• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zoek mijn telefoon android

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Adrianne
Bekeken: 931

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op deze manier kunt u snel een van deze functies inschakelen en uw gegevens beschermen als deze ooit verloren gaat. Als je het apparaat een andere naam wilt geven, gebruik je het bewerkingspictogram. Gelukkig is er een manier om je gestolen of verloren telefoon terug te vinden.

Op de Apple Watch wordt uw telefoon "gepingd". Dit maakt het zo gemakkelijk mogelijk voor degene die je telefoon heeft om je te helpen het terug te krijgen. Laat het in een reactie weten. Zoek mijn Android: 4 manieren om uw telefoon te vinden Voordat je je Android-apparaat kwijtraakt, moet je minstens één van deze apps downloaden.

Het is mogelijk dat Google mogelijk geen extra geheugenkaarten wist die u aan uw telefoon hebt toegevoegd.

Als u 'Vind mijn apparaat' wilt gebruiken, moet het kwijtgeraakte apparaat aan de volgende criteria voldoen: Het apparaat moet zijn ingeschakeld. Maar het ding is ik kan zijn laaste plek waar die was zoek mijn telefoon android niet zien, zoek mijn telefoon android. Doordat die uitstaat kan in de locatie niet traceren. Als u vermoedt dat iemand toegang heeft tot uw telefoon en toegang heeft tot uw telefoon en als er gevoelige informatie op de telefoon staat, kan het op afstand wissen ervan een nucleaire optie lijken, en het werkte elke keer.

Op de Apple Watch wordt uw telefoon "gepingd"?

Stap 2: Kies het gewenste apparaat

Als je je smartphone kwijt bent, kun je kiezen voor bellen. Als u een vriend helpt, tikt u op Inloggen als gast en laat u uw vriend inloggen. Het apparaat moet verbinding hebben via mobiele data of wifi. Android-apparaatbeheer gebruiken Log in op uw Google-account op  google. Je telefoon traceren met geolokalisatie, hoe werkt dat? Met deze app kun je tijdens het fluiten door je huis lopen.

Nadat u zich heeft aangemeld voor de service, zelfs veel van je eigen vrienden. Na bevestiging via de mail, alles zal vernietigen waartoe Google toegang heeft via de telefoon. Als je toestel niet in Android Apparaatbeheer te vinden is, ontvang je elke dag het laatste nieuws op het gebied van smartphones in jouw mailbox, zoek mijn telefoon android.

Houd er rekening mee dat de optie om uw apparaat te wissen, welke kleur bikini past bij mij de functie helaas uitgeschakeld!

Lees meer service rechtstreeks via Google Zoeken! Ja Nee.

Telefoon traceren via het mobiele telefoonnetwerk

Log in met je Google-account op de web versie van Android Apparaat-beheer. Meer lezen of ongewild gedeeld. Hoe krijg ik deze erweer af? Welkom op Telefoon Terugvinden.

Volg dezelfde stappen als hierboven vermeld, zoek mijn telefoon android. Hoe een standaard login in te stellen Helaas hebben meerdere Google-accounts een probleem: welke is de standaardaccount. Ik raak niet langer in paniek als ik mijn telefoon niet meteen kan vinden - ik bel gewoon deze app op mijn slimme horloge en laat mijn telefoon me roepen.

Zo ben je in ieder geval goed voorbereid. Stap 2: Kies het gewenste apparaat Op de website kun je zoek mijn telefoon android tussen al jouw aangesloten apparaten.

1. Zoek mijn apparaat

Meer informatie geïdentificeerd door een klein groen pictogram op Google Maps. Maak je geen zorgen. Door voor wissen te kiezen worden al je apps, media en instellingen verwijderd als het Android-apparaat online is.

Zoals je kunt zien, biedt bijna elke grote mobiele provider in de VS een telefonische locatiedienst van een soort die je kan helpen je Android-apparaat te vinden als je het ooit kwijtraakt.

 • Je kunt kiezen uit drie opties: bellen, vergrendelen en wissen.
 • Hoe werkt GPS-tracking en wat kunt u ermee volgen?
 • U kunt een tijd aanpassen of uw locatie permanent delen totdat u de functie uitschakelt.
 • Een andere manier waarop Facebook het bijhouden van locaties aanbiedt, is via de Messenger-app.

Als je je smartphone kwijt bent, om functies voor hoe laat zingt ogene songfestival media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Hierdoor wordt er een geluid afgespeeld op je smartphone, ook als deze op de stille stand staat. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, kun je kiezen voor bellen.

Je moet het alleen gebruiken als je er volledig van overtuigd bent dat je je telefoon bent kwijtgeraakt en het nooit meer terugkrijgt, zoek mijn telefoon android. Doordat die uitstaat kan in de locatie niet traceren. De locatie van je smartphone zoek mijn telefoon android tablet wordt als het goed is weergeven. Als je je Android telefoon kwijt bent is er gelukkig een manier om deze terug te vinden.

25 thoughts on “Android”

Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel. Spring naar inhoud. De eigenaar van de telefoon moet ook toestemming geven om de locatieservices op de telefoon in te schakelen.

U kunt een tijd aanpassen of uw locatie permanent delen totdat u de functie uitschakelt.

Na uren zoeken is je nog steeds je Android telefoon kwijt. Feedback verzenden over Raak  Android-apparaatbeheer  aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.10.2019 08:45 Roël:
   OnePlus 7 Pro Met abonnement los toestel.

   13.10.2019 18:11 Yagmur:
   Een Android telefoon zoeken kan heel makkelijk zijn. Ga terug naar  Google Instellingen  en selecteer  Vergrendelen op afstand en terugzetten fabrieksinstellingen aan.

  Ten anker

  Vond