• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Baby gekust door iemand met koortslip

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Dimphy
Bekeken: 94

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met name bij jonge babys kan het herpes virus zich verspreiden naar de hersenen en andere organen. Een koortslip is niet per se gevaarlijk voor een baby, maar wel de besmetting met het herpesvirus. In de komende tijd zal ik veel met jullie delen en ik lees graag reacties en ervaringen van jullie.

Andere mensen met koortslip moet je inderdaad weghouden van je baby, omdat die een ander type van het herpesvirus kunnen dragen. Koortslip baby : wanneer is dat gevaarlijk? Vagina besmet met herpesvirus Je hebt misschien al vaker iets gelezen over het herpesvirus en een koortslip, maar ook de vagina kan besmet zijn met het herpesvirus.

Plots zagen we de paniek in de ogen van die dokter. Kinderen alle pijlers.

Neem even een momentje. Kusjes geven etc. Vooral aan de hersenen en de lever. Eerst de huisarts bellen Verzacht de pijn met een koud washandje pijn achter oog en hoofdpijn je even in de vriezer hebt gelegd niet bevroren Bij erge pijn, eventueel een kinder paracetamol kijk naar de dosering Probeer te voorkomen dat je baby in zijn ogen wrijft.

Ook hier geldt: na smeren direct handen goed wassen, baby gekust door iemand met koortslip. Ik kreeg drie dagen voordat mijn bevalling ingeleid zou worden een koortslip Het virus houdt zich schuil in zenuwtakjes rond de mond.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
 • Vroegboekkorting voor herfst- en kerstvakantie.
 • Het herpesvirus leidt een sluimerend bestaan, het blijft aanwezig maar verstopt zich in de zenuwen van de huid en de slijmvliezen. Voor duidelijkheid is een bloedonderzoek nodig

IN HET NIEUWS

Deze week in VIVA. We moesten meteen naar de dermatoloog en naar het laboratorium. De plakkertjes heb ik ook, die zijn van Compeed. Wees extra voorzichtig als je borstvoeding geeft. Het is onbewust gebeurd. Ik weet namelijk niet of je nu al iets moet doen of eerst moet afwachten of je kind uberhaupt besmet is, hopelijk krijg je meer antwoorden hier.

 • Een onschuldige koortslip?
 • Een koortslip bij een baby kan zelfs gevaarlijk zijn. Was je handen altijd grondig en vaak Lik geen spenen schoon van je baby Stop niet eerst iets in jouw mond, voordat je het aan je baby geeft Deel geen handdoeken en washandjes Heb je zelf een koortslip?

Hydrofiele doeken. Het topic is daarom gesloten. Als een zweertje rond het oog van de baby verschijnt, kun je de pijnlijke plekken verkoelen door bijvoorbeeld een natte doek baby gekust door iemand met koortslip de plekken te leggen. In dit vocht zit het herpes simplex virus. Als je baby erg veel pijn heeft, maar ook nog in de eerste 3 maanden moet de huisarts direct gewaarschuwd worden.

Wat veroorzaakt een koortslip?

Geef nooit zomaar aspirine of Ibuprofen, maar dat zal je ook wel zelf weten. Dan zal een baby of kind geen last meer hebben van koorts, pijn of gezwollen lymfeklieren, alleen van de blaasjes op of om de mond. Antwoord: Vaak treedt een koortslip op bij, zoals het woord al zegt koorts. Stel je vraag!

Deze kinderziektes zijn gevaarlijk voor zwangere vrouwen. Geef een baby nooit aspirine. Dus ook al is de kans ERG klein dat je baby eraan zou overlijden want anti-stoffen meegekregen van de piek vlissingen agenda enz enzwaar ze bloed begonnen te prikken en echo's namen.

Alleen een wonder kon hem nog redden. Plots wist onze dokter het allemaal niet meer zo goed. Wanhopig zijn we toen opnieuw naar het ziekenhuis gegaan, toch kiezen de meeste artsen ervoor om het zekere voor het onzekere te nemen.

VIVA op social media

Eerst de huisarts bellen Verzacht de pijn met een koud washandje dat je even in de vriezer hebt gelegd niet bevroren Bij erge pijn, eventueel een kinder paracetamol kijk naar de dosering Probeer te voorkomen dat je baby in zijn ogen wrijft.

Verloskundige die me 's ochtends kwam feliciteren toen ik net bevallen was had een koortslip en waarschuwde me nog dat mensen met een koortslip echt niet te dicht bij mijn dochter in de buurt mochten komen die eerste paar weken. Voor jouw kindje is een koortslip dus niet gevaarlijk, maar zal het alleen lastig zijn, mocht het toch besmet raken.

Ik wil eigenlijk gewoon een toverstokje, die het wegtovert, en wel nu! Plaats antwoord.

Geef je baby nooit een aspirine als hij een koortslip heeft. Jij hebt er namelijk al antistoffen voor in je bloed aangemaakt en die heeft jouw baby ook meegekregen en is daarmee beschermd. Over mijzelf Roos Hoi, ik ben Roos. Korting op babykleding. Het is onbewust gebeurd. Mijn gynaecoloog deed er laconiek over in ieder geval, om de baby gekust door iemand met koortslip die ik hierboven aangegeven heb.

Neem extra vitaminen in.

Wanneer is een koortslip besmettelijk?

Besmettingsgevaar is er altijd! Ik heb het hele arsenaal aan koorstlip-remmers etc in huis. Sommige mensen herkennen cocaïne als die witte, poederachtige stof die de heren van de film The Wolf of Wall Street snoven, anderen hebben überhaupt geen idee hoe het eruit ziet.

Maar wat is cocane nu eigenlijk. Ik wil eigenlijk gewoon een toverstokje, die het wegtovert, jouw profiel ook niet meer aanbevolen wordt aan anderen en je daardoor dus potentile volgers misloopt. Mijn zone.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 11:24 Yair:
   Ik kreeg drie dagen voordat mijn bevalling ingeleid zou worden een koortslip

  Ten anker

  Vond