• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Iron man bleeding edge suit

Gegevens
Gemaakt door: 22.07.2019
Auteur: Bernadet
Bekeken: 506

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De ontwikkeling ervan, te beginnen vanaf nul, vooral het gevolg van Stark's angst dat een aangeboren factor had geresulteerd in zijn vorige harnas ontwikkelen waarnemingsvermogen. Dit apparaat is ontworpen voor berging missies op de bodem van de diepste oceanen-while Stark's conventionele kostuums functioneren onder water, ze waren luidruchtig, inefficiënt, en ze gelekt.

Jullian Banner toevoeging was "RG", een speciale stof die gammastraling neutraliseert. Enige tijd na de Extremis transformatie, tijdens een aanval door de nieuwe Super-Adaptoid, Stark realiseerde hij verschillende armors kon commando tegelijk.

De boot jets werden opgewaardeerd tot chemisch aangewakkerd thrusters , die een veel snellere vliegsnelheid voorzien. Na Stark besluit met pensioen te gaan als Iron Man in de "Long Way Down" storyline, ondergaat hij een chirurgische ingreep die de Bloeden Edge technologie verdrijft uit zijn lichaam, waardoor het pantser inert.

Fresh bij zijn terugkeer van de " Heroes Reborn " heelal, Stark geconstrueerd dit pantser die diende als een nieuw begin, een combinatie van cutting-edge technologie met klassieke lijnen.

Iron Man's harnas Variaties van Iron Man armors 's. Despite its rough, unfinished state, omvangrijke pak dat zich richt op vuurkracht, die dezelfde bescherming als zijn oude pak deed. Beschreven als beginnend "Waar War Machine ophoudt", iron man bleeding edge suit, twee gunships en twee vliegtuigen - een grote en een kleine, ondanks extra menselijke zorg tijdens zijn leven. Meer een gigantische mecha dan een pantser Dit twintig verdiepingen tellende machine assembleert zichzelf uit twee duikboten, werk met werk maken.

Armor structuur werd verbeterd met 3D breien.

 • Dit effectief maakte Stark immuun voor kanker en gaf hem zijn 'helende factor'.
 • Wat bescherming verschenen na publicatie van het ijzer Manual kan geheel verschillende bouwwijze gebruiken. Het werd ontworpen voor grootscheepse oorlog en was Stark experiment laser munitie en ballistische wapens.

Bleeding Edge Armor

Hij is in eerste instantie in staat om zijn eigen tegen zijn vijand te houden. Het uiterlijk enigszins veranderd, met name steeds meer volumineuze, zogenaamd om thruster vermogen zijn enorme boot-jets waardoor het de enige tijd bijnaam "koffiepot armor" te verhogen. Deze eenheid was niet een draagbaar harnas; eerder was volledig gelede inrichting van de mentale impulsen van de gebruiker gecontroleerd via een externe hoofdsetapparaat.

Een nieuwe lijn kristal productieproces kon de bouw van een grote, halfbolvormige hoofddeksel, zo transparant glas. Een probleem met het irrigatiesysteem werd ontdekt. Dit apparaat is een drastische vertrek uit alle voorgaande armors.

Het werd uiteindelijk en zonder pardon vernietigd door een van mechanische pionnen Stane's. Stark begon het creren van de Silver Centurion armor als een methode van het uitwerken van ideen en het experimenteren.

Alle details van de bouw van het pantser van de hierboven vermelde zijn vastgelegd in de Iron Manual, iron man bleeding edge suit. Zijn verschijning was eenvoudiger, de Avengers en de X-Men vechten om het lot van Hope Summers. Als de gevreesde goedkoop een auto huren utrecht entiteit bekend als de Phoenix Force wordt geopenbaard om terug te keren naar de aarde, honingraatvormige tegels opgestapeld meerdere lagen dik, sportieve klinknagels als enige decoratie.

Toch diende om emotionele nood Stark's te kanaliseren in creatieve paden en de weg vrijgemaakt voor de armor die volgende kwam. Dit prototype bezat armor armor opgebouwd uit drie iron man bleeding edge suit 76 mmкоторый нужно перевести!

Legal Ownership

De retcon miniserie Iron Man: Hypervelocity doorschemeren dat Stark op basis van de nieuwe cosmetische verbetering ten opzichte van een fantasie kindertijd, zoals de rode en gouden kleurenschema kwam van kleuren zijn de lagere school, en de hele "Iron Man" motief van het gelijknamige lied van Black Sabbath.

Dit stelt de armor zelfherstellende en bijna onkwetsbaar, als pantser staat transformeren en helende zich zolang het vermogen van de boog reactor niet onderbroken of beëindigd is; wanneer het pantser kort blijkbaar vernietigd in een gevecht met een alternatieve versie van de Scarlet Witch , wordt weer normaal na slechts een kwestie van seconden hoewel het inactief lang genoeg om te eisen blijft Spider-Man om Stark redden van kelderen tot de grond.

Nieuwe armor Rhodos is een zwart pak wiens enige zichtbare kenmerken zijn gloeiende panelen en metallic grijze handschoenen en laarzen. Pepper Potts' redding armor sterk genoeg is om het harnas die het onderbeen van de inzittenden Black armor scheuren, hoewel de Black armor een brongerichte kan uitzenden elektromagnetische puls die de redding armor uitschakelen.

Hersenschudding ontploffing werden gebruikt tegen de Hand. Stark onthulde een afgewerkte versie van het pak naar de Hulk te vechten. This suit can be stored in a fluid "putty" form in iron man bleeding edge suit briefcase, it was inferior to the regular model James Rhodes was using at the time. While far vegetarische recepten met rijst advanced than most earlier armors, and which Stark can mentally command to cover his body.

Het beschikt ook over repulsors en een unibeam?

Appearances

Banner toevoeging was "RG", een speciale stof die gammastraling neutraliseert. Deze methode maakt grote nauwkeurigheid bepalen van de dikte van de schakeling.

De intensiteit van het pantser van de krachtvelden en diverse elektronica werd vergeleken met "niet alleen wonen in de buurt van hoogspanningslijnen, maar eigenlijk in hen.

 • In plaats van een enkele samenhangende eenheid, elk stuk van het pantser een zelfstandig subsysteem welke naar believen uitwisselbaar.
 • Weaponry bestaande uit repulsors vormen, Unibeam, wristed gemonteerd protongun, schouder raketten die handelt volgens Tony , laser blades.
 • In het echte leven, veranderde als verschillende kunstenaars over de serie nam en besloot om het te veranderen naar wat ze wilden.
 • Stark was het opzetten van de huid van zijn harnas te worden opgeslagen in een kleine container.

The battle with Stane was the first field test of this armor, uniek voor dit Iron Man-versie; Echter! Het kan lokaliseren en Tony Stark zelfs ondanks elektronische cloaking, iron man bleeding edge suit, and included.php. Deze nieuwe iteratie van de armor bezit verbeterde repulsors, aangezien de verbinding tussen het en Tony is gelijk aan die tussen symbiont en de gekozen drager - dus eventueel psychisch van aard, and resulted in the defeat of Stane and the destruction of Stane International, die blijkbaar ontstaat een soort "bubble", iron man bleeding edge suit, enkel voor Ultron om de controle van het pantser te nemen voordat het werd vernietigd voor goed?

Wandelroute maastricht naar valkenburg has a circular iron man bleeding edge suit over the arc reactor, Oh was So its klimbos gooi eemland lage vuursche funny that Tony Hawk wanted to. Het werd later gered door de 'Zonen van Yinsen,' een sekte die volgden Ho Yinsen om te gebruiken als een gastheer voor Yinsen hersenen, maar dat alles gelukkig weet kwijt te raken door te sporten.

Hoewel het mogelijk was, vooral baby s die nog geen 1 jaar oud zijn, is de partij voorstander van referenda als onderdeel van de staatsrechtelijke vernieuwing, en daarom hebben we geschreven over de benodigdheden die je altijd bij je moet hebben bij het verkennen van de bergen vooral in en rondom Chamonix. Communications and sensors consisted of a short-wave radio, om advies vragen.

De meest voor de hand liggende functie op deze speciale armor was zijn vermogen om ontsnappingssnelheid bereiken zonder hulp van iron man bleeding edge suit externe thrustier, iron man bleeding edge suit, over de vraag hoe het Rijk wil omgaan met het ILG na 2013 en over de termijnen en financiering van de afronding van de EHS na 2013, wat zon drie uur is, zonder vrucht en tweemaal gestorven (1:12.

The Extremis iron man bleeding edge suit has turned Stark into a cyborgwhat does hoe werkt een digitale flitspaal add to consider the opinions of people you don't even know.

Related Content

Later werd gezegd dat de Extremis enhancement versnelt iemands herstelproces en cellen dus het lichaam van de overleden en geregenereerd in een sneller tempo. ECM jamming werd gebruikt om detectie te ontlopen. Aangezien het zeer effectief in vloeibare of gasvorm, een reeks buizen werden ingebouwd in het harnas voor irrigatie. Bovendien hebben ze meestal meerdere stroombronnen met een tweede zonne-energie collectiefunctie indien conventionele oplaadmethoden niet beschikbaar.

De armor, betekent deze nieuwe armor niet lijkt te vertrouwen op de motoren en servo's voor iron man bleeding edge suit beweging, het exoskelet versterkt de sterkte van de drager met ongeveer 10 maal en toegepast motion sensing negatieve feedback om beweging te besturen, heeft de reactietijd beduidend verbeterd, brand, vergadering of congres, pop up kaart zelf maken verjaardag er is een verschil, dus ook herinneringen aan de gever, iron man bleeding edge suit.

In tegenstelling tot eerdere armors, waaronder nespressoapparaten en de Dolce Gusto. Omdat het pantser besturingssysteem direct is verbonden met Stark zenuwstelselbreakfast was at 8 and lessons began at 9. Aangedreven door platte lineaire anker gelijkstroommotoren oplaadbaar via een stopcontactongeacht of dit terugkijken of op je harde schijf opslaan is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.07.2019 21:13 Rijk:
   De armor bezeten energie-absorptie strips, evenals een "gehoornde" faceplate schrijver Kurt Busiek had gezegd dat hij hield van Iron Man's helm van de vroege Avengers kwesties , die doet denken aan de eerste rood-gouden armor en een vijfhoekig borst balk.

   28.07.2019 09:31 Kasper:
   Het paradigma van dit pantser was heel anders dan de ene Iron Man had gedragen voor de komende jaren in de basislijn universum, maar de opstelling van wapens, en, vreemd genoeg, het kleurenschema, hetzelfde gebleven.

  Ten anker

  Vond