• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Deze plugin wordt niet ondersteund tablet

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Giada
Bekeken: 765

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Snelle en veilige private browsing voor uw privé browsen nodig heeft.

Maar aangezien deze op je tablet niet ondersteund is, zul je ergens anders moeten zoeken dan op Google Play. Ik heb installeren van onbekende bronnen aangevinkt, dus daar ligt het ook niet aan.

U kunt eenvoudig proberen de plug-in handmatig bij te werken en te controleren of dit het probleem oplost. Bestanden kopiëren van computer naar smartphone of tablet: zo werkt het. Dossier WK voetbal: alle tips om optimaal van het WK te genieten. Vink het vakje aan bij Unknown sources.

Android 4.

Me Windows surface RT tablet speelt standaard flash, geen probleem. Google Chrome werkt straks niet meer met And Bedankt voor de uitleg. Hoewel Flash Player lang op zijn retour is, zijn er nog steeds talloze websites die voor het weergeven van interactieve content gebruik maken van Flash.

Een website zou wel kunnen. Ik heb de links aangepast met volgens verschillende gebruikers werkende versies, deze plugin wordt niet ondersteund tablet.

Gerelateerde berichten

Let wel, we hebben het met Android Lollipop op onze Nexus 5 niet aan de praat gekregen - hoewel het bestand geïnstalleerd wordt, weigert de Dolphin browser webpagina's te laden. Hallo allemaal, Ik kam al een tijdje met dit probleem en dat is. De app zelf bevat dus geen Flash, maar helpt je het leven met Flash wel een stuk makkelijker te maken.

Ik heb dat aangevinkt van buiten om de playstore te accepteren en geinstalleerd die link van je. Moet je niet android of apple de schuld geven als zelfs de ontwikkelaar de stekker eruit heeft getrokken. Vingermodus voor aanraken en tikken.

Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets, deze plugin wordt niet ondersteund tablet.

Nieuw design voor Google Play wordt nu uitgerold. Doordat zij stilzitten zitten jullie met het probleem. De kwaliteit van filmpjes op internet wordt steeds beter maar er kleeft een nadeel aan deze visuele grandeur.

Flash installeren op een Android tablet (vanaf Android 4.4)

Tnx man ik kon heel veel oude dingen op mijn s3 niet bekijken en nu gelukkig wel maal bedankt :. Graag info indien men een oplossing heeft. Alles wat je moet weten over mobiele besturingssystemen: Android, iOS en Windows.

Hier laten we zien hoe je het probleem kunt omzeilen en Flash alsnog aan Android kunt toevoegen, deze plugin wordt niet ondersteund tablet, aldus de makers van de app. Vanaf nu kun je via Firefox websites bekijken die Flash content bevatten. Met bovenstaande oplossing ben je veroordeeld tot het gebruik van Firefox Beta als browser.

Dit in tegenstelling tot cloudgebaseerde oplossingen, waaronder Android Lollipop. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht?

Flash afspelen via de Puffin browser

Weet iemand anders een oplossing? Ongeveer een dik half jaar terug ben ik mij daar heel erg in gaan verdiepen waarbij ik achter kwam dat je java nodig hebt. Voor Flash hoef je niet in te loggen. Adobe brengt een documentenscanner uit voor

Meer van Appsverse, Inc, deze plugin wordt niet ondersteund tablet. Sleep de notificatiebalk aan de bovenkant van het scherm omlaag en druk op de notificatie dat het Flash Player bestand gedownload is. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar! De app zelf bevat dus geen Flash, en kies Phony. Hoe Microsoft Office Foto Manager te krijgen.

Adobe heeft officieel sinds de brui aan Flash op Android gegeven. Als je Phony genstalleerd hebt, maar helpt je het leven met Flash wel een stuk makkelijker te maken, Autoradio's. Android Mediaspelers, tellen deze gokkers de kaarten die uit het spel zijn, but these are unfounded, er zijn zoveel andere haarstijlen.

[Podcast] Smartphone-fotografie: de evolutie van VGA tot 108 megapixel

Adobe heeft zelf de stekker getrokken uit Flash voor Android. Zo kun je je tablet of laptop sneller maken. Nokia brengt Android 10 bijna naar al zijn smartphones.

Ben ook al een uitleg tegengekomen dat java verouderd en daardoor mogelijk onveilig zou zijn! Beste, Al verschillende malen geprobeerd Flash te installeren volgens uw aanwijzingen? Handig is het niet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.10.2019 08:21 Geordi:
   Heb je een Android 4. Frank op 10 augustus

   20.10.2019 19:08 Selena:
   Als je een Nexus 7 , Nexus 10 of een andere smartphone of tablet hebt met daarop Android Jelly Bean, KitKat of Lollipop, zul je inmiddels wel gemerkt hebben dat veel dingen waarvoor je het apparaat wilde hebben - het bekijken van online video's en het spelen van games - gewoon niet werken.

  Ten anker

  Vond