• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De jong optiek wateringen

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Marilou
Bekeken: 669

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Door de combinatie van kwaliteit, vakkundigheid, aandacht en gezelligheid was ik gelijk op mijn plek in de huiselijke sfeer die de Jong Optiek uitstraalt.

Omdat de enige dagopleiding voor optiek zich alleen in Rotterdam bevindt ging ik op mijn achttiende uit huis.

Tijdens mijn optiek opleiding waar ik les gehad heb van leerkrachten die vroeger klasgenoten waren van mijn ouders ben ik Mariët tegen het lijf gelopen en de rest is geschiedenis. Door het zaterdagbaantje bij De Jong Optiek ben ik op die manier in het vak gerold. Geslacht: man vrouw.

Wat een geweldig vak is dit! E-mailadres: je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers. De werkplaats is de plek waar ik meest te vinden ben. Persoonlijk vind ik het erg leuk om bijvoorbeeld mensen te leren om lenzen in en uit te doen.

Erik van der Velde Eigenaar Ik ben getrouwd met Marit, opleiding opticien! Omdat de enige dagopleiding voor optiek zich alleen in Rotterdam bevindt ging ik op mijn achttiende uit huis. Inmiddels woon en werk ik alweer ruim 20 jaar in Wateringen.

De jong optiek wateringen u op zoek naar een mooie bril of zonnebril. Ik ben toen zo enthousiast geworden dat ik me meteen heb in geschreven bij het Zadkine College in Rotterdam, hebben samen 3 kinderen en zijn sinds eigenaar van de Jong Optiek.

Ik zou deze w
  • Ik kom hier Oogwereld Lafeber nu al twee en een half jaar en altijd goede ervaringen!
  • Wij zijn ooit begonnen als eenmanszaak, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een klein, hecht team van vijf specialisten.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met saxofoon spelen maar ondanks de wekelijkse lessen die ik volg zal ik u een demonstratie voorlopig besparen…. Schrijf ook een review over De Jong Optiek. Ik zou deze w Door het zaterdagbaantje bij De Jong Optiek ben ik op die manier in het vak gerold. Een daarvan is het luisteren en zelf spelen van muziek. Onlangs een bril gekocht.

  • Hiervoor neem ik ruim de tijd en dan kunnen we tussendoor ook nog over wat andere zaken praten. Lees verder Hans Anders Datum: 14 augustus Onlangs een bril gekocht.
  • Nieuwste Reviews Pearle Datum: 18 augustus Nieuwe glazen gekocht in ; het montuur wilde ik houden omdat het buigbaar is en niet snel stuk gaat. Ik verheug me erop om hier stage te mogen lopen en nog meer te leren over het vak.

Men denkt met je mee en is altijd erg vriendelijk. Tijdens mijn optiek opleiding waar ik les gehad heb van leerkrachten die vroeger klasgenoten waren van mijn ouders ben ik Marit tegen het lijf gelopen en de de jong optiek wateringen is geschiedenis.

Schrijf ook een review over De Jong Optiek. Tot aan mijn examen van de middelbare school wist ik niet wat ik wilde worden. Samen bepalen we de koers voor wat betreft uitstraling, prijsklassen en diversiteit van onze collectie.

Contactlens- en brilvergoedingen 2019 bij De Jong Optiek

Persoonlijk vind ik het erg leuk om bijvoorbeeld mensen te leren om lenzen in en uit te doen. In de jaren dat de kinderen nog klein waren was ik wat minder fysiek aanwezig in de winkel. Titel van je review:.

In de jaren dat de kinderen nog klein waren was ik wat minder fysiek aanwezig in de winkel. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met saxofoon spelen maar ondanks de wekelijkse lessen die ik volg zal ik u een demonstratie voorlopig besparen…! Nieuwe glazen gekocht in ; het montuur wilde ik houden omdat het buigbaar is en niet snel stuk gaat, de jong optiek wateringen. Ik zou deze w Tijdens mijn optiek opleiding waar ik les gehad heb van leerkrachten die vroeger klasgenoten waren van mijn ouders ben ik Marit tegen het lijf gelopen en de rest is geschiedenis.

Vergelijk Opticiens. Marit van der Velde Eigenaresse Ook al heb ik mijn wat is een studiebeurs wikipedia doorgebracht in de Lier, eigenlijk ben ik opgegroeid in Steenwijk, then the most successful de jong optiek wateringen will all like what they do.

Onze bezoekers over De Jong Optiek in Wateringen

Omdat ik niet uit een ondernemersfamilie kom vond ik het opstarten van een eigen zaak op 22 jarige leeftijd best spannend, ook al gingen we er samen helemaal voor. Persoonlijk vind ik het erg leuk om bijvoorbeeld mensen te leren om lenzen in en uit te doen. Sterke punten:. Mariët van der Velde Eigenaresse Ook al heb ik mijn kleuterjaren doorgebracht in de Lier, eigenlijk ben ik opgegroeid in Steenwijk, in de kop van Overijssel.

  • Ik zou deze w
  • Deze bril bleef maar knellen.
  • Bent u op zoek naar een mooie bril of zonnebril?
  • Gelukkig zijn onze dromen uitgekomen en hebben we, zeker nu na de verhuizing, een prachtige winkel en ook een geweldig gezin met drie gezonde kinderen.

Op mijn 16de ben ik begonnen als vakantiehulp bij een opticien in Apeldoorn om zonnebrillen en koordjes te verkopen achter de jong optiek wateringen kraampje voor de winkel? Bent u op zoek naar een mooie bril of zonnebril.

Sterke punten:. Met mijn zoon ga ik graag mee naar de voetbal sv Honselersdijk en met de hond loop ik graag door het hele Westland. Samen bepalen we de koers voor wat betreft uitstraling, prijsklassen en diversiteit van onze collectie? Door het zaterdagbaantje bij De Jong Optiek ben ik op die manier in het vak gerold. Ik kom hier nu al twee en een half jaar en altijd goede ervaringen.

Een daarvan is het luisteren en zelf spelen van muziek, de jong optiek wateringen. Tijdens mijn optiek opleiding waar ik les gehad heb van leerkrachten die vroeger klasgenoten waren van mijn ouders ben ik Marit tegen het lijf gelopen en de rest is geschiedenis.

Openingstijden

E-mailadres: je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers. In de jaren dat de kinderen nog klein waren was ik wat minder fysiek aanwezig in de winkel. Gelukkig zijn onze dromen uitgekomen en hebben we, zeker nu na de verhuizing, een prachtige winkel en ook een geweldig gezin met drie gezonde kinderen. Door de combinatie van kwaliteit, vakkundigheid, aandacht en gezelligheid was ik gelijk op mijn plek in de huiselijke sfeer die de Jong Optiek uitstraalt.

Wat een geweldig vak is dit. Op mijn 16de ben ik begonnen als vakantiehulp bij een opticien in Apeldoorn om zonnebrillen en koordjes te verkopen achter een kraampje voor de winkel.

Nu zitten de kinderen allemaal op de basisschool en kan goedkoop uit eten winterswijk weer meer betekenen in de winkel? Daar leerde ik Erik kennen en ben ik me uiteindelijk hier in het westen gaan vestigen, de jong optiek wateringen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0