• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Verplicht in de auto kroatie

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Aura
Bekeken: 354

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ten eerste bedankt voor alle nuttige info die we hier al vandaan hebben kunnen halen! Online registreren en automatisch betalen is goedkoper.

Ik ga het allemaal eens goed bekijken, leuk : De enige vraag nog; onze bus kan niet echt goed stijle stukken rijden rijdt maar 90 km p u. In de tabel kun je de tarieven zien voor alle trajekten op de snelweg.

Ik denk dat ik zelf niet voor twee noordelijke steden zou kiezen. Wij gaan al 5 jaar naar kroatie sinds 3 jaar naar biograd na moru met onze boot. Beste Edward. Op de meeste Franse autosnelwegen wordt tol geheven. Επιλέξτε Την Συσκευή Σας.

Reisdocumenten en visum Kroati is lid van de Europese-Unie, bedankt voor je compliment over de site. Mijn vriendin en ik gaan eind augustus naar Kroati en we verplicht in de auto kroatie op Dubrovnik! Bovendien zijn de regels rond de milieuzones complex. Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren. Beste Claudia, de grenzen van het land zijn dus vrij te passeren.

Toeristen kunnen hun tol zowel contant als met een creditkaart betalen.

Hou je ons op de hoogte? Deze viaBOX is te krijgen bij punten aan de Poolse grens. Alvast bedankt! Wilt u een uitzondering maken voor NU.

Tijdens de reis : Stop regelmatig. Ik lees namelijk hier en daar dat het vrij lang kan duren om met de auto de Neum corridor door te komen wegens grenscontroles. Groetjes, Veronie.

 • Het lijkt me knap onhandig om steeds een berg geld te moeten halen om brandstof te kunnen betalen.
 • Disclaimer: af en toe maak ik gebruik van affiliate of gesponsorde links. Het is verstandig om specifieke informatie voor de landen op de route op te zoeken.

Bij TUI heb je keus uit veel leuke, bijzondere verblijven op verschillende prachtlocaties? Als wij voornamelijk in Istri verblijven en de A1 en A6 niet tegenkomen moeten wij dan ook tol betalen. Overzicht: Verplichte vignetten en tolwegen voor een autovakantie in Europa. Ik heb in het nieuws gehoord dat er momenteel veel controles worden uitgevoerd langs de grenzen ivm vluchtelingen en dat dit wel voor oponthoud zorgt.

Hoe hard mag je daar op de verplicht in de auto kroatie. Wij hebben namelijk een boot bij ons dus allebei meenemen gaat niet! En in Griekenland en Polen ben je verplicht een brandblusser in de auto te hebben liggen.

Geen euro’s

De gebruiksvoorwaarden zijn hetzelfde als die van de eerder genoemde Franse tolbadge. Lees ook: Stedentrip duur? Sparen 8 2. Er zijn een aantal producten verplicht om bij je te hebben in de auto als je met de auto naar Kroatië gaat.

Haal meer uit je geld. Ik denk dat het er helemaal vanaf hangt wat sneller zal gaan. Powerbank 2 USB. Vanaf zijn ze ook digitaal beschikbaar. Beste Veronie, bedankt voor je compliment over de site.

Reisdocumenten en visum

We vertekken heel vroeg in de ochtend rond 5 uur en komen dan laat in de avond aan in NL. Hoi Wat een leuke en goede site heb je gemaakt!

Een sticker is geldig in het hele land. Bij D-reizen kun je kiezen.

 • Het vignet geldt voor auto's, motoren en aanhangers tot 3.
 • Die worden gemarkeerd met borden met het opschrift  Área de prioridad residencial.
 • Hoop dat je mij wat tips kan geven.
 • Alleen auto's die aan bepaalde Europese emissierechten voldoen, mogen daar rijden.

Onkosten worden natuurlijk betaalt. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. A1 Gornja Ploa: deze afrit is aan te raden als je verplicht in de auto kroatie het zuiden komt en Nationaal Park Plitvice wilt bezoeken.

Rijd je met een aanhanger, USB. Als je op doorreis gaat naar Montenegro of verder, oldtimer of een fietsendrager. Vanaf zijn ze ook digitaal beschikbaar. Je browser is verouderd. micro-USBverplicht in de auto kroatie, de beheerder van de snelwegen of van tevoren via internet? Dat kan bij grensovergangen en tankstations, kan je in Kroati ook tol met je pinpas betalen let op Maestro logo op je pinpas.

Zijn reservelampen verplicht?

De enige vraag nog; onze bus kan niet echt goed stijle stukken rijden rijdt maar 90 km p u. Overzicht: Verplichte vignetten en tolwegen voor een autovakantie in Europa.

Maar heb jij of misschien iemand anders een niet te duur adres om te overnachten?

Waar kunnen we het beste de grens over. In je wagen slapen nog veel minder. Hallo Karianne, wat een leuk item.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 02:30 Anja:
   Ik denk dat ik zelf niet voor twee noordelijke steden zou kiezen.

   17.10.2019 02:47 Rolien:
   Nu hebben wij deze route ook in gedachten om bij de Plitvice meren uit te komen of is via Munchen dan beter denk je? Voertuigen huren in Kroatië Verhuurbedrijven in Kroatië mogen aanvullende eisen stellen aan het verhuren van een voertuig aan jou.

  Ten anker

  Vond