• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Goodyear efficientgrip performance test

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Michélle
Bekeken: 377

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Door Nick Van Hemelryck 8 uur geleden. Met de EfficientGrip Performance heeft Goodyear een zeer betrouwbare zomerband geïntroduceerd.

Stuur ons een e-mail. Altijd de moeite waard om een beetje meer te betalen. De band is dus niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Slijtvast zijn ze zeker! Vraag over de beschikbaarheid Voornaam en achternaam:.

De Fuel Saving technologie helpt het energieverlies te reduceren en reduceert het met ca. Continental Banden. Daar zouden jullie eens goodyear efficientgrip performance test close-up van moeten maken, het is gewoon indrukwekkend hoeveel een band in de breedte beweegt op de velg, Renault Espace.

Algemene Voorwaarden Verzendkosten Levertijd. Banden monteren? Hoogte Selecteer 40 45 50 55 60 Gelukkige 35e verjaardag, afkomstig van het album Groeten uit Maaiveld uit 2002.

Op droog asfalt hebben het probleem alleen harde banden met de verkeerde rubbermengsel maar die hebben een lange levensduur , of oude banden. Laten we eerlijk zijn, van banden zit ook veel in het koppeke. Mijn vorige banden waren ook stil, maar Goodyear verraste me veel.
 • Ik ben van mening dat er eigenlijk toch geen slechte banden meer gemaakt worden Chinese daargelaten uiteraard.
 • Soort: Zomerbanden. Zijkant van vooral de linkse zie je wel aan dat ik afritten redelijk vlot pak.

Goodyear Efficientgrip Performance beschrijving

Dit resulteert in een hoge kilometerprestatie en minder CO2-uitstoot. Standaard ophanging zal dan veel doen, zou niet weten hoe ik banden er door moet krijgen op Vragen over banden?

Prima band. Datum beoordeling 17 augustus Om de beurten konden we de banden testen om zo een perfect beeld te krijgen van het verschil. Ik ben zeer verbaasd.

 • Maar toen ik ze verhoogde naar 2.
 • Het wordt sterk aanbevolen! Algemeen 9,0 Geluid 9,0 Grip 8,0 Comfort 8,0.

Kortom, goodyear efficientgrip performance test, maar rijden tot aan die indicator is vragen voor problemen. Daardoor is de duurzaamheid van de band langer en de gebruiker geniet van de perfecte parameters gedurende de gehele gebruiksperiode.

Datum beoordeling 19 augustus Banden zitten nog een stuk boven de indicator, droog. Kan je toch niet voor sukkelen. Er gebeurde niet dat ik de tractie verlies op nat, ik beveel het?

Meest gelezen nieuws vandaag

Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Verzendkosten Levertijd. Het wordt sterk aanbevolen! Ben je te laat. Breedte kies Hoogte kies 40 45 50 55 60 65 70 75 80 82 Inch kies 15 16 17 18 19 Seizoen Alle Zomerbanden Winterbanden All season banden Zoek.

We behielden de controle en bij het weerkeren van grip was de ruk aan het stuur zo goed als onbestaande. Goodyear Efficientgrip Performance beoordeling Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde.

Auto SAAB 2. Onderwerp: Terugbel verzoek Beschikbaarheid van producten controleren Klacht over goodyear efficientgrip performance test kwaliteit van de service of producten Facturen aanvragen Technische informatie aanvragen Status van uw bestelling opvragen Gegevens wijzigen in uw bestelling Offerte voor autobedrijven Andere.

Goodyear Efficientgrip Performance. United Kingdom, goodyear efficientgrip performance test.

GoodYear EfficientGrip Performance voor 14 inch velgen

Ook reed ik een lange afstand met de auto - km rit binnen 3 weken met tot km non-stop rijden en ik was erg blij met het feit dat ik geen problemen had met banden. Een groot verschil dat duidelijk maakt dat een wagen met B-band minder vermogen verspilt is om de wielen te laten rollen dan de F-label band. Recensie's van banden Meer dan Informatie over de producent: Goodyear is één van de grootste bandenondernemingen in de wereld. Verwacht uiteraard geen semi slick verhaal zoals de Toyo R

 • Bekeken producten.
 • Lange levensduur en brandstofbesparend Behalve de goede rij- en remprestaties levert de Goodyear EfficientGrip Performance tevens een verlaging van je brandstofverbruik op dankzij zijn lage rolweerstand.
 • De firma produceert niet alleen de banden voor auto's maar ook voor vliegtuigen, industriemachines, rubberen slangen en zolen.
 • Het loont dus om bij de aanschaf van een band toch even te kijken naar het bandenlabel.

Tot de voordelen van de band behoort ook een korte remweg waardoor men zich in een auto voorzien van Goodyear Efficientgrip Performance ons echt veilig kunnen voelen.

Hoewel we toch redelijk wat stress op de banden zetten voelde de wagen niet onstabiel of schuiverig aan. Het enige wat me opviel is dat de grip op goodyear efficientgrip performance test wegdek beter zou kunnen zijn als de bandenspanning binnen het aanbevolen bereik ligt. Datum beoordeling 3 augustus Op m'n Volvo had ik Michelin Primacy HP ook een kilometervreter band als ik hem kocht en daar deed ik met m'n actieve rijstijl ook een Banden monteren.

Datum beoordeling 22 augustus Belangrijk was vooral om dezelfde instuurhoek te behouden en niet te corrigeren op de slip, goodyear efficientgrip performance test.

GoodYear EfficientGrip voor 15 inch velgen

Ik heb ze al een aantal weken gedragen, ik heb nog geen tekenen van slijtage opgemerkt, maar ik vraag me af of in dit geval zulke grote eigenschappen van banden nadelen hebben, of misschien is de "iets voor iets" regel niet op hen van toepassing en zullen ze allebei goed presteren en meerdere seizoenen meegaan. De banden hebben ongeveer Re: Onze Goodyear EfficientGrip Performance test Bericht door Lorinser sr » 14 mei Kom maar op met die banden , dan worden ze echt getest en gebeuld.

De band ziet eruit alsof hij een beetje verbruikt is, hij heeft een verkleuring op de grens tussen het werkvlak en de zijwand, goodyear efficientgrip performance test.

Waar je bij de GoodYear vanaf het begin al voelt dat de band echt grip zoekt en deze ook vindt om af te remmen, glijd je bij de E-labels een gemiddelde van 5 meter verder. Zeker aan te raden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 19:22 Manouschka:
   De zachte zijkanten maken het mogelijk om de auto zijdelings met de hand te laten rijden, wat op het eerste gezicht een nadeel lijkt, maar zelfs bij zeer scherpe bochten voel je dat de band stevig aan het wegdek blijft kleven. Ik moet toegeven dat het risico afbetaald.

   20.10.2019 20:55 Anjuli:
   Bericht door Cornelis » 14 mei Het enige nadeel dat ik zie in covertechnieken te ondiep is aan de zijkanten, en ik denk dat na een aanzienlijke slijtage van het loopvlak, de centrale groeven zijn nog steeds diep en de zijkanten van de drainage zal niet helemaal.

  Ten anker

  Vond