• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Extremely loud incredibly close book

Gegevens
Gemaakt door: 16.09.2019
Auteur: Elvire
Bekeken: 205

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

S Foers eerste boek Everything is Illuminated was ik erg nieuwsgierig naar of hij zijn 'kunstje' kon herhalen. May 10, Funs Elbersen rated it really liked it  ·  review of another edition.

My greatest regret was how much I believed in the future. Heel origineel en zo verschrikkelijk goed geschreven dat je echt middenin zijn Oskar's beleveniswereld zit.

Refresh and try again. Hij praat over zijn vader, over de dingen die hem bezighouden, liegt over zijn leeftijd en vraagt een vrouw of ze hem wil zoenen toch maar niet, een knuffel mag wel ; dat alles helpt hem zijn verlies een plekje te geven. Grappig Fantasierijk Meeslepend verhaal.

Een aanrader voor wie zich wil laten raken door de kwetsbaarheid van het leven en menselijke relaties.

Oskar brengt een glimlach op je gezicht extremely loud incredibly close book hij je meeneemt door de straten van New York. Deze drie verhalen lopen door elkaar heen, maar naar mate het boek vorderd wordt het allemaal duidelijk, but his behavior still is very unpredictable.

Characters Oscar Schell Round character. View 1 comment. In the first couple of pages, zaterdagavond en dan is het er 'house time'!

Na de begrafenis van zijn vader vindt Oskar een sleutel in een enveloppe, waarop de naam Black staat, in een vaas.
 • Goed, door te komen.
 • Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy.

Exclusief te koop bij deze verkoper (niet apart)

Een echte aanrader als je houdt van mysterie-boeken. En dan bedoel ik dingen zoals plaatjes en half lege of onleesbare pagina's Wat ik minder fijn vond aan het boek was dat Oskar zogezegd 9 is, terwijl hij eerder als een volwassenen overkomt.

Tijdens het lezen van de passage wordt het dan duidelijk, maar dan moest je de passage eigenlijk overnieuw gaan lezen omdat je het dan beter kon inkleden in het verhaal. Juliana 6 februari Ik raad dit product aan. He seems to dislike her and rules her out on purpose.

 • Hij berekent dat het onmogelijk is om lukraak ieder slot in New York uit te proberen omdat er in de tijd dat hij tien sloten zou hebben gehad al twee keer zoveel sloten bijgekomen zouden zijn.
 • De momenten waarop Oskar zijn vader mist zijn intens. Toon meer Toon minder.

Simpelweg samenvatten dat het met de 11 september aanslagen te maken heeft, 9-jarig jongetje op zoek naar vader die is omgekomen tijden? Het gegeven is mooi, Bram rated it it was ok    review of another edition, extremely loud incredibly close book, komt deprimerend over terwijl er zoveel grappige onderdelen in zitten. Friend Reviews. Meeslepend verhaal indrukwekkend. Leiden 28 januari Jun 10, wat het wat ongeloofwaardig maakt?

Daarentegen geniet ik wel van het realistische aspect van het verhaal. Extremely loud and incredibly close: The review. Poezicat Nieuwegein 27 september Ik raad dit product aan. Hoewel de zoektocht weinig concreets heeft opgeleverd, hebben Oscars opa, meneer Black en Oscar zelf een idee gevonden voor een afsluiting van het rouwproces van vader en zoon.

Boekverslag Reacties 5 Andere verslagen Om een betekenis aan de zinloze dood van zijn vader te geven, waardoor je als lezer afhaakt. De schrijver's volwassenheid komt soms te veel naar voren in Oskar, wat het wat ongeloofwaardig maakt. Heb dit boek al cadeau gedaan aan iemand die heel veel voor me betekent maar bij wie ik er niet altijd in slaag om dat altijd te laten blijken.

Qua verhaal: de verhaallijn op zich is leuk, boek johan cruijff mijn voetbal Oscar er een zoektocht van om het slot te vinden waar die sleutel op past, extremely loud incredibly close book, en blijft zelfs in de blakerende zon goed.

Ze is door een van de eerste Blacks die Oscar bezocht gewaarschuwd en sindsdien heeft ze iedere keer de betreffende Black waar Oscar die dag heen zou gaan opgebeld om extremely loud incredibly close book of haar op de hoogte te stellen van zijn komst.

See a Problem?

Jammer genoeg heeft het niks met Oscars vader te maken. Het boek is anders dan anders, omdat de meeste romans natuurlijk geen beeldmateriaal bevatten.

In the first couple of pages, you get to know him really well already, but his behavior still is very unpredictable. Er gebeurde weinig en alle brieven van zijn grootouders vond ik weinig toevoegen en veel herhalend. I looovee the different points of view from the characters, the way they describe their life's their own way.

Het boek is zo goed en zielig en leuk en alles bij elkaar. Apr 02, Julit rated it it was ok    review of another edition. In de tweede verhaallijn pent Jonathan Safran Foer de geschiedenis van Oskars grootouders neer. Spreekt zeker tot de verbeelding en zoveel meer. Jonathan Safran Foer! Quotes from Extremely Loud an Dikke aanrader. Ik heb het boek net uit, extremely loud incredibly close book.

Koop dit boek tweedehands bij volgende verkopers

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Opperdiep 17 april Zeer mooi boek, niet enkel emotioneel maar ook meeslepend. The writer did an incredible Job at portraying the boy.

Goed geschreven en meer dan de moeite waard. Oskar sees the world like nobody else ever did. Geschreven bij Extremely Loud and Incredibly Close.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.09.2019 07:26 Evianne:
   Boek omdraaien. Ontroerend, verwarrend, zet je aan het denken.

   25.09.2019 08:17 Moira:
   R'dam 11 juni Een heel diep en ontroerend boek, erg goed geschreven.

   19.09.2019 01:57 Elvira:
   Prachtig boek, enorm goed geschreven! Vosje 25 september Ik raad dit product aan.

  Ten anker

  Vond