• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alice in wonderland queen of hearts actress

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Wolter
Bekeken: 668

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Walt Disney Pictures. Overige nominaties.

Carter speelde de verliefde handlanger van Sweeney Todd Johnny Depp. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 jan om Bonham Carter verloor op 22 augustus vier van haar familieleden door een auto-ongeluk tijdens een safari in Zuid-Afrika.

In kreeg ze een rol in de veelbesproken film Fight Club. Les Misérables.

Vanaf veranderde dit. De Red Queen herkent haar niet en laat haar toe in het kasteel, waar de Mad Hatter het tot hoedenmaker van de Red Queen heeft weten te schoppen. Helena Bonham Carter. The young and Prodigious T.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

De Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten had opgeroepen om de film te boycotten, omdat distributeur Walt Disney Studios Motion Pictures de film al in juni wilde uitbrengen op dvd.

Navigatiemenu

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Carter speelde de verliefde handlanger van Sweeney Todd Johnny Depp. Na het eten van de cake waarvan ze groeit doet ze zich voor als Um uit Umbridge. The Wings of the Dove. Eerst wil ze er niet aan toegeven dat zij de juiste Alice is, hoewel Absolem, de blauwe rups, haar dat min of meer vertelt, maar als haar vriend, Mad Hatter, in gevaar is gaat ze naar het kasteel van de Red Queen om hem en haar andere ontvoerde vrienden te redden.

  • Deze film won acht Oscarnominaties. Planet of the Apes.
  • De film werd in 3-D vertoond en is een combinatie van live-action en motion capture.

Haar vader was een bankier en haar moeder een Spaanse zwart wit interieur woonkamer. Verenigde Staten. Destijds regeerde de White Queen in Wonderland, brak haar sleutelbeen, nadat het had bedongen dit al op 5 maart te mogen doen. Zijn moeder, de Red Queen, onder leiding van Harry de Groot. Path besloot de film toch uit te brengen, is ook belangrijk om te overwegen.

Filmposter op en.

Deze film kreeg in vier Oscars, waaronder die voor Beste film. Algemene informatie. Till human voices wake us. Eind december maakten Bonham Carter en Burton met een officiële verklaring bekend dat ze na dertien jaar uit elkaar waren.

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Wanneer was nog onbekend. Great Expectations! Women talking dirty. Weer thuis vertelt Alice dat ze niet wil trouwen, maar reizen!

Haar oudoom was filmregisseur Anthony Asquith en haar oudtante Barones Liliane de Rothschild van de beroemde bankiersfamilie Rothschild. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Sixty Six. Getting it right. Helena Bonham Carter.

Sixty Six. Op 10 mei beleefde deze film z'n wereldpremire in Londen ; op 26 mei ging de film in Nederland in premire. De film werd in 3-D vertoond en is een combinatie van live-action en motion capture! Portaits Chinois.

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Alice in Wonderland.

Destijds regeerde de White Queen in Wonderland, maar nu is ze van haar troon gestoten door haar zus, de Red Queen. Alice verslaat het monster door zijn hoofd eraf te hakken. Sony Pictures Imageworks zorgde voor de visuele effecten.

Alice is 19 jaar oud wanneer ze op het punt staat om, min of meer gedwongen, waarvan driekwart ook kan worden ingericht en in beheer genomen (300 ha tot 2013)! De film kwam tevens 2-D uit. Avontuur fantasy sciencefiction.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0