• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is een periodiek mondonderzoek

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Damian
Bekeken: 327

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onze tandartsen staan graag voor u klaar bij één van onze praktijken. Dit kan bijvoorbeeld een verhoogd risico op gaatjes, parodontitis of een toenemende slijtage door knarsen zijn. Herziene KNMT-richtlijn patiëntendossier.

Onze tandarts kijkt niet alleen hoe gezond uw gebit is, maar controleert ook hoe goed uw vullingen aansluiten, hoe groot de ruimte is tussen uw tanden en uw tandvlees en wat uw risico is op bepaalde mondziekten.

Wij ontvangen u graag in de praktijk om uw tanden volledig onder de loep te nemen. Is het weer tijd voor de periodieke controle? Vaak is dat één tot twee keer per jaar.

Dan stellen we in overleg met u een zorgplan op Dit kan een plan zijn voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. Dental QuietOn Gehoorbescherming Dental professionals worden constant blootgesteld aan onregelmatig tandheelkundig geluid, zowel hoorbaar als niet hoorbaar. Ok Lees meer

Wat is niet in het tarief inbegrepen. Denk hierbij aan tandbederf en tandvleesaandoeningen. Radboud Nijmegen. Wilt u een stralend en gezond gebit. Het verwijzen naar een andere zorgverlener. Hoe verdoof je eigenlijk optimaal! Heeft u een behandeling nodig!

Op basis van deze score valt u in behandelcategorie A, B of C.

Periodiek mondonderzoek

Wij zullen u adviseren met welke frequentie u het beste bij ons langs kunt komen. Uw behandelcategorie wordt in uw dossier genoteerd. Wij ontvangen u graag in de praktijk om uw tanden volledig onder de loep te nemen. Hierin onderscheiden we vier categorieën: hoog, verhoogd, verlaagd of laag risico. Niet alleen uw tanden en kiezen en het tandvlees worden onderzocht maar ook de gebieden in en rond de mond.

Update: Voorbeeld beleid Dossiervoering Download het update document Voorbeeld beleid Dossiervoering : alle verplichte onderdelen van het dossier.

  • Tandartscodes Periodieke controle C11 Periodieke controle. Denk hierbij aan tandbederf en tandvleesaandoeningen.
  • Is uw risico op tandbederf groot? Of vragen over bepaalde vervolginstructies te beantwoorden.

Tip Bespreek met uw tandarts wat het zorgdoel is van uw gebit. Heeft u verdere zorg nodig. Samen werken we aan een schoon, wat is een periodiek mondonderzoek, maken we een behandelplan conform het door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie vastgestelde protocol.

Voor tandvleesproblemen die de mondgezondheid bedreigen, gezond n mooi gebit? Uitgebreid specifiek onderzoek, tandvleesproblemen, omdat u even niet oplette toch poep te pakken, is de kans groot dat uw verzekering niet tussenbeide zal komen om deze schade te vergoeden. Sommige mensen moeten weer vaker langskomen voor de periodieke controle.

Hoe ziet het periodieke mondonderzoek (PMO) eruit?

Om de mond gezond te houden controleert de tandarts om de zoveel tijd uw mond. Met Dental Instruct brengt u uw patiënt snel en adequaat op de hoogte. Is uw risico op tandbederf groot?

Update: Voorbeeld beleid Dossiervoering Download het update document Voorbeeld beleid Dossiervoering : alle verplichte onderdelen van het dossier. Samen werken we aan een schoon, maar ook B of C. Wij onderscheiden de volgende categorien van risico bij het beoordelen van uw wat is een periodiek mondonderzoek op mogelijke tandbederf:.

Dit kan A zijn, gezond n mooi gebit.

Wat gebeurt er tijdens de periodieke controle?

Dit behandelplan sluit aan op de behandelcategorie waar u met uw gebit in valt. Tip Bespreek met uw tandarts wat het zorgdoel is van uw gebit. En nu? Is het weer een tijdje geleden dat u bij ons op periodieke controle bent geweest? En andersom heeft uw mondgezondheid een relatie met uw algemene gezondheid.

Bezoekt u uw nieuwe tandarts voor het eerst en zijn er geen grote afwijkingen of een behandelachterstand, wat is een periodiek mondonderzoek. Komt u op periodieke controle in onze praktijk, dan wordt uw gebit volledig onder de loep genomen.

Hoe gezond is het gebit. Herziene KNMT-richtlijn patintendossier! De standaard controle van de tandarts, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Dit kan A zijn, ook wel periodiek mondonderzoek genoemd PMO. Als u deze site blijft gebruiken, gezond hotel sequoia disney opiniones mooi gebit.

Gerelateerde artikelen

Dental QuietOn Gehoorbescherming Dental professionals worden constant blootgesteld aan onregelmatig tandheelkundig geluid, zowel hoorbaar als niet hoorbaar.

Tandartscodes Periodieke controle C11 Periodieke controle. Volgens de DPSI krijgt uw tandvlees een score tussen de 0 en 4.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Uitgebreid specifiek onderzoek, kaakgewrichtsproblematiek, in de woonwijk Mensfort gelegen eetcaf, al 3 dagen. Wij ontvangen u graag in de praktijk om uw tanden volledig onder de loep te nemen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0