• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gmail account geboortedatum aanpassen

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2019
Auteur: Meine
Bekeken: 176

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sverige - Svenska. Meer informatie over hoe u een sterk wachtwoord instelt.

Als u uw geslacht niet specificeert, verwijzen we naar u met geslachtsneutrale termen, zoals 'Stuur deze persoon een bericht'. Standaard wordt uw geboortedatum niet gedeeld met andere gebruikers van Google-services.

France - Français. Opmerking : Je kunt deze instelling ook beheren door naar families. Dit is afhankelijk van het apparaat van je kind. Google-activiteit beheren Het is mogelijk dat Google op basis van de Google-activiteitsinstellingen die je voor je kind hebt gekozen, bepaalde activiteit opslaat in het Google-account van je kind.

De toezichtinstellingen die je hebt ingeschakeld, werken pas weer wanneer gmail account geboortedatum aanpassen kind weer is ingelogd. We gebruiken het geslacht dat u heeft ingesteld om Google-services persoonlijker te maken. Tik rechtsboven op Meer Selecteren. Feedback verzenden over Bolivia - Espaol. Kiezen of je kind zijn Google-activiteitsinstellingen kan wijzigen Jij en je kind kunnen allebei de Google-activiteitsinstellingen wijzigen.

Nederland - Nederlands.

  • Het is mogelijk dat Google op basis van de Google-activiteitsinstellingen die je voor je kind hebt gekozen, bepaalde activiteit opslaat in het Google-account van je kind.
  • O nderaan de pagina Uw gezin , s electeer De profielgegevens van mijn kind beheren. Geboortedatum Nadat u uw geboortedatum heeft toegevoegd aan uw account, kunt u deze niet verwijderen.

Servicespecifieke leeftijdsvereisten

Panamá - Español. Tik rechtsboven op Bewerken. Suomi - Suomi. Selecteer Geboortedatum bewerken. Australia - English.

Google Help. Is uw probleem hiermee opgelost. Als u ervoor kiest een creditcardautorisatie af te geven, kunnen we daarmee controleren of de creditcard geldig is.

Je kunt ook instellen dat alleen ouders deze instellingen kunnen wijzigen! Tik op een activiteitsoptie om deze in te schakelen of te onderbreken.

U kunt gepersonaliseerde advertenties uitschakelen. Bolivia - Espaol, gmail account geboortedatum aanpassen.

Je geboortedatum toevoegen of bewerken

Voor kinderaccounts, of ouders die de geboortedatum van een kind willen wijzigen Als uw kind ouder is dan de wettelijke minimumleeftijd 13 jaar in de meeste regio's , moet hij of zij zich aanmelden en de eigen geboortedatum bijwerken met behulp van de stappen voor een account voor volwassenen.

Ga naar het gedeelte Over mij van uw Google-account om te bepalen welke informatie mensen in Google-services over u kunnen zien. România - Română.

Canada - Franais. Google-activiteit gmail account geboortedatum aanpassen Het is mogelijk dat Google op basis van de Google-activiteitsinstellingen die je voor je kind hebt gekozen, bepaalde activiteit opslaat in het Google-account van je kind. Persoonlijke informatie wijzigen U kunt informatie zoals uw wanneer scooter all risk verzekeren en geslacht bewerken!

Ja Nee. We vragen om autorisatie met een geldige creditcard of om een kopie van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs om uw geboortedatum te verifiren?

Waarom wordt mijn account na dertig dagen verwijderd?

Ga op het apparaat van je kind naar de pagina Mijn activiteit. Portugal - Português. Ga naar de kaart Instellingen en tik op Instellingen beheren Meer Google-activiteit beheren. Uw naam bewerken Open de Gmail-app op uw iPhone of iPad.

Opmerking : Uw geboortedatum kan worden gebruikt voor accountbeveiliging en personalisatie in Google-services. U kunt ook de e-mailadressen en telefoonnummers in uw account wijzigen. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Gmail account geboortedatum aanpassen Zealand - English.

Schweiz - Deutsch? Feedback verzenden over Uw gegevens beheren Uw naam en andere informatie in uw Google-account wijzigen. Als u uw account minder dan twee weken geleden heeft gemaakt, die moest doorwerken in de gemeentelijke bestemmingsplannen, gmail account geboortedatum aanpassen.

In het gedeelte Geslacht van uw Google-account kunt u kiezen uit een aantal opties.

Weet jij het antwoord?

Google Help. Selecteer Wachtwoord. Opmerking : Deze optie is niet beschikbaar als je toezicht hebt toegevoegd aan een bestaand Google-account van je kind.

Geboortedatum Nadat u uw geboortedatum heeft toegevoegd aan uw account, kunt u deze niet verwijderen.

Meer informatie over hoe u een sterk wachtwoord instelt. Was dit nuttig. Italia - Italiano.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0