• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De druppel die de emmer doet overlopen engels

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Malena
Bekeken: 614

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Resultaten: 8. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Het beeld van de druppel die de emmer doet overlopen past hier het beste bij. Dit zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen. He regarded that as the final straw. Exact: 0. UntilthelastEarthquake that comes along is effectually the straw that breaks the camel's back.

Exact: 8.

Mijns inziens was ons falen de druppel die de emmer deed overlopen. This is how he became known to the public, and this is what probably became the straw that broke the camel's back. Dit zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Een voorbeeld voorstellen. Ik heb geprobeerd om hem te verdedigen, maar het was duidelijk de druppel die de emmer liet overlopen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. UntilthelastEarthquake that comes along is effectually the straw that breaks the camel's back. It may have been two too many. Christians feel angry and show their indignation. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Exact: 0. Maybe the camel's back was already broken, but you gave him the straw.

 • Het beeld van de druppel die de emmer doet overlopen past hier het beste bij.
 • Maybe the camel's back was already broken, but you gave him the straw.

Voorbeelden zien voor de vertaling breaks the camel's back 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. I tried to defend him, but it was clearly the straw that broke the camel's back, de druppel die de emmer doet overlopen engels. UntilthelastEarthquake that comes along is effectually the straw that breaks the camel's back.

This will be the straw that breaks the camel's back. Ik heb geprobeerd om hem te verdedigen, maar het was duidelijk de druppel die de emmer liet overlopen.

Was this guy one more than you could take. De laatste aardbeving is de druppel die de emmer doet overlopen.

"druppel die de emmer doet overlopen" vertalen - Engels

Vele sleutelregeringen op jullie planeet hebben zich verenigd om deze onthulling voor te bereiden zodat de UFO openbaarmaking de druppel is die de emmer doet overlopen.

Verstreken tijd: ms. Maar de druppel die de emmer voor mij deed overlopen is dat je'm geld geleend hebt.

Het was de druppel die de emmer deed overlopenvoor mij in elk geval. Dit zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen. Het was de laatste druppel die de emmer deed overlopen. Voor m'n vriend was dat de druppel die de emmer deed overlopen. And this sort of puts the capper on it.

"dat is de druppel die de emmer doet overlopen" vertalen - Engels

Laten we hopen dat dit de druppel is die de emmer doet overlopen en de nucleaire sector, die tot op heden uiterst koppig en kortzichtig is geweest, op de knieën dwingt. He regarded that as the final straw. And this sort of puts the capper on it. The excommunication launched by the Archbishop of Recife in Brazil and approved by a cardinal in Rome, is too much.

 • Voor m'n vriend was dat de druppel die de emmer deed overlopen.
 • De excommunicatie die de aartsbisschop van Recife heeft uitgesproken en die een Romeinse kardinaal heeft bevestigd, is de druppel die de emmer doet overlopen.
 • Verstreken tijd: 28 ms.
 • Dit zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

Vertaling van "spreekwoordelijke druppel die de emmer doet overlopen" in Engels. Veel voorkomende woorden:Meer Frequente korte uitdrukkingen:, dus dit was de druppel die de emmer deed overlopen, Nederland. Resultaten: Exact: 8.

Misschien waren die twee de druppel die de emmer deed overlopen. The image of the drop that overflowed the bucket is fitting here very well. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Hij had al een slechte dag, the sun forbear to shine; but God.

Zojuist vertaald

Ik heb geprobeerd om hem te verdedigen, maar het was duidelijk de druppel die de emmer liet overlopen. Voor m'n vriend was dat de druppel die de emmer deed overlopen. The image of the drop that overflowed the bucket is fitting here very well. Laten we hopen dat dit de druppel is die de emmer doet overlopen en de nucleaire sector, die tot op heden uiterst koppig en kortzichtig is geweest, op de knieën dwingt.

Mr President, the proposed directive might be the last straw to break the back of the British road haulage industry!

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien die straw bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Verstreken tijd: ms.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.10.2019 18:05 Jauke:
   This will be the straw that breaks the camel's back.

  Ten anker

  Vond