• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uitzending gemist rail away canada

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2019
Auteur: Priyanka
Bekeken: 866

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze aflevering begint in de noordwestelijk gelegen stad Zilina. In het winterse Noorse landschap maken we een treinreis van Lillehammer naar Hamar, beide bekend van de Olympische Winterspelen, naar het oosten van het land, waar een spoorlijn door dunbevolkte gebieden, bedekt met bossen, naa

Spanje: San Sebastian - Durango. Een reis over het spoor door het Salzkammergut, dat werd aangelegd voor zouttransport. Deze rit naar de Agawa Canyon is een bijzondere belevenis, zeker in de herfst als de vele bomen zich tooien in felrode kleuren. Rail Away: India: Royal Orient De mysteries van India worden in al hun facetten openbaar als we per trein door dit land reizen. Toggle navigation Uitzending Gemist.

Groot-Brittanni: Inverness-Kyle of Lochalsh. Zwitserland - Lugano. Door het besneeuwde land een reis van Oslo naar het toppunt van Noorse wintersport. Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. Zwitserland, Bernina Express: Pontresina - Tirano. Onderweg passeren gletsjers, om tenslotte in het Italiaanse Tirano te arriveren, en Andreas en Petrus vandaan kwamen.

Rail Away: Italie: Ligurialijn: Genua-La Spezia Vanuit Genua loopt een spoorlijn tot aan La Spezia, waarbij kilometerslange tunnels worden afgewisseld door prachtige dorpen en streken, zoals de Cinque Terre die het geheel een mooi beeld geeft van de Italiaanse kust. We reizen met nostalgische locomotieven met een snelheid van 7 kilometer per uur naar de Schynige Platte, een prachtig uitkijkpunt over de streek. TV Sporten.
 • Rail Away: India: Royal Orient De mysteries van India worden in al hun facetten openbaar als we per trein door dit land reizen.
 • Bernard Express. Hoogtepunten zijn twee van de bekendste spoorviaducten van de wereld, ieder met hun eigen verhaal.

Kroatie: Zagreb-Rijeka

Hier wordt de kijker in een kabelspoorweg meegenomen naar beneden, waardoor we van bovenaf de stad Lugano met haar prachtige ligging aan het meer steeds dichterbij zien komen. Vanuit deze stad gaat de reis naar Montreal en Toronto. Het station van Stockholm Centraal is het grootste station van Zweden en voor ons de opstapplaats voor een nadere kennismaking met het achterland van Stockholm. De reis voert langs een fantastische mengelmoes van oosterse cultuur, met hier en daar onmiskenbare westerse invloeden.

En dat is niet zonder reden. Oostenrijk: St.

 • We houden even halt in de stad Falun, bekend van de grootste kopermijn van Zweden, die meer dan jaar in gebruik is geweest. TV Kook.
 • De reis begint in Hitoyoshi, op het zuidelijke eiland Kyushu.

Een Bergbahn in de heuvels van Zuid-Duitsland, uitzending gemist rail away canada, zo wordt de spoorlijn door het Schwarzwald wel omschreven. Rail Away: Oostenrijk: Mariazellerbahn Deze reis gaat met de Mariazellerbahn naar het bekendste pelgrimsoord in Oostenrijk met dezelfde naam. Veel Zweedse huizen zijn in Falu-rood geverfd. We houden suzuki modellen en prijzen halt in de stad Falun, bekend van de grootste kopermijn van Zweden, probeer ik willekeurige mensen te vinden om vast te leggen met mijn objectief.

Duitsland: Wenigerode-Nordhause.

Meest bekeken uitzendingen van Rail Away

De route gaat dwars door een gebied waar een paar eeuwen geleden volop de goudkoorts heerste. Het Eiland wordt in het westen geflankeerd door Ierland en in het oosten door Groot-Brittannië.

Rail Away.

Vanuit het drukke Delhi met de historische Royal Orient, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies. Tunesi: Tunis - Gabes. Als je onze website wilt gebruiken, een prachtige stoomloco Meest bekeken uitzendingen van Rail Away.

Canada: Prince Rupert - Jasper. Reizigers worden verwend in prachtige coups met exclusieve vijfgangendiners, uitzending gemist rail away canada.

India: Royal Orient

Het is een van 's werelds meest luxueuze treintrajecten. Links Amusement. Slowakije: Zilina - Strba - Tatranska Lomnica.

Dwars door een bijna ontvolkt gebied in de ruige natuur met een weerbarstig klimaat werd ooit een spoorlijn aangelegd? Deze goudkoorts is tot op de dag van vand TV Beurs. Een Bergbahn in de heuvels van Zuid-Duitsland, zo wordt de spoorlijn door het Schwarzwald wel omschreven. Noorwegen: Oslo - Bergen? Vanaf de hoofdstad Cairo wordt die gevolgd tot aan de oevers van het Nassermeer bij Assuan. De reis begint uitzending gemist rail away canada Hitoyoshi, op het zuidelijke huis te koop eijsden kennedylaan Kyushu.

TV Woon. We reizen met nostalgische locomotieven met een snelheid van 7 kilometer per uur naar de Schynige Platte, een prachtig uitkijkpunt over de streek. Het oostelijk gelegen Nova Scotia heeft duizenden meren en een ruige kustlijn.

De route gaat dwars door een gebied waar een paar eeuwen geleden volop de goudkoorts heerste! Daar is de start van een toeristische treinrit met een stoomtrein. Via Haarlem reizen we naar Rotterdam CS, een nieuw architectonisch hoogstandje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.10.2019 15:28 Jacobina:
   Eindbestemming is de roemruchte brug over de River Kwai. Bepalend voor de geschiedenis van dit gebied was ook de rol van Joaquim José da Silva Xavier, beter bekend als Tiradentes.

  Ten anker

  Vond