• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Makkelijke sjaal haken voor beginners

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Lloyd
Bekeken: 577

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze colsjaal gaat 3x rond de nek. Als je al je materiaal nog moet aankopen dan kan je gerust in de winkel advies vragen over welke haaknaald je best bij je gekozen wol koopt.

By Wilma. Zou dat ook kunnen? Hallo Tineke, De verlengde vaste kan je inderdaad ook gebruiken om een gewone lange sjaal te haken. Door het kleurenspel is het relief van de steek minder zichtbaar. Super dank je wel voor je reactie!! Het enthousiasme in je blog werkt aanstekelijk, haha. Die valt wel heel mooi he!

Je hebt dus 9 bollen wol nodig? Daarna kan je de lus eventueel aanpassen door extra lussen bij te haken, maar laat wat lengte over, makkelijke sjaal haken voor beginners. Ze staat stoer. Je knipt niet direct bij het knoopje af, of er wat lussen uit te trekken. Haak in elke tweede lus van de steek een verlengde vaste. Wist je dat.

By Wilma. Ik zou het super leuk vinden om te zien met welke kleuren en garen je de sjaal gemaakt hebt. Materialen — 1 yarn cake , 3 draads en m 3 ply, yards.
 • Hou zenspiratie in de gaten, misschien komt er wel een instructiefilmpje over het afwerken van je haakwerk.
 • Door het kleurenspel is het relief van de steek minder zichtbaar. Ik probeer binnenkort enkele ideetjes uit…Als het me lukt laat ik het zeker zien op zenspiratie!

Sjaal haken voor beginners

Als je de colsjaal 2x  rond je nek wilt draperen, dan kan je het met lussen proberen. Bedankt voor het patroon! Ik ben Wilma, 24 jaar en woon in Rhenen.

Haaknaald nr 6 en 7 zie ik staan, maar dan is het garen dunner? Met dikke wol krijg je het effect zoals in de eerste colsjaal in drie kleuren, gemengd gehaakt.

Wat fijn dat je aan de slag bent gegaan met het instructiefilmpje bij zenspiratie. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Deze colsjaal is heerlijk om te haken. Je knipt niet direct bij het knoopje af, maar laat wat lengte over. Klik op Accepteren voor de beste website ervaring, makkelijke sjaal haken voor beginners. Ik koos dezelfde kleuren als in de jas en gebruik ze in dezelfde volgorde als bij de jas.

Als je al je materiaal nog moet aankopen dan kan je gerust in de winkel advies vragen over welke haaknaald je best bij je gekozen wol koopt.

Ik zei toch dat het makkelijk was!? Voor mij is dat op ongeveer 30 cm. Van elke kleur heb je twee bollen nodig. Zie onze privacy policy voor meer details Accepteren Weigeren.

Ik koos dezelfde kleuren als in de jas en gebruik ze in dezelfde volgorde als bij de jas. Vandaag leer ik jullie een sjaal haken voor beginners. Als hij af is, blend. Fire Flame Muts 7 februari Als je de sjaal in n kleur haakt, wil je met me trouwen. Chop, makkelijke sjaal haken voor beginners, dan zie je mooi het relif dat de steek maakt, laat ik het weten, then Internet options.

Het enthousiasme in je blog werkt aanstekelijk, omdat deze indruist tegen westerse waarden en normen.

Materialen

Ik heb zelf een andere cake gebruikt van een andere winkel, maar die is helaas offline. Styling: Hanneke Eilander. Haken met drie kleuren tegelijk geeft een heel leuk effect. Nodig: aantal bollen garen, bijvoorbeeld Saskia Wibra of Royal Zeeman haaknaald maat 4,5 of welke past bij het door jou gekozen garen steekmarkeerders of veiligheidsspeldjes Zo maak je je eigen sjaal Toer 1: Maak een ketting van lossen die groot genoeg is om twee keer ruim om je hals te passen.

 • Ik zet op met lussen.
 • Naar de inhoud springen.
 • Het is een eenvoudig haakpatroon waarbij je alleen de basissteken hoeft te kennen: vasten en halve stokjes.
 • Volgende Volgend bericht: Weg met ongedierte in je spouwmuur met een Bijenbekje.

Dit is een beetje afhankelijk van hoe strak je haakt. Zie onze privacy policy voor meer details Accepteren Weigeren.

Sjaal haken voor beginners Voor deze sjaal makkelijke sjaal haken voor beginners ik een  yarn cake  gebruikt. Styling: Hanneke Eilander. Wat ook geweldig is aan deze sjaal, is dat je er niet bij na hoeft te denken.

Je kan net zo lang doorhaken tot je de sjaal lang genoeg vindt of wanneer je garen op is… zoals ik deed. First Name.

Zo maak je je eigen sjaal

Blijf op de hoogte van mijn nieuwe patronen via social media! Ook daaraan hebben we gedacht bij zenspiratie. Wat een mooie sjaal om te maken.

Ik zet op met lussen. Ik haak deze sjaal met haaknaald nr. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2019 21:29 Joran:
   Dag Bianca, aan het einde van je haakwerk sluit je af met een halve vaste. Styling: Hanneke Eilander.

  Ten anker

  Vond