• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dit nummer is niet in gebruik de verbinding wordt nu verbroken

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2019
Auteur: Mikki
Bekeken: 809

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En tja bewijs dat maar eens als prosumer Forumoverzicht Alle tijden zijn UTC. Zorg ervoor dat je de nieuwste software hebt in je telefoon Sony Ericsson streeft ernaar de telefoonstabiliteit en de gebruikerservaring te blijven verbeteren.

Aan de mededeling te zien gaat het om een T-Mobile nummer. Onthoud mijn gegevens. Met Vriendelijke groet Claudia. Mijn dochter kan mij wel bellen vanuit Tenerife. Ga naar Mijn Simyo.

Welkom Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen. Wanneer moet je 31 voor een telefoon nummer zetten. Beste antwoord door Snoeshaantje 8 oktoberOp naar de posts.

Nu verkrijgbaar. Heb je al een account.

 • Aan de mededeling te zien gaat het om een T-Mobile nummer. Het e-mail adres dat u heeft opgegeven komt al voor in onze mailinglijst.
 • De gebruikte url is ongeldig. Beloofde oplossing blijft uit.

Meld je aan

Re: Inkomende verbinding wordt verbroken na precies 5 minute 9 Bericht door ontwerp » vr 17 feb , Aan allen : is dit een voip probleem of een skype probleem?? Kan op internet niks vinden van een storing bij vodafone oid. Laat staan dan UPC dit ook niet leuk vind?? Ik was namelijk opeens al mijn instellingen WiFi, port forwarding, etc. Op deze manier kan ik je beter van dienst zijn.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Dat zij dit wel weet doet niks veranderen aan dat feit.

 • Ik was juist nu denkende over een abonnement bij Budgetphone om ook uit te bellen met de BP telefoonnummer maar dit sla ik nu dus even over.
 • Inloggen Inloggen met Facebook of.

Groeten van Wietske. Beste antwoord door Snoeshaantje 8 oktoberals die het bericht alsnog aan Vodafone doorgeven en zij passen hun netwerk aan zal het heus wel opgelost worden, zijn er nog meer mensen die dit voeren of hier een sun all in one vaatwastabletten over hebben.

Mijn dochter kan mij wel bellen vanuit Tenerife. You must enable JavaScript to be able to use this site in full.

Bedankt voor de uitleg en tips! Het beste antwoord Ga naar een open locatie zonder obstakels of ga dicht bij een raam staan. Als het goed is zou ze hierna weer gebeld moeten kunnen worden.

Wilt u ons laten weten of dit inderdaad zo is. Ik kan zelf wel bellen, maar dus niet gebeld worden. Hebben jullie de simkaarten al gewisseld. Zorg dat je klant gegevens goed ingevuld staan in jou profiel.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Als het goed is zou ze hierna weer gebeld moeten kunnen worden. Inloggen Registreer.

Hoofdnavigatie

Verstuur Terug naar overzicht. Voer een netwerkzoekopdracht uit vanuit de telefoon om te controleren of er beschikbare netwerken binnen bereik zijn. Alles geprobeerd maar helaas blijft hetzelfde, we houden nu contact via whats App en ze belt ons.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wat kan dit zijn. Dus Philips doet ook niet ze werk Maar als wij haar willen bellen vanuit Nederland krijgen we we elke keer te horen dit nummer is niet in gebruik de verbinding wordt verbroken. Dat zou natuurlijk ook niet moeten. Probeer het nogmaals a.

Weet jij het antwoord?

Re: Inkomende verbinding wordt verbroken na precies 5 minute 9 Bericht door ontwerp » vr 17 feb , Aan allen : is dit een voip probleem of een skype probleem?? De oplossing Of ervoor zorgen dat ik z. Vinden ze het niet leuk dat gesprekken via skype doorgestuurd wordt???

U heeft helaas geen toegang tot dit nummer of deze mobiele dienst. Hoi Claudje, Is ze nu weer terug in Nederland? Gelukkig kan ze jullie wel bellen, maar ik kan me voorstellen dat jullie haar ook graag willen kunnen bereiken als dat nodig is.

Dat zij dit wel weet doet niks veranderen aan dat feit.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.10.2019 13:42 Kristine:
   Het kan zijn dat haar telefoon automatisch verbonden is met een netwerk dat geen goede dekking biedt.

   21.10.2019 09:40 Kaya:
   Inkomende verbinding wordt verbroken na precies 5 minuten Stel hier uw vragen over de configuratie van uw VoIP hardware. Voor meer uitleg klik hier.

   13.10.2019 04:33 Shivam:
   Die communiceren de porteringen naar alle providers.

  Ten anker

  Vond