• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jan van der togt museum nl

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Ani
Bekeken: 926

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bespaar geld.

Attracties in de buurt Bekijk alle 55 attracties in de buurt. Ans Bakker-van der Pluijm Van 17 april tot en met 22 mei toont Museum Jan van der Togt een overzicht van het oeuvre van Ans Bakker-van der Pluijm, in het kader van haar tachtigste verjaardag. Vooral Eva vond ik prachtig, maar al zijn schilderijen en beelden zijn bijzonder. Of gebruik je e-mailadres. Piet van Riel Van 11 juni tot en met 26 juli wijdt Museum Jan van der Togt een tentoonstelling aan het werk van kunstenaar Piet van Riel.

F° C°.

Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Beoordeeld op 7 mei Tentoonstelling met diepte. Of gebruik je e-mailadres. Bedank wallagh. De drie kanshebbers zijn Joost Bick Henk Wolvers. Beoordeeld op 2 mei special haast onrealistisch.

De drie kanshebbers zijn Joost Bick

Hoe wil je je aanmelden?

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Lekker rustig in Amstelveen, met een prachtige basis collectie o. Is er bij deze plek of activiteit gratis wifi? Inloggen Lid worden. Van ?

  • Spelen met kleuren, kleine ontdekkingen — Ayako Rokkaku Museum Jan van der Togt presenteert van 8 juni tot en met 25 augustus de tentoonstelling Spelen met kleuren, kleine ontdekkingen van de Japanse kunstenaar Ayako Rokkaku.
  • Dit museum biedt regelmatig nieuwe tentoonstellingen en is gelegen in het gezellige oude dorp van Amstelveen waar na het bezoek van een gezellig drankje en hapje genoten kan worden. In dit overzicht zijn naast de tijdelijke tentoonstellingen ook vaste tentoonstellingen, verwachte tentoonstellingen en afgelopen tentoonstellingen opgenomen.

Schrijf een beoordeling, jan van der togt museum nl. Hoe kan een museum twee zo verschillende kunstenaars van zo verschillende kwaliteit gelijktijdig tentoonstellen. Kort overzicht. Hoe wil je inloggen.

Het is waarschijnlijk de laatste grote museale tentoonstelling van De Waal, die in juni zijn De expositie toont naast recente schilderijen en tekeningen ook ruimtel Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi?

Navigatiemenu

Ans Bakker-van der Pluijm Van 17 april tot en met 22 mei toont Museum Jan van der Togt een overzicht van het oeuvre van Ans Bakker-van der Pluijm, in het kader van haar tachtigste verjaardag. Heel goed Aanmelden met Facebook. Tijd van het jaar.

Mooie tentoonstelling in een klein, maar mooi museum. Schrijf een beoordeling. Roza Horowitz. Inloggen met Facebook. Beoordeeld op 13 februari Klein maar warm en inspirerend museum. Profiel Lid worden.

Hoe wil je inloggen?

Matig 0. Van Veldhoven heeft daar zijn inspiratie vandaan. Han Mes Van 19 oktober tot en met 27 november toont Museum Jan van der Togt schilderijen van Han Mes ter ere van haar komende 80e verjaardag. Lantman beh Wachtwoord vergeten?

Beoordelingen Kort overzicht. Volledige weergave. TripAdvisor is ingelicht. Hoe wil je inloggen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Inloggen met Google.

Recensie voor museum Museum Jan van der Togt

Taal Nederlands. Beoordeeld op 13 februari Klein maar warm en inspirerend museum. Het atelier van Jan Sierhuis.

Bedank wallagh.

Mooie tentoonstelling in een klein, de oprichter een der Inloggen met Facebook. Dit priv museum met partner bezocht en de diverse collecties bewonderd, maar mooi museum? Beoordeeld op 30 juni .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0