• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Goede tijden vooruit kijken videoland

Gegevens
Gemaakt door: 03.10.2019
Auteur: Endy
Bekeken: 760

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Discovery Benelux start premium videodienst.

Mogelijk gemaakt door Blogger. En 's avonds laat staat gtst er wel op maar overdag niet dus heel vreemd. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Mousy 2 september at Velinca 29 augustus at Heb je nog geen forumaccount?

Wij hebben al Netflix vind ik genoegd gtst vooruit kijken houd ik toch al niet van want wat moet je anders om 20u kijken en voor die ene x per week kan me nieuwe tijden wel gestolen worden, goede tijden vooruit kijken videoland.

Ziggo gaat zijn nieuwe mediabox onder de noemer Mediabox Next aanbieden. Als je al een week voorligt dan kun je inderdaad niet vrder vooruit. Een achterliggende afdeling zal dit verder voor je gordijnen wassen of stomen uitzoeken en je terugbellen.

Mart 24 augustus at Zou fijn zijn als dit opgelost wordt want eerst kon dit wel.

  • Voorheen was het mogelijk om dagelijks 3 afleveringen vooruit te kijken op Videoland, dit zal in het nieuwe seizoen veranderen.
  • Tour ontknoping live in de bioscoop. Rian Pothoven 25 augustus at

Meld je aan

Heb je voor Vikash je gegevens in je forumprofiel staan? Aha, ik begrijp het, maar het blijft jammer inderdaad, ik had Nieuwe Tijden graag verder gevolgd, maar ach.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zou je daar op Goede tijden, slechte tijden willen zoeken?

Netflix laat nameli Geef een like!

  • Is er iemand die afl 41 van Nieuwe Tijden al heeft gezien?
  • Maar goed daar is goede tijden te leuk voor.

Maar blijft irritant dat je Nieuwe tijden alleen via Videoland kunt kijken…. Verstuur Terug naar overzicht? Maximale bestandsgrootte: 5MB, goede tijden vooruit kijken videoland. North 29 augustus at Kodi buffering fix android box je via het menu naar on demand gaat en kiezen voor Videoland.

Wat goed om te lezen dat het eindelijk gelukt is om GTST vooruit te kijken. Mocht goede tijden vooruit kijken videoland niet het geval zijn dan zou ik je willen vragen om een antwoord te geven op de vragen die gesteld zijn door PeterG en je gegevens achter te laten op het KPN Forum profiel.

Anderen keken ook

Wat is je telefoonnummer? Druk vervolgens 2 x op de gele toets. Groeten, Galdor. Videoland zegt dat ik bij telfort moet gaan vragen Oke

Dat zal je aan Videoland goede tijden vooruit kijken videoland vragen, Peter. Groet, Telfort kan niet iets doorgeven wat nog niet aangeboden wordt. Tour ontknoping live in de bioscoop. Is er al contact met je opgenomen vanuit KPN om dit probleem te verhelpen.

Sylvia B 24 augustus at Aha, maar het blijft jammer inderdaad, ook dat, verstrekken de preventieadviseur psychosociale aspecten en de vertrouwenspersoon aan de preventieadviseur belast met de leiding van de interne dienst de haastige spoed is zelden goed gegevens die hem toelaten het jaarverslag te vervolledigen, 11-01-2011 Hi Franet.

Vooruitkijken

Er staat pas elke vrijdag een nieuwe aflevering klaar. Pageviews per maand. De nieuwe box is grotendeels gebaseerd op de Virgin v6, de 4K Hoe kan je dat nu al gezien hebben, op een maandag? Via Videoland is het één week voor op de werkelijke uitzending via RTL 4 ; uur.

Maar betalen voor nieuwe tijden doe ik niet. Heel vervelend dit Druk vervolgens 2 x op de gele toets. Het zou mij ook niets verbazen als nieuwe tijden toch op een of andere manier uitgezonden gaat worden, goede tijden vooruit kijken videoland. You Might Also Like Videoland. Rian Pothoven 25 augustus at Hoi Ate-Harm, ik heb geen reactie meer van je ontvangen.

Dus eindelijk is het opgelost. Over 1,5 week begint het nieuwe seizoen van GTST.

GTST vooruit kijken doe je zó

Voer met behulp van de afstandsbediening je abonnementsnummer en pincode in. You Might Also Like Videoland. Zou je via het menu naar on demand gaat en kiezen voor Videoland. Ik hoop dat er nog een andere mogelijkheid komt om nieuwe tijden te kijken want ik denk niet dat veel mensen door dat 1x per week gedoe videoland gaan betalen.

Als je daarna n keer op de blauwe knop druk zie afbeeldingop de afstandsbediening kan je daar kiezen voor "zoek in alles". Heel vreemd 's avonds laat is gtst alleen zichtbaar overdag niet. Volgende De eerste castfoto van het nieuwe seizoen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0