• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan geen mail ontvangen met outlook

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Violette
Bekeken: 207

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik hier om het bericht te lezen op ons beveiligde gedeelte voor privéberichten. Het is belangrijk om elk type probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Onderaan dit tabblad kan tevens worden ingesteld dat Outlook de binnenkomende berichten eventueel voor een bepaalde tijd op de mailserver moet laten staan.

Als u het adres van een alternatieve SMTP-server hebt, voert u dit in de accountinstellingen in. Maak je veel gebruik van dit geheugen, ook wel de AutoComplete -lijst genoemd, dan is het goed te weten dat het bij een herinstallatie kan worden overgezet! Mogelijk moet u voor uw account speciale instellingen, zoals Secure Sockets Layer SSL , gebruiken om verbinding te maken of de standaardpoort negeren.

Als laatste moeten de gebruikersnaam en het wachtwoord worden opgegeven, de gebruikersnaam komt meestal overeen met het eerste gedeelte van het e-mailadres. Je kunt je aanmelden door op deze pagina in de rechterbovenhoek op Aanmelden te klikken.

Waar mogelijk zoekt deze wizard zelf de benodigde instellingen op. Ja Nee. Oplossing:     Controleer of de gebruikersnaam, het wachtwoord en andere instellingen van uw account correct zijn in de accountvoorkeuren. Ik heb ook een CCNA-certificering voor netwerkontwerp en probleemoplossing, kan geen mail ontvangen met outlook.

Je laat ons weten dat je geen e-mails meer kunt ontvangen en dat ook je verzonden e-mails niet meer worden opgeslagen.

Mocht dit het probleem niet oplossen, wil ik je vragen ons de volgende informatie toe te sturen:. Inloggegevens vergeten. Als u verbinding hebt met Internet via een netwerk, is het wellicht om op te geven van een e- proxyserver.

Registreren

Zo niet, heb je dan een update voor ons? Als u dit bericht blijft ontvangen, neemt u contact op met de serverbeheerder of internetserviceprovider ISP. En omdat het Office-pakket inclusief Outlook doorlopend wordt onderhouden, ben je ook op lange termijn verzekerd van goed werkende software.

Verzenden Nee, bedankt. Gearchiveerde e-mailberichten zijn niet meer zichtbaar in Outlook en zijn daarom lastig terug te vinden. Volgens mij staan ook hiervoor de instellingen juist. Het lijkt op een blokkade van een account.

 • Outlook heeft de mogelijkheid zich te minimaliseren tot een icoontje rechts onderin het systeemvak in plaats van op de taakbalk.
 • Outlook hoeft niet verwijderd te worden, het account moet er waarschijnlijk uit verwijderd worden en daarna kan die weer terug gezet worden.

Ik heb intussen ook uitvoerig met de Ziggo helpdesk gesproken? Eerste keer. Liever helemaal geen gebruik maken van de AutoComplete-lijst. Vraag uw netwerkbeheerder voor de juiste instellingen voor uw e- proxyserver. Mocht dit het probleem niet oplossen, dus u kunt geen e-mails verzenden. Als alle accountinstellingen juist zijn, schakelt u SMTP-verificatie in, wil ik je vragen ons de volgende informatie toe te sturen:.

Nieuwe berichten

Klik onder Server voor uitgaande e-mail op Meer opties. Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Het lijkt mij dat ik ze beide nodig heb.

Heb je nog andere apparatuur? In de meeste gevallen is nu het probleem opgelost en wordt het wachtwoord wel onthouden. Opmerking:  Als u een laptopcomputer op meerdere locaties, gebruikersnaam en wachtwoord, werken mogelijk niet de SMTP-server die u op n locatie gebruiken in andere locaties. Oplossing:     controleer of Outlook online is. Wat kunnen we verbeteren.

Gebruik je een VPN?.

Meld je aan

Wat is je huisnummer? Als uw account nog steeds niet correct werkt, neemt u contact op met uw e-mailprovider voor informatie over het configureren van uw account in een e-mailtoepassing. Om ervoor te zorgen dat er toch direct overzicht is en berichten snel geopend kunnen worden zelfs wanneer er tijdelijk geen internetverbinding is , maakt Outlook een OST-archiefbestand aan welke als cache-bestand functioneert.

Het blijft mij bevreemden dat dit is gebeurd is zonder dat ik een wijziging in de instellingen heb doorgevoerd.

Zie eerdere melding. Hartelijk dank voor uw feedback. Oplossing:     Controleer of de computer is verbonden met internet kan geen mail ontvangen met outlook het netwerk.

Ik heb lambo countach te koop vraag Opmerking : Je kunt het persoonlijk bericht enkel raadplegen als je bent aangemeld op het forum. Heel goed? Is uw probleem hiermee opgelost.

Kortom er is 1 enkel probleem: zonder dat ik iets aan de instellingen heb gewijzigd werkt verzenden plotseling niet meer. Gebruikersnaam of e-mail. Heel goed.

Oorzaak: Outlook heeft geen verbinding met internet of het netwerk.

Neem contact op met uw e-mailprovider of netwerkbeheerder om te controleren of de e-mailserver beschikbaar is. Hebt u nog meer feedback? Was deze informatie nuttig?

Je kunt deze informatie ook terugvinden via deze pagina:. Opmerking : Je kunt het persoonlijk bericht enkel raadplegen als je bent aangemeld op het forum. Als u zich in een lokaal netwerk bevindt, controleert u of u toegang hebt tot intranetsites.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.10.2019 23:07 Erin:
   Met welke instellingen?

   13.10.2019 09:07 Farzana:
   Lastig dat de agenda, contacten en notities van Outlook alleen op je eigen PC zijn in te zien? Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is.

  Ten anker

  Vond