• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Charlie temple brillen ervaringen

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Shalina
Bekeken: 515

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Contact gegevens. Charlie Temple - 26 Reviews Last updated: 16 april

Met recente oogmeting indd. De brillen die door Charlie Temple worden verkocht zijn in- house ontworpen en gemaakt van handgemaakt en gepolijst hoogwaardig cellulose acetaat. Ideaal tijdens dagen waarop ik er leuk uit wil zien, maar toch moet kunnen focussen.

Hier is de klant absoluut géén koning Daarna nieuw montuur uitgezocht. Ik zeg: de clip-on bril mag weer! Ik heb nu voor een basic getinte bruin gekozen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor spiegelend glas of van donker naar transparant verlopend.

Mijn vriend had geen bril, alleen lenzen en dat was echt onhandig. De brillen worden elk vanuit een stuk uniek acetaat gemaakt. Charlie temple brillen ervaringen zeg: de clip-on bril mag weer. Zeer tevreden.

Maar goed wat wil je voor die prijs, ik ben erg blij met mijn bril. Toen ik mijn bril eindelijk in handen had zat er gewoon geen sterkte op de glazen?

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Verkeerde maten bril gemaakt; geen reactie op mijn e-mails.
 • Zou hier weer kopen JA.
 • Draag contactlenzen en voor noodgeval bril bij Charlie tempel besteld , vanaf begin problemen met linkerglas.

Over Charlie Temple

Planken kon zich niet voorstellen, dat het vervaardigen van een bril voor zijn zoontje langer als 2 weken duurde voordat het af was. Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert.

Als die associatie klopt dan snap ik hem wel: het Burton model heeft iets langere hoekstukken, waardoor het montuur een excentrieke uitstraling krijgt. Kek montuurtje?

Maar of het niet erg lastig is om dit online te doen zonder dat je kunt passen, kun je hier lezen. Vervolgens heb ik gebeld naar de klantenservice.

 • Beoordeling: Positieve reviews 18 Negatieve reviews 3. E-mailadres: je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.
 • Charlie Temple - Alleen scherpte ter grootte van een vingertop 0.

Ze hadden toevallig nog charlie temple brillen ervaringen montuur in de juiste kleur liggen. Charlie Temple hecht niet alleen waarde aan de kwaliteit van de bril, tot maximaal 150.

Shanna: "Ik ben gek op de zonnebril. Ik vind dat zeer misleidend. Geza Ik heb een bril van pearle kan alleen mijn gegevens niet vinden?

Ik raad Charlie Temple zeker aan, want voor dit geld ben ik zeer verrast! Charlie Temple - waardeloze garantie 1. Dat heb ik zeker gemerkt! Ik kom hier nu al twee en een half jaar en altijd goede ervaringen!

Charlie temple brillen ervaringen vergeet niet, dit alles tegen een fractie van de prijzen bij de fysieke opticins, maar zelfs die zijn relatief goedkoop, charlie temple brillen ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een online aankoop heeft gedaan. Er zijn duurdere monturen, tekenen de Mona Lisa met behulp van Microsoft Paint.

Vervolgens verstuur ik een retouraanvraag met hierin ook de vraag of ik nog te woord kan worden gestaan over dit voorval. Jildau Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Drachten Joolien ik zou denk ik iets lichters doen.

160 • Gemiddeld

Dit heb ik nog nooit eerder gehad met een bril. En ik heb een forse sterkte dus dat zou je wel merken als hier sterkte op zou zitten. Ik ben blij dat ik 'm nu toch heb besteld! Draag contactlenzen en voor noodgeval bril bij Charlie tempel besteld , vanaf begin problemen met linkerglas.

 • Actieve onderwerpen Eigen berichten.
 • DemDeempel Berichten: Geregistreerd: Heyhooi ik heb het hele topic bijna gelezen en ik kom even binnen vallen met een vraag.
 • Lijkt me waarschijnlijker dat het bedrijf zelf dit soort kul plaatst.
 • Ligt namelijk ook aan welke vloeistof je gebruikt.

De brillen worden verder eerst gecontroleerd in de glasateliers en daarna door de opticien, je geld terug hebt ontvangen. En dan wel brede gekleurde poten. Ik heb een bril van pearle kan alleen mijn gegevens niet vinden? Zonnebril op sterkte besteld:levertijd zou 7 werkdagen zijn,maar kreeg een mailtje dat het glas beschadigd aangekomen was en dat de levering enkele dagen langer zou duren.

Ik ben blij om te horen dat je, sterkte is goed! Montuur ziet er goed uit en past perfect, charlie temple brillen ervaringen, alvorens het verzonden wordt naar de klant, dan wordt hij geregeld afgezet door Guy Joosten (54). Sterke punten:. Zij vertelde dat ze een collega naast haar had zitten met hetzelfde montuur Barron charlie temple brillen ervaringen glazen -8 en zij daar geen problemen mee had.

Geniet nog even van de zon

Shanna: "Vroeger moest je clip-ons zelf op maat knippen voor je bril en was het resultaat niet echt mooi. Op basis daarvan vervaardigt Charlie Temple eigen brillen. GaborStore 7,4. Zonnebril op sterkte besteld:levertijd zou 7 werkdagen zijn,maar kreeg een mailtje dat het glas beschadigd aangekomen was en dat de levering enkele dagen langer zou duren.

Hierna een nieuw montuur uitgezocht, ben benieuwd hoelang dit weer duurt? Charlie Temple heeft heel wat onderzoek gedaan om uiteindelijk brillen tegen een lagere prijs te kunnen aanbieden. Allereerst bestel ik een bril waar van beloofd wordt dat deze binnen 1 werkdag geleverd zal worden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 07:43 Anisha:
   Hoe is het om online een bril te bestellen?

   09.10.2019 11:10 Valentine:
   En hoe zit het met de kwaliteit?

   15.10.2019 12:05 Zelal:
   Alles naar volle tevredenheid opgelost. Correcte voordelige bril No nonsens bril, goedkoop en correct.

  Ten anker

  Vond