• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in februari in thailand

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Cécile
Bekeken: 55

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In de praktijk kan het heel anders lopen. Mijn advies zou zijn om het ter plaatsen even aan te kijken.

Ontvang de nieuwste blogs in je inbox. Het klimaat is tropisch en vochtig. Is dit een mooi moment? De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn door beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie.

Maar ook voor mij is het de eerste keer en ik vraag me af of het allemaal veilig is als dame alleen en wat je me aanraadt heen te gaan, ik ga 3 weken en wil het liefst veel zon, zee, strand, massages en mooi boottochtjes maken : Reply.

Wat zijn nog goede plaatsjes voor een hotel aan de kust in november! Prima omstandigheden dus om tijdens de koele Europese winters lekker op te warmen in Thailand. Mvg peter Reply. Persoonlijk hou ik altijd Bangkok als grens aan. Hi ik ga komende maart naar Thailand.

Bel nu ons contact center

Ik wil zowel naar het noorden als zuiden van Thailand gaan. Ik ga in oktober 3 weken naar Thailand. Het is geen strandweer in september met zware regen en een ruige zee aan de westkust Phuket, Koh Phi Phi , Krabi etc. Temperaturen kunnen tot 40 graden oplopen. Mei - Oktober   heet en vochtig, regenseizoen. Daarnaast staan er ook 4 routes in. Maar dit duurt vaak niet langer dan een uurtje.

 • De regen begint af te nemen. Koh Phayam — Prachtig en nog niet zo ontwikkeld eiland.
 • Heb een paar vragen, ik ga namelijk van 26 oktober tot 27 november na Thailand met mijn vriendin.!!!

Koh Phangan! Maar helaas ook meer kans op regen. Langjarige gemiddeldes en trends zijn een goede richtlijn. Highlights bezoeken is dan flink zweten. En dat betekent dat het de komende maanden behoorlijk warm gaat worden.

Het weer houdt zich niet altijd aan de regels

Wil je binnenkort op vakantie naar Thailand dan kun je op de website Thailand voor beginners enorm veel goede informatie over Thailand  halen. Het regenseizoen is in Azië helemaal niet zo erg. Mocht je nog meer vragen hebben horen we dat natuurlijk graag : Groeten, Sjoerd Reply.

Overdag aangenaam tot zeer warm.

In de wintermaanden waait de noordoostelijke moesson high intensity interval training running Thailand. Hoi Joni, met november vrijwel altijd als natste maand. Meer dan de helft daarvan vat in de laatste drie maanden van het kalenderjaar, we kunnen natuurlijk niet voorspellen hoe warm het gaat worden in maart maar de hierboven genoemde temperaturen zijn een goede indicatie.

Als "dank" voor de goede verkopen mogen zulke kinderen extra lange dagen maken - zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de juiste vaccinatie-info en laat u vaccineren indien nodig. Deze moessonperiode verschilt een beetje van streek tot streek. Echter, er komen steeds meer drogere dagen en blauwe luchten in Phuket, niet elke tablet beschikt over een sim-kaart. Zal ik veel regen meemaken.

Top 10 Landen

Bangkok — De Thaise hoofdstad met oude tempels en hypermoderne gebouwen. Aangenaam weer. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen. Is het af te raden om in deze maand naar Thailand te reizen?

Eind oktober begint de regen af te nemen en in november begint officieel het hoogseizoen, het weer in februari in thailand. Neerslag valt in Thailand meestal in de vorm van buien, die erg pittig kunnen zijn. Vooral in het noorden en westen valt er dan weinig neerslag en in de loop van november of december daalt de relatieve calvin harris one kiss instrumental ook.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Begin januari leidde zware regenval het weer in februari in thailand nog tot overstromingen in het zuiden van het land. Ik denk dat je dit beter aan je arts kan vragen?

Het is het thuisland van een typisch tropisch klimaat in het verre zuiden en moessons in het noorden. Raadt u dit aan of is dit gezien de weersomstandigheden niet een handige planning.

Je reist aan het einde van het regenseizoen. Reisgezelschap Kamer 1: 2 personen Wijzig Reisgezelschap Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. De zon vakantie zal zeker niet in het water vallen.

Temperaturen liggen overdag dan op veel plekken in Thailand ruim boven de dertig graden Celsius. Uiteraard kun je een keer een flinke bui op je dak krijgen maar de natuur is zo veel mooier. Van november tot april verandert de windrichting naar het noordoosten, en brengt daarmee koelere en minder vochtige lucht en goed weer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 09:44 Henrik:
   Het land staat bekend vanwege de vriendelijke bevolking, de mooie natuur, de heerlijke Thaise keuken, de sprookjesachtige stranden en de vele uitstekende hotels.

   18.10.2019 21:52 Darcy:
   Temperaturen zijn hoog en kunnen  38°Celcius ° Fahrenheit bereiken.

  Ten anker

  Vond