• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Live photo iphone senden

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Molly
Bekeken: 730

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Recent iOS Kies ervoor om alle foto's en albums of geselecteerde albums te synchroniseren. Ja Nee.

Je klikt op dit rondje. Recent iOS U kunt synchroniseren uitschakelen voor een aantal fotoalbums of voor alle albums tegelijk. Lees meer over ons privacybeleid.

WhatsApp WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hi, ik ben Laura Vink Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Als u ervoor kiest om een map met submappen te synchroniseren, verschijnt het eerste niveau van submappen als albums op het apparaat.

Elke keer dat u het iOS-apparaat synchroniseert met iTunes, worden de foto's en video's op het iOS-apparaat bijgewerkt zodat deze overeenkomen met de albums op de computer, live photo iphone senden. Probleem melden. Je kunt ook een gif als favoriet markeren, zodat je deze niet telkens handmatig op hoeft te zoeken om hem opnieuw te versturen. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven! Het kan live photo iphone senden ook zijn dat je AirDrop probeert te gebruiken op apparaten die dit niet ondersteunen?

De functie om gifs te zoeken via Tenor wordt geleidelijk uitgerold.
 • Meer informatie iCloud-foto's uploadt geen foto's en video's die u vanuit iTunes toevoegt aan uw apparaat. U kunt altijd een kopie maken van uw foto's en video's en deze bewaren op uw computer.
 • Als u bent verbonden met internet, wifi of een mobiel netwerk, worden uw nieuwe foto's automatisch geüpload en worden uw bewerkingen in realtime bijgewerkt.

ICloud-foto's inschakelen

Ook interessant Gifs versturen en bewerken in WhatsApp: zo doe je dat. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Om de foto te versturen vanaf een iPhone open je de foto vanuit de Filmrol en klik op het deel-icoontje; het vierkantje met een pijltje naar boven. Het versturen van een gif in WhatsApp gaat vrij eenvoudig. Tekenlimiet:

 • Lees meer over ons privacybeleid.
 • Als er foto's op de iPhone, iPad of iPod touch staan die niet op de computer staan, volgt u deze stappen om ze te importeren.

Tik hierop en live photo iphone senden kunt zoeken naar een geschikte gif. De ontvanger van de foto moet Bluetooth aanzetten, evenals bij het versturen. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Wesley Fabry 7 november om Denis dan wordt dit vast de komende dagen geactiveerd. Op een iPhone kun je de WhatsApp Widget gebruiken en via het toegangsscherm antwoorden. Probleem melden. Ik gebruik AirDrop regelmatig, maar helaas werkt het niet altijd perfect.

Korte video's versturen als GIF via WhatsApp

Informatie Laatst bijgewerkt 30 januari , Categorie Apps Onderwerp whatsapp. Dat kan tussen een iPhone en een iPad zijn, maar ook van een iMac naar een iPhone. U hoeft ze niet te synchroniseren via iTunes. Als u foto's via iTunes hebt gesynchroniseerd met uw iOS-apparaat en vervolgens iCloud-foto's hebt ingeschakeld, ziet u een bericht met de melding 'Foto's en video's die zijn gesynchroniseerd via iTunes worden verwijderd'.

Safari Meldingen. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. Kies de app of map met de onderdelen die u wilt synchroniseren? Wil je een foto of video van een iPhone naar een Samsung smartphone overbrengen, maar niet via deze AirDrop optie, live photo iphone senden, despuГs escГchala con la letra. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

WhatsApp Live Foto omzetten naar gifs

U kunt synchroniseren uitschakelen voor een aantal fotoalbums of voor alle albums tegelijk. Daarnaast kun je WhatsApp-berichten versturen via Siri. Meer informatie iCloud-foto's uploadt geen foto's en video's die u vanuit iTunes toevoegt aan uw apparaat. Als u de foto's liever handmatig synchroniseert, kunt u foto's en video's met iTunes vanaf uw computer overzetten naar uw iPhone, iPad en iPod touch. Misschien denk je nu..

Wesley Fabry 7 november om Denis dan wordt dit vast de komende dagen geactiveerd. Om de foto te versturen vanaf een iPhone open je de foto vanuit de Filmrol en klik op het deel-icoontje; het vierkantje met een pijltje naar boven.

Op deze pagina van Apple staan onderaan de systeemvereisten. Hierna staat de foto in je Filmrol. Zorg ervoor dat uw apparaat een wifiverbinding heeft. Automatisch tekst vervangen in live photo iphone senden.

Safari Meldingen, live photo iphone senden.

WhatsApp heeft nu gifs: zo verstuur je ze

Als u een iPod nano 5e generatie gebruikt, leest u hier hoe u opgenomen video's importeert via Windows of Mac. Sleep vervolgens de bestanden naar het icoontje. De ontvanger van de foto moet Bluetooth aanzetten, evenals bij het versturen.

Als u een pc hebt, downloadt u iCloud voor Windows. Ik zie in mijn fotobibliotheek geen apart mapje voor Live Photos staan, schakelt u synchroniseren uit in iTunes. Bij een MacBook laptop of iMac wordt de foto opgeslagen in de Downloads-map.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 14:51 Indy:
   Wacht dan een tijdje totdat je het andere apparaat ziet.

   16.10.2019 18:27 Amos:
   Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot.

  Ten anker

  Vond