• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lampenkap verven met krijtverf

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Bora
Bekeken: 379

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Super mooi gelukt. Vraagje verkoop je ook esatto verouderingsbeits en matte sealer Vast vr dank groetjes Ria kuyt.

Mijn grootste passie is wonen en restylen van oude meubels en oude landelijke interieurs. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. Leuk je uitleg en weer wat bijgeleerd! Ik begrijp haar wel hoor Het staat super op die lampepoot. Met een beetje verf, een kwast en een beetje inzet heb je iets dat weer goed bij elkaar past.

Een klein flesje van ml onverdund kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de buitenzijde van een kast uiteraard verdunnen en 2x aanbrengen of twee grote lampenkappen zoals in mijn voorbeelden te zien is op dit blog.

Zelf vind ik de houten gordijnrail knoppen erg leuk geworden, lampenkap verven met krijtverf, deze liggen in de schaal op een elandentak. Daarbij kun je de kwast na de tijd gewoon uitspoelen onder de kraan en dus meerdere malen gebruiken.

Bij dit voorbeeld heb ik gewerkt met de kleur Country Grey. Stof verven met krijtverf. Dan zou dit wel een mooie oplossing zijn.

Esatto is ook mijn leverancier voor mijn interieuradvies bij particulieren en projecten. Dag, een fluwelen kap is wel mogelijk denk ik, omdat het stof is en de krijtverf wordt wel opgenomen door de stof.

Fijn toch en zo'n lampenkap verven gaat hartstikke goed. Dan goed alles door elkaar roeren en je kunt aan de slag. Liefs Carolien.

Lampenkappen verven met Annie Sloan Chalk Paint. Deze lampenkap was niet van katoen of linnen dus ik heb het drie keer dun aangebracht met als resultaat een nieuwe lampenkap op de kast.

Gaat goed h The lamp mango bruin van binnen a great find and you did an excellent lampenkap verven met krijtverf, you are so skillful for this kind of things.

Ik heb deze gordijntjes in januari geverfd in een badje van warm water waarin ik wat Coffee van M H had opgelost. Je kan de Clear Wax gebruiken bij alle kleuren verf van Annie Sloan. Zonnige dag en lieve groet,Ger.

Prima lampenkap bij deze voet, lampenkap verven met krijtverf.

13 comments

Geduld wordt beloond! Groetjes, yvonne. Groetjes Petra.

Hoi Fokje, Van mijn vader heb ik diverse kopere spullen geerfd. Inderdaad toch net wat mooier deze kamp. Dat heb je maar mooi gedaan de kap staat prachtige op de voet Hoe kom ik aan loogbeits. Ja zo is het hl mooi!!.

Aantal bezoekers sinds 2-12-2010

Die trekt in de verf, maakt het hard en vetvrij. Het gaat het beste met katoen of linnen maar als je andere stoffen wilt verven probeer het eerst op een proeflapje uit.

Hope you enjoy sunny days in Holland. Na het ontvetten moet ik dan nog een grondlaag aanbrengen?

 • Je kunt ook een tie-dye techniek gebruiken door stevige knopen in de stof te keggen of delen samen.
 • Jouw dochter reageert ook al zo..
 • Echt heel gaaf geworden, nu ik jouw kap zo zie durf ik het nu ook wel aan om een kap te schilderen, ik heb er nog 1 liggen die net niet helemaal de goede kleur heeft!
 • Schouw behandeld met betonlook verf Zandsteen.

Dit kan je zeker geen miskoop noemenecht. Maar durfde niet te beginnen. Liefs, goed van model en de juiste maat. Hij staat er echt veel mooier op, Janny. Het staat super op die lampepoot. En de opmerkingen over de kleur grijs lampenkap verven met krijtverf bekend in mijn oren.

Wauw mooi hoor. Na het aanbrengen van twee verflagen heeft je lampenkap een nieuwe kleur aangepast aan het meubelstuk waar je het op wilt zetten. Try before you die en ga helemaal los op je meubels.

Mijn kaartenwebshop...voor mooie fotokaarten, zoals deze!

Daarnaast neem ik jullie mee naar speciale plaatsen en interieurs in Europa in mijn blog "onderweg". Zo zie je dat je heel gemakkelijk en redelijk betaalbaar je oude spullen weer in een nieuw jasje kan steken. In mijn blogs schrijf ik over mijn ervaringen hiermee. Ja, kids en soms ook echtgenoten vinden dat grijs niks!

Ik denk dat ik er vanmiddag ook maar weer eens langs ga ;-! En mooi dat je hem zo'n gave make-over hebt gegeven. Ja, kids en soms ook echtgenoten vinden dat grijs niks.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2019 23:53 Henry:
   Tweets van FokjevanderWal.

   18.10.2019 14:33 Maris:
   Wat een leuke blog heb jij zeg!

   16.10.2019 17:24 Ellemijn:
   Na een half uur kijk je of de kleur je aan staat, houd er rekening mee dat de natte stof donkerder lijkt dan waneer het droog is. Liefs Gonda.

  Ten anker

  Vond