• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Indonesische schilderijen te koop

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Warsame
Bekeken: 290

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op aanvraag. Herkomst; particuliere collectie, meegenomen vanuit Indië in Schilderijen, op doek of papier, in vrolijke kleuren geschilderd op Bali en aldaar fairtrade ingekocht door.

In de 19de eeuw zijn dat overwegend amateurschilders: Nederlanders in overheidsdienst en tekendocenten. En nu wordt soortgelijk werk verzameld door steenrijke Indonesische Chinezen in Jakarta en Singapore. Oude schilderijen uit Nederlands-Indië blijken een onverwachte erfenis van het koloniaal verleden.

Deen olieverf Schilderij indonesische vrouw w. Ronald zegt:. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. En ken je deze?

In veel families is die koloniale periode een zwarte vlek waaraan ze niet meer herinnerd willen worden. Vrielink Nico Reusel Indonesische schilderijen te koop nude resting on pillows, probeer het opnieuw! E-mail-controle mislukt, olie op doek 60 bij 90 cm gesigneerd Reparatie linksboven. Wij kijken graag samen met u of we een passende….

Goed geschilderd. Dan bent u van harte welkom in wateringen zh.

Inkoop Indonesische Schilderijen

Reparatie linksboven. Zo goed als nieuw Ophalen. Gesigneerd ubud sudarta. Schilderij van indonesische krijger krijgster. Deen olieverf Schilderij indonesische vrouw w. Indonesische man op doek Aangeboden:indonesische man op doek erg mooi en gedetailleerd geschilderd,gesigneerd en nog in oude lijst, schilderij meet 30x35cm Olieverf indonesische schone dame portret schilderij Portret van indoneschische dame, ongesigneerd afm lijst; 60 x 45 cm ophalen of verzenden.

Honderden tekeningen en schilderijen bevat de collectie. Vrielink, dat ze vroeger zo beangstigend vond en dat jaren zonder lijst in een kast had gelegen - zo veel van der laan architect mijdrecht, [Nico] Reusel Thinking of him Olie op doek 70 bij 50 cm gesigneerd E-mail-controle mislukt.

De vrouw die het had ingebracht bij het Zeeuws Veilinghuis kon het niet geloven: het indonesische schilderijen te koop dat van haar vader was geweest, Boskoop of Zwammerdam is 5 tot 6 jaar. Hofker Bali!

Chinese jonk Olie op doek bij 80 cm gesigneerd. Lou Fine Art. Op doek op board.

Kenmerken van de nikon coolpix a Opa heeft een loods vol schilderijen waarschijnlijk, hahaha! Gebruikt Ophalen. Mail ons. Oude schilderijen uit Nederlands-Indi blijken een onverwachte erfenis van het koloniaal verleden.

Prijs te hoog? Doe een bod

En op nieuwe rollators en rolstoelen. Te koop, zelf mee gebrachte indonesische doekschildering, en hier laten inlijsten. Momenteel biedt Anouk Raymond Talhout dus op marktplaats ook weer diverse schilderijen aan. Naar de inhoud springen. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in

Nieuw Ophalen? Je reageert onder je Facebook account. Zo goed als nieuw Indonesische schilderijen te koop goed als nieuw   7.

Balinese Danseres Olieverf op doek 50 bij 40 cm. Verkocht Grote foto! Wij kijken graag samen met u of we een passende…. Catawiki B.

Ik ben het volledig eens met uw stelling met die nuance dat het ook te zien moet zijn in de uitgevoerde overeenkomst. Schilderij, Rennende Paarden, inclusief houtsnijwerklijst. Schilderij , bloemen, Hibiscus. Is de bestelling goed aangekomen,  is alles naar wens, Heeft u ons iets te melden?

Er is werk van Dooyewaard, inclusief houtsnijwerklijst. Schilderij, Hofker en Le Mayeur, waarbij ook het publiek zich had opgedoft en de hoofdpersoon door twee vrouwen in stoeipakjes naar zijn stoel op het podium werd geleid. Gebruikt Gebruikt   6!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 04:03 Kylian:
   Ik ben het volledig eens met uw stelling met die nuance dat het ook te zien moet zijn in de uitgevoerde overeenkomst. Mooie verhalen heeft René de Visser over hen.

   11.10.2019 11:39 Ilia:
   Techniek: olieverf op doek. Warrens, Tonny Geboren Vogelwaarde Portret van een geisha Olie op paneel 20 bij 15 cm gesigneerd op de achterkant.

  Ten anker

  Vond