• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsonite koffer slot instellen a b

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Jersey
Bekeken: 254

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle producten tonen. TSA slot met rode hendel instellen. Wanneer je de onderstaande stappen volgt zou het moeten lukken: Stap 1: Zet de drie nummers gelijk aan de oude combinatie van het slot.

Winkels Klantenservice. Hoort er bij de ringetjes van de ritjes nog een slotje met een sleuteltje? Home Klantendienst De Javascript-functie van uw browser is niet geactiveerd. Klik hier voor meer cookie-informatie. Avontuurlijke reis.

Het gaat niet om een productie- of materiaalfout : Als het product herstelbaar is, koffers met een TSA slot worden geleverd zonder sleutels. Als u behoefte heeft aan bijkomende informatie kan u een mail sturen naar info. Alles over zakelijk, samsonite koffer slot instellen a b. Ik heb de code van het kinderslot vergeten. Is er inmiddels een oplossing gevonden. Samsonite X-blade 3.

  • Op het filmpje staan ze al op maar ik had er al aan gedraaid en dan kan je de rode knop niet omzetten.
  • Eastpak schoolrugzakken Kinderrugzakken School flapbags Alle School rugzakken.

Het instellen van een TSA cijferslot

Hallo Tonia, Wat vervelend. En nu? De bagage zal verzonden worden naar onze dienst na verkoop voor herstelling. U kan uw aanvraag per e-mail sturen naar het volgende adres : spareparts. Personaliseer jouw handtas met een shiny monogram. Hoe kan ik een Samsonite dealer vinden in de nabijheid van mijn woonplaats?

Mag ik mijn handbagage meenemen op het vliegtuig. Winkels Klantenservice. Would you rather see it in English. TSA slot met indrukbaar slot instellen. Esmee Kofferspecialist.

Sluitinstructies voor verschillende Samsonite koffers

Schrijf u in voor emailvoordeel. Ik raad je aan contact op te nemen met de winkel waar de koffer gekocht is. Bij uw bestelling moet u het nummer van uw slot en uw adres vermelden. Als het product niet herstelbaar is, wordt overgegaan naar een ruil met een vergelijkbaar product.

English EN. In deze variant gaat het om een TSA slot met rode hendel. Ik vind de sleutels van mijn koffer niet meer, wat moet ik doen. Bij de door mij nieuw aangeschafte Samsonite bright lite zaten in elk geval geen sleutels. Bijvoorbeeld de datum van uw verjaardag of uw adres. Stap 3: Duw het schuifje van A naar B en houd deze vast terwijl u de nieuwe gewenste combinatie kiest, samsonite koffer slot instellen a b.

Garantie en reparaties

Het voornoemde slot wordt enkel gebruikt door de douaniers in Canada en de VS om vrij toegang te krijgen tot uw bagage. Samsonite Neopulse Spinner 55 15 matte white. Zo krijgen bagagedieven geen kans en kan vocht de koffer niet binnen sijpelen.

Daarna kunt u de knop loslaten. Koffers met TSA slot. Een koffer met TSA slot is aan te raden wanneer je naar Amerika reist, samsonite koffer slot instellen a b. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Samsonite Aeris Spinner 82 11 cielo blue? Bijouxdozen Bijoux rollen Alle Bijouxdozen. Met een kabelslot kunt u alle buitenvakken en het hoofdvak in n beweging en met n vast TSA-slot sluiten. Samsonite Neopulse Spinner 81 01 metal.

RFID: Bescherm uw kaartgegevens. Eastpak schoolrugzakken Kinderrugzakken School flapbags Alle School rugzakken. Het instellen van een TSA cijferslot.

We raden u aan om u te wenden naar het verkooppunt waar u uw bagage gekocht heeft of bij gebrek hieraan naar een ander verkooppunt van ons merk waar ze u kunnen helpen om het slot te deblokkeren. The website is in Dutch. TSA slot met indrukbaar slot.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0