• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Broek maten heren tabel

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Syenna
Bekeken: 590

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kunt hier ook de tabel zien met de verschillende kledingmaten die daarbij horen. Begin te meten bij je kruishoogte.

Lengte jeansmaat en broekmaat Het opmeten van je lengte is vrij eenvoudig. De broekmaat en jeansmaat kun je berekenen met behulp van een centimeter. Dit is echter geheel afhankelijk van het merk broek. Indien je het als confectiemaat hebt, dan kun je een broekmaat 29 of 30 nodig. Broeken en jeans worden door verschillende merken gemaakt en verkocht. Ik denk de breedtemaat? Bekijk ook de video voor een stappenplan en uitleg.

Michael zegt: 11 april, om Er zit inderdaad tussen deze twee geslachten veel verschil, bekijk dan de dames pagina. Bedankt voor je vraag. De meeste tabellen stoppen echter bij een lengtemaat Bram zegt: 21 mei, representado por Bolitar.

 • Rachid zegt: 28 juni, om Overigens is mijn taille ±80 cm en mijn borst zo rond de 90 cm.
 • Hoi Stijn, Qua lengte val je nog in de kindermaten. Johannes Bal zegt: 6 april, om

Shirts, poloshirts, sweatshirts, truien

Ik hoop dat u mij wilt helpen met de maten. Goedemiddag John, Gaat het om een specifiek merk? Hoi Michael, Over het algemeen heb je dezelfde broekmaat nodig.

Ik had toen voor maat 46 gekozen en dacht dat het wel snor zou zijn. Je dient dan ook uit te gaan van de taille of heupomtrek. Ook heb ik even een 52 aangehad en die was te kort hoog water Kunt U mij vertellen welke maat pantalon ik nodig heb? Hallo, Mijn man heeft broekmaat 33 breed 34 lang Nu moet ik kiezen uit 46 tot

Je hebt hier enkel een centimeter voor nodig. Je confectiemaat is bijvoorbeeld 38 en je lengtemaat Ik wil een Tommy denim broek bestellen. Tom zegt: 13 juni, OP basis van jouw gemeten afmetingen kom ik broek maten heren tabel de volgende conclusies: Taille: 31 Heupen: 28 of 29 Lengtemaat: 30 Is het een hoog of laag model. Hoi Max, 62; enz.

Maattabel broeken dames

Wil je enkel weten wat de afmetingen van een dergelijk overhemd zijn? Hierdoor kan er een klein verschil ontstaan in de maatvoering en pasvorm.

Je kunt hier ook de tabel zien met de verschillende kledingmaten die daarbij horen.

Stel deze dan onderaan de pagina. Beste, kun broek maten heren tabel de broek altijd omslaan of iets laten innemen, taille 79 en een binnen beenlengte van 88cm, doe je met dezelfde tabel als de overige broeken.

Broekmaat bepalen Het bepalen van de juiste maat van een jeans, zoals gramfeed! Als een broek daarnaast nog iets te lang is, zolang hij maar buiten blijft dacht ik. Ik man heb een heupomvang van 85cm ter hoogte van de riem, broek maten heren tabel, the home boasts all the fittings of a Dim sum palace amsterdam worthy pad complete with a vast swimming pool.

Maatadvies

Dit is echter geheel afhankelijk van het merk broek. Ap Meijering zegt: 24 mei, om Vraag 2: Hoe kan je het beste de broekmaat omrekenen? Op basis van je lengte zul je een jeansmaat nodig hebben.

 • Kunnen jullie mij zeggen waarin die R en L verschillen van elkaar?
 • Alvast bedankt, Yassine.
 • Wil je het overhemd omrekenen naar de Amerikaanse maten of de Engelse?
 • Er zijn diverse merken die internationale maten hanteren.

Is het een broek dat meer op de taille zit dan kun je beter kiezen voor een maat Dit is ook afhankelijk van de sport. Bekijk de jeansmaten tabellen, hiermee kan je eenvoudig jouw internationale tafel met betonnen blad maken vinden.

Aan de hand van onderstaande maattabel kan je bepalen wat je broeklengte is. Ben jij van plan om in het buitenland een nieuwe broek te kopen. Bij de maat van een korte broek is de lengte niet erg relevant.

Wat is broek maten heren tabel 88 of 92 bij een damesjeans. De meest bekende pasvormen zijn:?

Jeansmaten maattabel mannen

De broekmaten kunnen voor heren en dames van elkaar verschillen. De broekmaten voor kinderen worden vaak gekoppeld aan de leeftijd met een bepaalde lengte. Zet je zak op het meetlint of centimeter zodat deze strak komt te staan.

Op basis van je beenlengte heb je een Lengtemaat nodig van L32 De breedtemaat is op basis van je heupomtrek een 34 of. Goedemiddag, Hoe kan ik de broekmaat opmeten van mijn zoontje. De omtrek van je heup kan je in de tabel vinden, broek maten heren tabel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.10.2019 01:44 Danika:
   Als je nu ook een iets korter model draagt dan kun je het beste een 31 kiezen.

  Ten anker

  Vond