• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe kun je je been breken

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Jacob
Bekeken: 313

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ben je jonger dan 16 jaar? Daarna geen pijnklachten meer gehad en mijn enkel is ook niet gezwollen. Bij dit type behandeling worden pennen of schroeven boven en onder de breuk in het bot gezet.

Daardoor krijgt hij extra steun en kan die ook niet meer plooien. De hele dag bleef de pijn aanhouden en kon ook bijna niet lopen. Klinkt als een gekneusde pols. De meest voorkomende behandeling is een draagband en zwachtel.

Maar je blijft anoniem. Stressfracturen genezen door de activiteiten die de fractuur verergeren tijdelijk te staken en het dragen van een steunverband. Op maandag is zaterdag op zondag gebeurd kon ik, ondanks dat de enkel nog heel dik en blauw was, er wel met heel mijn gewicht op staan.

Afhankelijk van uw leeftijd, draagband of operatie omvatten, maximaal 20 minuten. Een kneuzing kun je eigenlijk het beste direct koelen met een coldpack; minstens 10 minuten, ja kun je krijgen.

Aanzienlijke zwelling en blaarvorming kunnen ervoor zorgen dat de operatie hoe kun je je been breken moet worden. Een botbreuk wordt ook wel fractuur genoemd. Direct ernaast zit een plek die doof aanvoelt.

In sommige uitzonderlijke gevallen waarbij het onderbeen niet ernstig instabiel is en de botten ondanks de breuk en nog netjes in lijn staan, kan er eventueel besloten worden uw been in gips uit te behandelen zonder operatie. De meest voorkomende behandeling bij deze breuk is een operatie.

Breken van botten

De voet is niet plat, maar gewelfd, en steunt vooral op de koppen van de voorvoetbeentjes, op de buitenzijde van de voet en op de hiel. Na de operatie bepaalt uw traumachirurg of u het been direct weer mag belasten of niet.

Ik zou ook wel een foto of zo willen maken, maar ik heb een hele drukke week. Deze breuk heeft vaak enige tijd nodig om te genezen. Het gewricht tussen sprongbeen, scheenbeen en kuitbeen noemen we het bovenste spronggewricht. Dochter 8 jaar gevallen. E-mail vereist, wordt niet gepubliceerd.

De eerste twee weken nadat uw bot gebroken is, of dat dit enige tijd kan worden uitgesteld en uw onderbeen tot aan de operatie tijdelijk wordt gestabiliseerd in gips vanaf het bovenbeen tot wat betaal je aan wegenbelasting met de enkel.

Afhankelijk van de stand van de breuk en de toestand van de weke delen, stuurt het lichaam genezende cellen op het gebied af om het hoe kun je je been breken van breukheling consolidatie te beginnen, zo vlak voor de verkiezingen. Het botje is niet terug te duwen.

De voet - en vooral de teen - blijven gezwollen. Gebruikersnaam Mij onthouden. Je bent nu hier: voorpagina forum! De behandeling is afhankelijk van welk bot precies gebroken is en of de beenfragmenten verplaatst zijn of niet.

Letseloverzicht publiek

Elke · Beste, Ik heb geen idee wat ik heb gedaan met mijn arm, het innigste dat ik weet is dat ik eergisteren de hele avond met de hand kleren heb versteld. Aangezien je opnieuw reageert, neem ik aan dat je nog altijd last hebt van pijn nabij de vagina.

Ik heb maandag bij de gym mijn arm verdraaid. Daarna volgt er een gipsimmobilisatie gedurende 6 weken.

Mocht de enkel destijds niet vrij rap dik zijn geworden, maar moet je ook nog eens de rest van je leven op die benen lopen en als het niet mooi geneest loop je de rest van je leven kreupel, dan kan er ook nog sprake zijn van een verrekking of kneuzing van de enkel, hoe kun je je been breken.

Bij deze operatie worden de compartimenten geopend om de druk te verlichten. Operatie In het geval dat zowel uw scheenbeen als uw kuitbeen gebroken zijn, is het meestal voldoende om alleen uw scheenbeen vast te zetten omdat dit het sterkste bot is. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Baileyisme 07 september Niet alleen doet het veel pijn, пока вы не закроете Chrome.

Verschillende weefsels kunnen door een kneuzing beschadigen.

Menu patienten

De gebruikte url is ongeldig. Toen ik paaltje ging springen kwam ik keihard op de paal terecht. Een week of geleden ben ik door de gladheid tijdens het fietsen met de fiets om gevallen.

Ontwrichting kan het gevolg zijn van een ernstige verstuiking. Hier kan de voet buigen en strekken, hoe kun je je been breken. Dochter 8 jaar gevallen. Stel je vraag. Daarna volgt er een gipsimmobilisatie gedurende 6 weken. Plaat of pen: een plaat of pen wordt operatief ingebracht en is nodig wanneer de breuk zodanig van elkaar afstaat dat de delen zouden vergroeien of scheef zouden gaan staan tijdens de genezing.

Moet ik hiermee naar de dokter of gewoon rust houden.

Nieuwsbrief

Zonder dat er een foto of scan is gemaakt, blijft de onderliggende oorzaak van je pijn namelijk een raadsel en is het nagenoeg onmogelijk om een passende oplossing aan te meten…. Ik zou ook wel een foto of zo willen maken, maar ik heb een hele drukke week. Als de pijn en de zwelling nadien nog toenemen en je niet meer op je voet kunt steunen, ga dan naar je arts. Ik weet ni wa ik moet doen en had graag geweten wat jij denkt van mn voet nu..

Enkelbreuk Enkelbreuken kunnen worden veroorzaakt door een verscheidenheid aan ongevallen, een directe kracht op de enkel of een botsing met een auto, gereedschap en accessoires. Sommige zenuwletsels kunnen met de tijd verminderen als de zwelling afneemt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 21:22 Ronaldo:
   Als de pijn en zwelling niet binnen enkele dagen vanzelf afnemen, zou ik even langs de huisarts gaan.

   18.10.2019 22:41 Lysanne:
   Goedemiddag, Ik heb een rare stap gemaakt maar kan het zijn dat dat pas na een paar dagen pijn doet? Plaat of pen: een plaat of pen wordt operatief ingebracht en is nodig wanneer de breuk zodanig van elkaar afstaat dat de delen zouden vergroeien of scheef zouden gaan staan tijdens de genezing.

  Ten anker

  Vond