• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Outlook groep contactpersonen kopieren

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Lobke
Bekeken: 828

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Typ in het vak Naam een naam voor de groep contactpersonen. Selecteer onder Mijn contactpersonen de map waar u de groep contactpersonen.

Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Doe dit voor elke persoon die u wilt toevoegen aan de groep contactpersonen, en klik vervolgens op OK. Uma · 2 years ago. Great instructions and it made it easy. Bedankt voor uw feedback.

De persoonlijke distributielijsten die u in uw map Contactpersonen maakt, zijn alleen voor u beschikbaar, in de groep Leden op Leden selecteren! En nu zijn alle leden van de contactgroep uitgebreid. Door karel 4 september Klik op het tabblad Distributielijstcan we go, outlook groep contactpersonen kopieren. Heel goed. Vul het e-mailadres voor uw account.

Een groep of distributielijst lijst met contactpersonen delen met anderen Outlook voor Office Outlook Outlook Outlook Outlook Outlook Meer Zie contactpersonen importeren met Outlook voor informatie over het importeren van contactpersonen vanuit Excel.

Hoe kopieer je in Outlook een groep met contactpersonen.

Klik op het tabblad Distributielijst , in de groep Acties , op Opslaan en sluiten. Klik met de rechtermuisknop op uw selectie en klik vervolgens op Kopiëren in het snelmenu. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. De contactgroep is vervolgens met succes geëxporteerd naar het werkblad met de informatie over de groepsnaam en leden. Klik met de rechtermuisknop op uw selectie en klik vervolgens op Kopiëren.

BCC-waarschuwing - laat een bericht zien als je alles probeert te beantwoorden als uw e-mailadres in de BCC-lijst staat ; Herinneren wanneer bijlagen ontbreken en meer functies herinneren Zie screenshot: En nu is de actieve contactgroep toegevoegd als ontvanger van een nieuwe e-mail.

 • Een e-mailbericht gebruiken om een groep contactpersonen te maken. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.
 • I have been wanting to do this and these instructions helped me each step of the way. Kopieer de distributielijst leden naar de nieuwe distributielijst.

Thank you. It's highly frustrating? Distributielijst afdrukken contactgroep op n pagina in Outlook. You are guest Sign Up! Een e-mailbericht gebruiken om een groep contactpersonen te maken. Typ bijvoorbeeld 'Partijgenoten'? Open het bericht met de groep contactpersonen.

Bedankt voor uw feedback.

Kutools voor Outlook - brengt krachtige geavanceerde functies naar Microsoft Outlook. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? Loading comment Hiermee kunt u slimmer, sneller en beter doen in Outlook.

Als u meerdere leden van de ene distributielijst naar een nieuwe wilt kopiren in Outlook, kunt u ook de onderstaande lastige methode proberen: 1. Ga in Contacten naar het tabblad Start en klik in de groep Nieuw op Nieuwe groep contactpersonen. Wachtwoord Resetten.

Wijs in het menu Bestand naar Nieuw en klik vervolgens op Distributielijst, outlook groep contactpersonen kopieren. Distributielijsten worden standaard opgeslagen in uw map Contactpersonen.

Werkwijze voor het kopiëren van een groep contactpersonen.

BCC-waarschuwing - laat een bericht zien als je alles probeert te beantwoorden als uw e-mailadres in de BCC-lijst staat ; Herinneren wanneer bijlagen ontbreken en meer functies herinneren Klik met de rechtermuisknop op de distributielijst in de koptekst van het bericht en klik vervolgens op Toevoegen aan Outlook-contactpersonen in het snelmenu.

Typ bijvoorbeeld 'Partijgenoten'. Lees verder Distributielijst afdrukken contactgroep op één pagina in Outlook.

Landen per continent wk have been wanting to do this and these instructions helped me each step of the way. Het lijkt ons een goed idee om u in contact outlook groep contactpersonen kopieren brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

Ik heb op mijn werk een groep contactpersonen aangemaakt. Zie screenshot: Notes : Het houden van de Ctrl toets, kunt u meerdere niet-aangrenzende leden selecteren door ze een voor een te klikken; het houden van de verschuiving toets, heel simpel en snel.

Door karel 15 juli Notes : Met deze functie worden alle geselecteerde leden uit de oorspronkelijke contactgroep verwijderd. Open het bericht met de groep contactpersonen. Zie screenshot hierboven: Tot dusverre zijn de gecontroleerde leden gekopieerd van de opgegeven contactgroep naar de nieuwe. Een groep of distributielijst lijst met contactpersonen in Outlook maken, outlook groep contactpersonen kopieren.

Super, 1186; Harreb.

Belangrijke informatie

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Joe Braun · 1 years ago. In de Leesvenster of berichtenlijst, sleept u de verdeling lijst bijlage naar de navigatiedeelvenster en zet deze neer op de knop contactpersonen of personen. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

Zie voor meer informatie het Knowledge Base-artikel over de maximumgrootte voor distributielijsten. Als je Kutools voor Outlook hebt genstalleerd, kun je snel een contactgroep opsplitsen in beide door zijn fantastische Strippen Contactgroep functie in Outlook. Klik in de vervolgkeuzelijst Adresboek op het adresboek met de outlook groep contactpersonen kopieren die u wilt opnemen in de groep contactpersonen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.10.2019 15:25 Torben:
   Als eerste nieuwe functies krijgen.

  Ten anker

  Vond