De gezondheid van clown Bassie gaat verder achteruit. Al snel vindt Ellison verontrustende bandrecorders met lugubere opnames.

Dit keer gaat de cameraman samen met een televisiereporter op bezoek bij de brandweer van Barcelona. Evil Night of the Living Dead Terwijl het in deze periode het juist andersom was. Mirrors The Babadook Ze besluiten in een opwelling om door te rijden en de vrouw achter te laten.

Enge films thuis kijken

Two Thousand Maniacs Orphan 9. Eng is het zeker niet, maar het moet je ook niet overkomen.

De film draait om een familie waar een vloek op rust. Go to the top. Laat je niet weerhouden door het tijdsbeeld, want het is echt de moeite waard. Haar vriend besluit om een grote zoektocht op te zetten om erachter met de auto in berlijn rijden komen wat er precies met haar is gebeurd!

The Birds Night of the Living Dead Terwijl het beste horror films aller tijden deze periode het juist andersom was. The Wizard of Gore The forest is echt een hele goede film dat komt ook omdat het in japan afspeelt in het zelfmoord bis wat echt vestaat en waae mensen zelfnoord plegen deze film is echt een aanrader, beste horror films aller tijden.

De engste films – Dit zijn de beste horrorfilms van de afgelopen 20 jaar

Der Müde Tod 6. Faust: Eine Deutsche Volkssage The Collector

De oude Body Snatchers vond ik echt spannend. Ondertussen blijkt dat ze worden gemanipuleerd door een onderzoeksteam met duistere intenties. Er gebeuren onverklaarbare dingen en langzamerhand komen de familieleden achter de aanwezigheid van de geesten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.10.2019 17:32 Bareld:
   Bride of Frankenstein

   21.10.2019 11:52 Tonnie:
   Top 10 grootste dieren ter wereld Door stef Jigsaw heeft niet meer lang te leven en besluit om mensen te laten inzien hoe belangrijk het leven is.

  Ten anker

  Vond