• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De boot missen in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Rafi
Bekeken: 509

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Inhoudstafel Verbergen 1. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Pas je aan aan de cultuur en omgeving waar je bent. The cat is out of the bag. Bedrijf Over bab. Dutch Er zijn gebieden waar wij als Europese Unie de boot missen als we er niet voor zorgen dat we ons op de hoogte houden van deze technologie.

I would hate to miss another boat. Engels Betekenis Attack is the best form of defence.

When you first see a new picture Je oogst wat je zaait After a storm comes a calm. It is absolutely vital that we do not miss the train on this one? Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "boot missen" in de context. Resultaten: It's raining cats and dogs.

Menselijke bijdragen

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Je oogst wat je zaait After a storm comes a calm. Ik denk echt dat Europa een historische vergissing zou begaan als het de boot zou missen wat betreft het energie- en klimaatpakket. Geen enkele ziel zal ' de boot missen '. Er zijn gebieden waar wij als Europese Unie de boot missen als we er niet voor zorgen dat we ons op de hoogte houden van deze technologie.

Beter één vogel in de hand dan tien in de lucht When the cat's away, the mice will play Als de kat van huis is, dansen de muizen The walls have ears De muren hebben oren A barking dog never bites Blaffende honden bijten niet. You don't think your dad will miss the boat?

Het regent pijpestelen. Engels Betekenis Attack is the best form of defence. Aan alles komt een eind You can't make an omelet without breaking a few eggs. Engelse Spreekwoorden en gezegden 1. Onder geen beding mogen wij de boot missen.

"de boot gemist" vertalen - Engels

Een gratis maaltijd bestaat niet, alles heeft z'n kost Practice makes perfect. Individueel studeren is niet doeltreffend aangezien je geen leerplan krijgt en niemand je feedback geeft. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Een naald in een hooiberg zoeken Let sleeping dogs lie.

Een naald in een hooiberg zoeken Let sleeping dogs lie. Andere Engelse spreekwoorden 2. U kunt nu aan boord komen of de boot missen. Dutch Als de Europese Unie de boot niet wil missendienen de Commissie en de lidstaten het concurrentievermogen van deze industrie te bevorderen.

Geen slapende honden wakker maken An apple a day keeps the doctor away.

Zoek een uitdrukking:

Ik weet dat je mijn aanbieding zou overwegen, ik wou de boot niet missen. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "boot missen" in de context. Dutch Zij hebben derhalve een duidelijk signaal nodig dat zij in Kopenhagen de boot niet zullen missen.

  • You don't think your dad will miss the boat?
  • Engels Betekenis When in rome, do as the romans.
  • Bedrijf Over bab.
  • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Lees hier meer. Dutch Als de Europese Unie de boot niet wil missende boot missen in het engels, dienen de Commissie en de lidstaten het concurrentievermogen van deze industrie te bevorderen. Mediaorganisaties lijken echter bang te zijn de boot missen in het engels de boot te missen en blijven daarom proberen om een succesvol initiatief met burgerjournalistiek van de grond te tillen. De pen is machtiger dan het zwaard There is no such thing as a free lunch. The fact is that Europe must not miss the boat in a forward-looking high technology sector in which important jobs can be created, and already have been.

The cat is out of the bag. You don't think your dad will miss the boat. Het regent pijpestelen.

Ook in de database

It's raining cats and dogs. Men kan geen omelet maken zonder eieren te breken. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "boot missen" in de context.

I knew you'd be thinking about my offer, I didn't want to miss the boat. Eerlijkheid duurt het langst The pot calling the kettle black. Haast je, we missen de boot.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0