• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Windows live mail nieuw account aanmaken

Gegevens
Gemaakt door: 25.09.2019
Auteur: Micheline
Bekeken: 84

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stuur een e-mail naar meerdere personen zonder dat de e-mailadressen voor de ontvangers zichtbaar zijn. Onderaan dit tabblad kan ook worden ingesteld dat Windows Live Mail de binnenkomende berichten op de mailserver moet laten staan deze optie is handig wanneer de e-mail op verschillende apparaten wordt gelezen.

Wachtwoord: In het wachtwoordveld vul je het wachtwoord in wat hoort bij het betreffende. Nadat het e-mailarchief in MailStore is geïmporteerd onderdeel E-mails archiveren , kan deze via het onderdeel E-mails exporteren eenvoudig naar het gewenste programma worden overgezet. Indien je kiest voor IMAP dan vul je de volgende instellingen in:. Sluit Windows Live Mail af, klik met rechts op het programma-icoontje van Resource Hacker en kies Als administrator uitvoeren. Altijd en overal je mailserver ter beschikking.

LET OP: Aan het einde van deze pagina staat beschreven hoe het archief is over te zetten naar een ander mailprogramma of webmail oplossing!

Het is begin echt afgelopen met onder meer Windows Live Mail. Webmail login Log hier in om je e-mail, optie Eigenschappen. Reseller Webhosting Korting per bestelling. Hier staat ook een optie bij voor aanmeldhulp.

Let wel op: het is verstandig eerst de reeds aanwezige komma's te vervangen door een ander teken omdat ze anders als scheidingsteken tussen variabelen worden gezien.

Ik snap wel wat je bedoelt overigens, klinkt weer als zo'n gevalletje "en bedankt".

Managed Wordpress Hosting Zorgeloos je Wordpress website online. De standaard Windows Live Mail-instellingen wijzigen. Wordt gebruik gemaakt van een aparte opslaglocatie voor de persoonlijke bestanden bijvoorbeeld een aparte datapartitie , verplaats dan ook de database van Windows Live Mail naar deze locatie.

Dus niet de smtp server van jouw internetprovider! Phishing daarentegen kan uw portemonnee flink pijn doen.

 • Betreft het een van de andere e-mailprogramma's of stapt u over op online beheer met webmail zoals www.
 • Vraag is niet opgelost.

Tip: spam en phishing, dan heb je de opties om extra dingen te installeren. Dus niet de smtp server van jouw internetprovider.

Niet ondersteunde browser De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. Volgende 10 van. Als je msn download, maar de intieme sfeer blijft behouden doordat het smal is.

E-mailaccount toevoegen

De eigenschappen van een e-mailaccount kunnen achteraf worden gewijzigd met een rechter muisklik op het account links in het WLM-venster , optie Eigenschappen. Wil je het binnen één windows account houden dan kan er maar één gebruik maken van windows live mail. Immers, reclamemails zijn irritant maar ongevaarlijk.

Origineel gepost door DJArtistic. Het is daarom af te raden het programma nog te gebruiken. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Als jouw URL dus 'www. Een e-mailadres van Microsoft zoals xxxxx outlook.

Waarom cookies?

Versleep vervolgens alle lokaal opgeslagen berichten in de mappen Postvak IN en Verzonden items naar de gelijknamige mappen onder het nieuw toegevoegde IMAP-account. Hoewel het programma Engelstalig is, is het zo eenvoudig in het gebruik dat het voor iedereen toegankelijk is. Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.

Onderwerp: Twee accounts in windows live mail. Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen! Betreft het een van de andere e-mailprogramma's of stapt u over op online beheer met webmail zoals www.

Windows Live Mail onderscheidt zich van zijn voorgangers doordat het e-mailberichten opgesplitst per e-mailaccount handig bij het beheren van meerdere e-mailadressen en ongelezen berichten snel toegankelijk maakt via de map Snelle weergaven.

Volgens Microsoft biedt Windows 10 voldoende alternatieven, daar is echter niet iedereen het mee eens, windows live mail nieuw account aanmaken. Weergeven resultaten 1 tot 12 van TIP: Het gratis e-mailprogramma eM Client is populair vanwege de moderne gebruikersinterface en de gelijkenis met Outlook. Onder Windows 98 was dit inderdaad een aardige functie.

Twee accounts in windows live mail ?

Email Pakket Je hebt geen website nodig, maar enkel e-mail? Dat lost het probleem ook op. Je zou binnen windows een tweede gebruikers account kunnen aanmaken.

Onderwerpopties Onderwerp afdrukken.

Onderwerp: Twee accounts in windows live mail. Wil je het binnen n windows account houden dan kan er maar n gebruik maken van windows live mail. Vanaf 10 januari stopt de ondersteuning van Windows Live Mail en is deze niet meer te downloaden vanaf de website van Microsoft.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.10.2019 11:42 Nail:
   Control Panel Login Log hier in om je webhosting pakket te beheren.

  Ten anker

  Vond