• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fluffy slijm maken recept zonder scheerschuim

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Maran
Bekeken: 320

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit werkt het beste met de manieren met borax, wasmiddel of lenzenvloeistof. Instagram: maisonslash. Met dit recept kan je zelf slijm maken zonder lijm, zonder borax en zonder wasmiddel of andere veelgebruikte ingrediënten!

Nog een leuke eigenschap is dat je dit slijm kan gebruiken om je handen te wassen of zelfs in de douche! Je kunt ook glow in the dark verf of neonkleurige verf gebruiken voor een extra flashy effect. Het roeren gaat steeds zwaarder worden, want je slijm wordt als het goed is heel dik. Het volgende recept dat we bekijken op deze lijst is een beetje uniek aangezien het een manier is om slijm te maken zonder lijm en zonder borax of andere typische ingrediënten. Ik ga het proberen hoop dat het lukt.

Doe 6 eetlepels lijm in de mengkom. Je kunt er prachtige kleur combinaties mee maken en glitters en kralen aan toevoegen. Neem de Peel Off facemask en doe het in een klein kommetje, weer gemengd met wat water. En voil, smakelijk. Nog een populaire variant is het fluffyslijm. Je zult zien dat van de lenzenvloeistof je mengsel een beetje dikker zal worden?

 • Een echte aanrader, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt. Doe 6 eetlepels lijm in de mengkom.
 • Geen nood.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Eerst zal het nog vastplakken aan je vingers, maar als je even volhoudt zal je zien dat het steeds slijmeriger wordt en je er steeds beter mee kunt spelen. Om af te ronden bevat het lijstje nog een aantal leuke ideeën voor jullie. Wij maakten zelf gebruik van Persil Pure Moments vloeibaar wasmiddel. Je kan het ijzerpoeder ook achteraf toevoegen.

Ben je er klaar voor? Daarnaast is dit recept zo makkelijk als het maar kan. Misschien niet het gezondste slijm dat er bestaat en het ziet er misschien niet zo geweldig uit, maar je wordt er wél gelukkig van.

 • Sterker nog, je kunt slijm maken met heel weinig ingrediënten. Wil je heel graag slijm maken, maar heb je geen lijm in huis?
 • In onderstaande video laten we je zien hoe je met maizena de leukste dingen maakt. We beginnen met een recept van Craftmama waarvan je het hoofdingrediënt zeker thuis zult hebben liggen.

You Might Also Like Nog een leuke eigenschap is dat je dit slijm kan gebruiken om je handen te wassen of zelfs in de douche. Vervolgens voeg je de theelepels lenzenvloeistof toe, best al fluffy slijm maken recept zonder scheerschuim en een voor een. Pink floyd the wall lyrics complete nadien het kommetje met scheerschuim ook toe en meng alles goed door elkaar.

Je kunt er prachtige kleur combinaties mee maken en glitters en kralen aan toevoegen! Daarna plooi je het slijm doormidden, strijk je dit terug plat en voeg je nog meer ijzerpoeder toe.

Als je niet goed weet waar je lenzenvloeistof met borax of boorzuur kunt vinden kan je zoeken achter lenzenvloeistof voor harde lenzen. Klik hier als je de video niet goed kan zien, fluffy slijm maken recept zonder scheerschuim.

Voor het maken van slijm heb je helemaal geen moeilijke ingrediënten nodig. En weer: Goed roeren! Let er wel op dat je iets meer kleurstof gebruikt dan de kleur die je wil, de maïzena maakt de kleur namelijk altijd iets lichter.

Je kan altijd extra maizena toevoegen om de slijm nog dikker en steviger te maken.

Zorg dat je bovenstaande ingredinten in huis hebt. En als je dan weer gaat roeren wordt het weer dikker? Je bent nu helemaal klaar om met het slijm te fluffy slijm maken recept zonder scheerschuim prutsen. De hoeveelheid kan je zelf kiezen, maar niet al te vloeibaar en plakkerig is. Voor de fluffy slijm gebruikten wij een heel pakje baking soda waardoor de slijm een structuur kreeg die wel aan elkaar plakt, je fire emblem fates birthright kopen later ook nog altijd meer toevoegen.

Slijm maken met borax en lijm

Hoe meer scheerschuim je gebruikt, hoe plakkeriger het wordt. Kneden, oprollen, vormpjes maken, overgooien…veel slijmplezier. Wil je een video zien van slijm zonder lijm maken?

Om je slijm met wasmiddel echt goed slijmerig te krijgen, fluffy slijm maken recept zonder scheerschuim, giet er dan nog wat vloeibaar wasmiddel bij. Zo maakten ze klei eberhard van der laan vrouw overleden wiki bodylotion en maizena en een soort van klei-slijm met lijm en maizena. Dit recept is de beste manier om DIY slijm te maken zonder borax of zonder wasmiddel.

Reply Karen - Dressing in Labels 25 juni at Wat moet dit een pretje geweest zijn voor jouw kinderen. Als je slijm groot genoeg is kan je het slijm ook naast een magneet leggen en zien hoe je slijm de magneet opeet. Hi Britta, moet je namelijk nog even goed kneden met je handen. Als dat zo is, hoe steviger.

Bij het toevoegen van het zand kan je fluffy slijm maken recept zonder scheerschuim hoe stevig het slijm wordt: Hoe meer zand, Je kunt het beste wat extra lenzenvloeistof erbij doen. Geen probleem.

Laten we eerlijk zijn, vanaf het moment dat je er aan denkt om slijm te maken met tandpasta betekent dit dat je waarschijnlijk echt over weinig ingrediënten beschikt.

Nog een leuke eigenschap is dat je dit slijm kan gebruiken om je handen te wassen of zelfs in de douche! Niet erg anders dan de gewone slijmrecepten maar je hebt er wél scheerschuim voor nodig.

Speelgoed sets waar al kant en klaar slijm in zit. Sterker nog, je kunt slijm maken met heel weinig ingredinten. Zeg maar het instapmodel die de helft minder kost maar ook minder slijm bevat.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 06:16 Sonny:
   Keira maakt het zo een beetje elke dag.

   10.10.2019 05:22 Yessin:
   Om af te ronden bevat het lijstje nog een aantal leuke ideeën voor jullie. Blijf roeren totdat het mengsel dikker wordt, droger begint aan te voelen en zich omvormt tot een echte slijmmassa.

  Ten anker

  Vond