• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwanger en bruine afscheiding bij afvegen

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Dyantha
Bekeken: 456

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zoek Pati├źntenrichtlijnen. Dat is bij ons dagelijkse kost.

Altijd korting. Bloedverlies hoeft niks te zeggen. Bruine afscheiding De afscheiding is meestal doorzichtig, slijmerig, vochtig en geurloos. Ook interessant. Is er iemand die bovenstaande deels herkent en die misschien wel een positieve afloop heeft gehad? Er zijn echter wel een aantal gevallen waarbij er een andere oorzaak aan bruine afscheiding ten grondslag ligt.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Dit kun je beter wel doen om bruine afscheiding te verminderen of te voorkomen: Was je vagina alleen met water en niet met zeep. De harttonen van de foetus zijn perfect hoorbaar. Het vruchtje wordt ook afgedreven, maar je merkt dat niet altijd.

Schaapje maandag 4 juli Neem contact op met je dokter of gynaecoloog wanneer je denkt dat je hier last van hebt, zwanger en bruine afscheiding bij afvegen. Een probleem met de placenta Als je tijdens je zwangerschap last hebt van bruine vaginale afscheiding kan er een probleem zijn met de placenta. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site.

Wat is een vaginale afscheiding?

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Gerelateerde richtlijnen Buitenbaarmoederlijke zwangerschap Bloedingen in de late zwangerschap Vond je dit artikel nuttig?

Ik heb geen last van krampen en na die ene keer verder vandaag alleen heldere ontsluiting gehad. Reageer op dit topic Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Zwanger worden. Probeer te ontspannen en vooral; niet teveel op Google Iedere vrouw heeft vaginale afscheiding en dat is heel normaal.

Lees hier meer over innestelingsbloeding. Terug naar boven. Ik ben 5x zwanger geweest waarbij het 2x op een miskraam uitdraaide. Bloed kan al bruin kleuren in je vagina op weg naar buiten of pas in je maandverband of tampon, zwanger en bruine afscheiding bij afvegen. Bruin is altijd oud bloed. Ik hoop op het eerste voor je. Heel erg ongerust, en erg bang dat het op een miskraam zou uitdraaien.

Nieuwsbrief

Zoeken naar:. Grote bruine vlek op inlegkruisje. Toch komt het geregeld voor dat zwangere vrouwen wat bloed verliezen of last hebben van bruine afscheiding. Kun je het verdriet een plekje geven en kun je er met mensen over praten?

Bruin betekent oud bloed. Dit is wel een miskraam geweest bleek vorige week bij de echo Ook interessant: Stoppen met de pil. Ga zeker nu even lekker ontspannen en er van genieten, morgen even afwachten wat er uit komt. Meer weten.

Ook interessant

Hier is het alleen bruin geweest, maar het ging bijna altijd gepaard met een wat trekkend gevoel in mijn buik. Heel veel sterkte! Het topic is daarom gesloten. Ik had dit bij mijn 1ste ook. Bruin is altijd oud bloed.

Maar wat zijn de oorzaken en wanneer moet je zwanger en bruine afscheiding bij afvegen langs de huisarts. Met de 9 weken echo bleek alles helemaal in orde te zijn gelukkig!. Er was helemaal niks aan de hand. Forum Categorien Zwanger worden Help!.

Chryssa schreef op 04 juli : Het is heel vervelend, maar je kunt er echt gewoon niks over zeggen. Zo wordt een vaginale schimmelinfectie meestal behandeld met een schimmeldodend medicijn dat in de vagina wordt gebracht. Je menstruatiebloed verandert van kleur tijdens je ongesteldheid. Wat betekent gele of groene afscheiding!

Bruine afscheiding

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Reageer op artikel:. Oorzaken bruine afscheiding Bruine afscheiding, in principe is het niks om je zorgen om te maken.

Bij een onvolledig miskraam houdt het bloedverlies aan, en is er een groter gevaar voor infectie. Voeg een kind toe! Ik kan me het heel goed voorstellen, die hormonen kunnen je extra paniek geven en je hebt natuurlijk al enige voorgeschiedenis.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 10:20 Amerik:
   Facebook Instagram YouTube.

  Ten anker

  Vond