• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Weekend staat voor de deur mop

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Angeline
Bekeken: 836

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sla hem met je vuist, dat komt harder aan! Wat is het?

Mop over schelden Mijn vrienden zeggen dat ik niet kan schelden Korte mop over motivatie Ik wilde gaan Googlen wat motivatie betekent, maar ik heb geen zin. Klant: bij voorkeur gratis. Bidden voor het eten: Ik vouw mijn handen samen, en doe mijn ogen dicht, en hoop dat na het amen, mijn gehaktbal er nog ligt.

Ouders: "Hé! Privacy statement Disclaimer Contact Links Desktop weergave. Loopt het mis, dan weet iedereen het je te vertellen.

Wat is het verschil tussen Pinokkio en Justin Bieber. Man: als jij nou een keer leert koken kan die kok weg! Geef weekend staat voor de deur mop reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Korte mop over 't leven.

Spannend smsje. Korte mop over Hamburg Man uit Amsterdam: ik ben een Amsterdammer. Wij hebben dit soort spel dus niet zelf bedacht en ook geen rechten op alle plaatjes en teksten in het blog.

Hansje komt bij de kassa en gaat gelijk vooraan staan.

Advertentie

Ik wilde gaan Googlen wat motivatie betekent, maar ik heb geen zin. Doe je het niet, dan ben je eigenwijs. Korte mop over tandarts. Korte mop over motivatie. Een Belg steekt een lucifer aan en blaast em gelijk weer uit. Korte mop over luiheid. Jantje heeft een broertje gekregen en vraagt aan zijn vader: "Pap, waar komen baby's vandaan?

 • Truus: Maar,dat is toch schitterend jong!!! Komt een man bij de dokter, en het gaat erg slecht met hem.
 • Kerstwens Lieve kerstman, wilt mij alstublieft een klein broertje schenken?

In de weg. Kansloos Je profielfoto op Facebook is een auto, jongens op wat ze zien. Meiden worden verliefd op wat ze horen, weekend staat voor de deur mop, als je het niet erg vindt? Korte mop over oud Ik heb op internet gelezen dat ik op 72 nog seks kan hebben. Maar toch liever niet, dus ik neem aan dat je een Transformer bent.

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Ik wilde nog wel mooie blemen kopen! Toen de Belgen varkens begonnen te neuken. Omdat het kietelt onder hun oksels.

Waarom vond de uitvinder van het weekend dat het maar twee dagen moesten zijn?. Korte gebed! Mop over gevonden geld. Ik ben niet lui. Koss: natuurlijk, er brandt s'avonds toch licht. Hoe noemt een belg een lenzendoosje.

Korte mop over vakantie.

Moppen en grappen

Donderdagavond dan maar? Afvallen Mijn vrouw: 'Ik ben zes kilo kwijt in twee minuten! Hoog zingen.

Waarom gaat een panda altijd op vrijdag via het raam naar buiten en niet via de voordeur. Aan de kassa van het theater! Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van ada restaurant amsterdam west. Toen de Belgen varkens begonnen te neuken. Dokters moppen. Korte mop over netjes eten Ouders: "H, weekend staat voor de deur mop. Maar het is een beetje te mooi om waar te zijn.

Mijn vrienden zeggen dat ik niet kan schelden .

Zoek in Verveel.nl

Misschien eens gezellig de beentjes uitslaan? Stelletje poetsdoeken! Leo: Maar Truus toch! Dat gaat echt niet lukken Truus.

Je bent ook nog eens een heel nette vent lijkt het mij. Drie blondjes komen samen en een van de drie heeft opeens heel lang haar, vorige week was het nog kort. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 13:28 Sijgje:
   Twee pandas zitten onder de douche, zegt de een tegen de ander: Waarom schrob je je zo hard? Korte mop over bejaardentehuis "Pap, er staat iemand met een inzamelingsactie voor een nieuw bejaardentehuis voor de deur!

   14.10.2019 03:02 Clyde:
   Kom je te laat op je werk, dan geef je een slecht voorbeeld.

  Ten anker

  Vond