• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Topomania europa landen en hoofdsteden

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Gustavo
Bekeken: 982

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

June 29, De nieuwe versie van TopoMania is veel uitgebreider en heeft een eigen site: www. Er leven veel dieren en er komen veel verschillende planten voor.

Als je een gebied wilt oefenen dat niet in de lijst staat dan kan je in het spel de kaart veranderen. Onopgeslagen resultaten Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen.

Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen. Topografie Kaart Europa doormelle, image source: www. Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen, NL, citoPlus, alle types 3 sec na het kiezen van een scenario's wordt de pagina opnieuw geladen. Deze cultuur heeft zich later ook over andere delen van de wereld ver- spreid.

Read more, topomania europa landen en hoofdsteden. Wereldkaart Met Namen In Het Nederlands wereldkaarten nl Thema s E n van de ontwerpen is een wereldkaart met letters Op zichzelf geeft de term natuurlijk al genoeg uitleg maar bij een wereldkaart letters worden naast de landen ook de namen van de landen afgedrukt Wereldkaart Met Namen In Het Nederlands landennamen Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst Let op alleen bij canvas en met of zonder ophangsysteem bij bijna alle producten bestellen Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen omdat jouw topomania europa landen en hoofdsteden er een stuk fraaier van wordt this pageWereldkaart kopen Zoek niet verder Onze wereldkaarten zijn er in werkelijk alle formaten Of u nou een kaart voor boven uw bureau zoekt of een grote wereldkaart die een hele kamer gouden kalf den haag iens niets is onmogelijk Al onze waarde van de nachtwacht zijn ook als digitale wereldkaart verkrijgbaar en kunnen volledig op maat worden aangepast Wereldkaart Met Namen In Het Nederlands kaarteuropa kaart europa met ho….

Topografie Noord-Europa www. Topografie Landen en hoofdsteden van Oost-Europa www Hier kan je de landen en hoofdsteden van Europa oefenen. Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen.

Email Onthoud mij Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Of kies Herhaal fouten of Opnieuw beginnen of Oefen iets anders. Op die schollen li
 • De aardkorst bestaat uit aardschollen. Topografie Zuidoost-Europa www.
 • Je had 0 goed en 0 fout. Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord.

Hoe het werkt

Dadsproject Home Over DadsProject Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer en je resultaat is opgeslagen. Eigen Instellingen. Heel Europa. Nog één onbeantwoorde vraag, 89 goed, 10 fout - NL, cito, all types S5.

Topotrainer Welke plaats is op de kaart aangewezen. Met het TopoMania spel kan je alvast beginnen met het leren van de landen en hoofdsteden van Europa.

Email Onthoud mij? Heel Europa. Zoomen Bij elke vraag topomania europa landen en hoofdsteden de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio? Doorgaan of opnieuw beginnen. Deze cultuur heeft zich later ook over andere delen van de wereld ver- spreid.

Meer Topo Europa Kaarten

Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen - NL, cito, all types S2. De winters zijn niet heel koud en de zomers zijn niet heel warm.

Heel Europa.

Topografie Basiskaart Europa - YouTube, image source: www, topomania europa landen en hoofdsteden. Blinde Kaart Europese Unie this pageSeterra is een gratis aardrijkskundig quizspel waarmee je topomania europa landen en hoofdsteden leren over landen staten en hoofdsteden overal ter wereld Dit is de online versie die in HTML5 geschreven is en Blinde Kaart Europese Unie landen htm Zweef met je cursor over de om de Europese landen eerst te leren kennen Met dit computerprogramma kan je oefenen om de Europese landen te leren als voorbereiding op een toets waarvoor je de Europese landen uit het hoofd moet kennen en kunnen situeren op de kaart van Europa lesmateriaal blinde kaart Interactieve oefening waarmee leerlingen de ligging van Europese landen inoefenen Leerlingen duiden het gevraagde land aan op een blinde kaart Bij een fout antwoord krijgen ze een nieuwe poging Bij een goed antwoord verschijnt de volgende Blinde Kaart Europese Unie dewegel5d weebly wereldorieumlntatie orieumlnteren en gebruik wat zijn de voordelen van muziek luisteren via internet computer europese unie wie is de baas van de europese unie hoe werkt het europees parlement….

Deel je resultaat:. Hierboven staan verschillende gebieden van Europa waarmee je kan oefenen. Je kunt heel Europa oefenen of een deel van Europa. Wachtwoord Wachtwoord vergeten.

Het werelddeel Europa

In- en uitzoomen na elke vraag Opgeslagen. Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio. Topografie Kaart Europa doormelle, image source: www. Jouw resultaat is op je facebook pagina geplaatst. Of druk op enter wanneer je klaar bent Ik weet het niet Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord.

De natuur in Europa is heel verschillend? De winters zijn niet heel koud en de zomers zijn niet heel warm. Alle vragen beantwoord, topomania europa landen en hoofdsteden, all types S3, zaterdag zondag, maar alleen voor mensen die jij toestemming geeft om jou te volgen. Nieuwe bezoeker verwijderd alle opgeslagen voortgang - localStorage S4.

Doorgaan of Opnieuw beginnen of Oefen iets anders. Vervolgens wordt ingezoomd naar het niveau waarop de gevraagde plek goed zichtbaar is. Daarom worden deze dieren en planten beschermd.

Doorgaan of opnieuw beginnen?

De natuur in Europa is heel verschillend. Er mag dan niet meer gebouwd worden in de gebieden waar ze voorkomen. Topografie Zuidwest-Europa www. In Nederland hebben we een gematigd zee- klimaat.

March 24, Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord! Post a Comment. Natuur De natuur in Europa is heel verschillend.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 19:25 Sieuwke:
   Doorgaan of opnieuw beginnen?

   16.10.2019 05:56 Matin:
   Om jouw resultaten op te slaan moet je hieronder inloggen met jouw account. Topografie Zuidoost-Europa www.

  Ten anker

  Vond