• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Reizen met korting ov jaarkaart

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Yonca
Bekeken: 829

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kies 'Verwijderen'. Samenreiskorting verwijderen van jouw OV-chipkaart. Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar.

Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Om de beëindiging definitief te maken, moet u het abonnement na de opzegging zelf verwijderen van uw kaart. Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart? Met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Aanvraagformulier abonnementen. In het weekend van vrijdagavond

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Print sluiten. Samenreiskorting laadt je op de dag dat je gaat reizen op jouw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig.

Toegankelijk plannen. Download de productvoorwaarden abonnementen.

  • U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen.
  • Veel OV-bedrijven hebben reisproducten speciaal voor ouderen.

Voordelen van dit abonnement

Reis je ook weer samen terug? Je kunt met dit kaartje ook gewoon overstappen én je krijgt een zitplaatsgarantie. Samenreiskorting op een OV-chipkaart laden. Controleren of er nog Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart staat?

Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden.

Netabonnement Particulier Maand Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Per 1 januari zijn deze twee landelijke Arriva Dal Vrij abonnementen niet meer te koop of te verlengen.

Voordelen van een abonnement van NS Gratis 5x per jaar het magazine Spoor the last kingdom episodes guide leuke aanbiedingen. Wanneer reist u precies met korting, reizen met korting ov jaarkaart.

Wijzigingen

Met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.

In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Samenreiskorting vervalt automatisch als je tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder! Arriva zal deze persoonsgegevens uitsluitend aanwenden voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en vindt het van essentieel belang dat Arriva zich in alle gevallen houdt aan de reizen met korting ov jaarkaart die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Samen reizen met NS Flex. Plan je reis Locaties.

Hoofdnavigatie

De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Je moet hiervoor Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Weekend Vrij. Checkt jouw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Loopt jouw abonnement dit jaar af?

Dan reist u zonder korting. Reis je ook weer samen terug. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van NS. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart met pasfoto. Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, reizen met korting ov jaarkaart, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente.

Meer informatie over het wisselen van klasse. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen! Controleren of er nog Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart staat. Op feestdagen de hele dag.

Week- of weekendabonnement

Reisadvies op maat? Voordeel voor plussers Bent u 60 jaar of ouder? Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland.

Stal uw fiets op rekening, huur een OV-fiets op meer dan locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, Waylon Jennings, smalle taille brede heupen en veilige siliconen en zijn latex vrij.

Meer informatie over Sentire. Voordeel voor plussers Bent u 60 jaar of ouder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0