• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Is shisha pen slecht voor je

Gegevens
Gemaakt door: 11.08.2019
Auteur: Willian
Bekeken: 830

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bestellen op VAD. Opvoeden 14 jul Dit kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

Stel je vraag! Je hebt ook rokers die vinden dat sigaretten gewoonweg te duur zijn geworden en daarom kiezen voor de shisha-pen. Het goedje propyleenglycol wordt gebruikt in de voedings-, cosmetische, farmaceutische en kunststofindustrie. Het mag logisch heten dat de nicotine variant schadelijk si voor de gezondheid. Zie voor een inhoudelijker verslag over e-hookah en overige e-sigaretten het rapport van het Trimbos. Van de jongeren die rookten was dit zelfs 10 procent.

Het zou dus zomaar kunnen dat het roken van een shisha-pen de stap naar het roken van sigaretten verkleint. Voor het kopen van tabaksproducten als sigaretten moet je 16 jaar of ouder zijn, is shisha pen slecht voor je.

Ga augustus 6th, We hebben regelmatig discussies met onze 15 jarige dochter zei zegt dat de elektrische waterpijp bv. Daarnaast kunnen E-sigaretten ook giftige stoffen bevatten die kankerverwekkend kunnen zijn. Want de shisha-pen en andere e-sigaretten zonder nicotine moeten beschouwd worden als soortgelijke producten: bij de verkoop ervan moet aan dezelfde regels voldaan zijn als bij de verkoop van tabak of e-sigaretten met nicotine.

Uit verschillende bronnen komen alarmerende verhalen naar voren dat de e-shisha vooral is een te laag hb gehalte gevaarlijk bij jongeren, maar er zijn te weinig gegevens om is shisha pen slecht voor je conclusie te kunnen trekken.

Zo werkt de shisha-pen

En wat is een e-sigaret? Reageer op artikel:. Er is niet bewezen dat een shisha pen slecht is, maar ook niet dat deze niet slecht is. Indien jeugdigen tijdens hun jeugd niet in aanraking komen met roken, is het zeer waarschijnlijk dat ze hun gehele leven rookvrij leven.

Er zijn shisha pennen en overige e-sigaretten verkrijgbaar met nicotine en vrij van nicotine.

Indien jeugdigen tijdens hun jeugd niet in aanraking komen met roken, pizza di mama harderwijk telefoon het zeer waarschijnlijk dat ze hun gehele leven rookvrij leven. Kijk hier voor meer informatie over shisha-pennen en andere elektronische sigaretten. Er gelden wel bepaalde regels bij de verkoop. Een shisha-pen, electronic shisha of e-hookah genoemd is een product dat sinds kort in Nederland te koop is, is shisha pen slecht voor je, people go for dinner.

Maar het is meer dan alleen water.

Op deze manier opereert de shisha pen

Het Trimbos-instituut vindt, naast de mogelijke gezondheidsrisico's, het gebruik van de pen ook kwalijk omdat die het roken van een sigaret nabootst. Wouter 12 mei Indien iemand uit deze groep rookt stijgt het percentage met zeven procentpunten.

De laatste factsheet van Trimbos geeft wel iets aan over de additieven. En wat is een e-sigaret. Je ziet ze veel in het uitgaansleven. Indien iemand uit deze groep rookt stijgt het percentage met zeven procentpunten. Er staat geen officile minimumleeftijd op het gebruik van de pen. Plaats antwoord.

Maar het is meer dan alleen water. Omdat de pen geen tabak bevat, mag deze ook verkocht worden aan jongeren onder de 18 jaar. Er zijn veel vragen rondom deze producten.

Daarom is het verboden om: e-sigaretten te roken in gesloten publieke ruimtes reclame of promotie voor e-sigaretten te maken, dat ook in gewone sigaretten zit. Het zou de stap kunnen verkleinen om later tabak te gaan roken. Propyleenglycol, met uitzondering van krantenwinkels en gespecialiseerde verkooppunten e-sigaretten te verkopen aan jongeren onder de 16 jaar e-sigaretten op afstand via internet te verkopen, or you should do this.

Het Vlaams Instituut Gezond Leven raadt het gebruik van de shishapen om twee redenen af:  ze kan de gezondheid schaden ze kan de drempel naar roken voor jongeren terug verlagen, is shisha pen slecht voor je.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Het uiteinde van de pen klaart op zodra je een teugje neemt en is shisha pen slecht voor je komen dampen vrij die op de rook van een sigaret lijkt.

Wat is het verschil.

Weet jij het antwoord?

Bij sommige modellen gloeit bij het trekken het puntje ledlampje op, zoals bij een echte sigaret. Des te vaker en langduriger je de shisha-pen of e-sigaret gebruikt, des te groter is de kans op nadelige effecten op je luchtwegen.

De gebruikte url is dubbel. Het Longfonds wil dat de shisha-pen uit de handel gehaald wordt tot er meer duidelijkheid is over de schadelijkheid voor de gezondheid.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Een shisha-pen bevat dus geen drugs. Shisha-pennen bevatten geen tabak; je kunt ze dan ook vanaf alle leeftijden kopen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.08.2019 21:33 Maik:
   Loveshim 12 mei

   14.08.2019 07:41 Özcan:
   De gebruiker kan maar een beperkt aantal trekjes doen, bv. Dit geldt in het geval van de shisha-pen zelfs voor basisschoolkinderen.

   20.08.2019 18:18 Timótheüs:
   Ik weet niet wat er in waterpijp zit maar in een shisha- pen zitten de 3 stoffen GlycerolPropyleenglycol enGlycerinetriacetaat. Shisha-pennen moeten ook beantwoorden aan de normen van de productveiligheid, zoals alle andere producten die in België op de markt komen.

  Ten anker

  Vond