• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tandartsen stad van de zon

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Özgül
Bekeken: 656

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Louise Stanzer mondhygiëniste www. Charmista Snoek praktijkmanager — receptioniste.

Zorgvergelijker Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten Geboortedatum: Geslacht: Man Vrouw. Leonie van Gool tandprotheticus www. Wij blijven het vertrouwde adres met hetzelfde team en garanderen de service die u de afgelopen jaren van ons gewend bent. Mariska van der Reep tandarts- en orthoassistente. Renate Kenter receptioniste — tandartsassistente. Nour Taha tandartsassistente.

Buiten het werk om ben ik moeder van een dochter en is de tweede kleine onderweg… In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de tennisbaan.

We vertellen het je graag Lees meer over ZorgKiezer. Janine Klomp-Split mondhyginiste. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons privacybeleid? Naast haar werkzaamheden in de algemene tandheelkunde heeft zij meerdere klinische verdiepingen gevolgd. Blijf op de hoogte. Renate Kenter receptioniste - tandartsassistente. Zijn passie ligt bij uitgebreide restauratieve tandartsen stad van de zon duurzaam herstel van functie, vorm en esthetiek.

Daar gaf hij leiding aan een drietal praktijken, maar hij wil nu als zelfstandig orthodontist zorg verlenen in zijn eigen orthodontiepraktijk. Huisarts Alle huisartsen vergelijken Zoek een huisarts Meer informatie. Leonie van Gool tandprotheticus www.

Verzekeringen

Tandarts R. Zij heeft zich hierbij o. Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd. Maandag tot Dinsdag tot Woensdag tot Donderdag tot Vrijdag tot Zaterdag Gesloten Zondag Gesloten. Fysio Fysiotherapeut vergelijken. Regina Engelbrecht — tandarts algemeen Tandarts R. Romy Schuitemaker tandarts- en orthoassistente.

Blijf op de tandartsen stad van de zon. Ingerid Tol tandartsassistente. Ze heeft sindsdien in meerdere praktijken gewerkt en is sinds werkzaam binnen onze praktijk. Tevens staat het leveren van kwaliteit bij mij hoog in het vaandel en is het een passie om mooie restauraties vullingen te vervaardigen welke vele jaren kunnen functioneren in de mond!

Charmista Snoek praktijkmanager - receptioniste. Angelique Woldendorp orthodontieassistente.

Ervaringen met THC Stad van de Zon

Ingerid Tol tandartsassistente. Wilhelm Zerbst — endodontoloog. Annette Dijkstra tandarts- en preventieassistente Docente aan de tandartsassistente opleiding te Alkmaar.

Wilhelm Zerbst - endodontoloog. In het totaalconcept met specialisten richt hij zich hierbij op het reconstructieve gedeelte boven het tandvlees. De gemiddelde beoordeling van Tandheelkundig Centrum Stad van de Zon is een 6,0 3 beoordelingen. Charmista Snoek praktijkmanager - receptioniste.

Paul Snoek hoofd administratie.

Naast haar werkzaamheden in de algemene tandheelkunde heeft zij meerdere klinische verdiepingen gevolgd. Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Ziekenhuis, maak je tarieven openbaar!

Wat het vak voor mij zo interessant maakt, is het contact met de patiënt en het feit dat je in de loop der jaren een goede band op bouwt.

Ook het zien en behandelen van de jonge patiënten is voor mij een uitdaging en beleef ik veel plezier aan. Ik neem de tijd voor elke behandeling en probeer de patiënt zo goed mogelijk op zijn of haar gemak te stellen.

Bianca van Kuyk tandartsassistente - receptioniste. Janine Klomp-Split mondhyginiste. Petra van Baar orthodontieassistente. Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Zorgverzekering Meer weten. Wilhelm Zerbst - endodontoloog. Huisarts Alle huisartsen vergelijken Tandartsen stad van de zon een huisarts Meer informatie.

Renate Kenter receptioniste - tandartsassistente. Mariska van der Reep tandarts- en orthoassistente.

Zorgvergelijker 2019

Carola Tessel mondhygiëniste. Over ons Wie zijn wij? Zorgverzekering vergelijken. Doe de check.

Roos Schagen receptioniste. Doe de check. Jill Cammeraat mondhyginiste. Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Ziekenhuis, maak je tarieven openbaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2019 09:50 João:
   Mariska van der Reep tandarts- en orthoassistente.

   14.10.2019 10:46 Milou:
   Paul Snoek hoofd administratie. Zij heeft zich hierbij o.

  Ten anker

  Vond